Endokrinologija Novi Beograd

Registruj se
Prijavi se
Endokrinologija Novi Beograd
bel-medic-opsta-bolnica-i-dom-zdravlja-endokrinologija
ENDOKRINOLOGIJA BEOGRAD BEL MEDIC OPŠTA BOLNICA I DOM ZDRAVLJA Endokrinologija. Hormoni regulišu gotovo sve telesne funkcije, od reprodukcije, preko rasta i razvoja, do odgovora na stres. Bel Medic ima vrhunske interniste endokrinologe, stručnjake za poremećaje u radu žlezda sa unutrašnjim lučenjem, i za oboljenja koja nastaju kao posledica tih poremećaja - dijabetes, povećanu ili smanjenju funkciju štitne žlezde, neplodnost, metaboličke poremećaje, srčana oboljenja, osteoporozu, gojaznost. Pregled interniste endokrinologa. Merenje telesnog sastava - Merenje telesnog sastava na Tanita vagi omogućava, izuzev merenja telesne težine, i izračunavanja indeksa telesne mase, odnosno procenu stanja uhranjenosti, i određivanje procenta masnog tkiva, vode i suve supstance tela. Ultrazvuk abdomena, Ultrazvuk štitaste žlezde.
dr-zutic-endokrinologija

Dr Žutić

Novi Beograd, Antifašističke borbe 21a 011 3018333 |
064 1162334 |
ENDOKRINOLOGIJA.
PREGLED ENDOKRINOLOGA.
Punkciju štitaste žlezde
vanna-care-poliklinika-endokrinologija

VANNA CARE poliklinika

Novi Beograd, Bulevar Milutina Milankovića 188 011 6130000
cena: Cenovnik
Endokrinologija.
Specijalistički pregled interniste endokrinologa, Ultrazvučni pregled štitaste žlezde sa kolor doplerom, Ultrazvučni pregled abdomena, Dijagnostika i lečenje šećerne bolesti, Dijagnostika i lečenje metaboličkih poremećaja, Laboratorijska analiza hormonskog statusa, Endokrinološko savetovalište
alfa-medica-poliklinika-endokrinologija

Alfa MEDICA poliklinika

Novi Beograd, Bulevar Zorana Đinđića 106a 011 3118591
ENDOKRINOLOGIJA.
Dijagnostika bolesti endokrinog sistema u poliklinici Alfa MEDICA podrazumeva: Pregled endokrinologa, Ultrasonografski pregled, Punkciona biopsija nodusa u štitastoj žlezdi.
Bolesti štitaste žlezde, dijabetesa, gojaznosti i reproduktivne endokrinologije pažljivo dijagnostikujemo kroz multidisciplinarni pristup – tim lekara više specijalnosti zajednički donose definitivne zaključke o bolestima i njihovim komplikacijama.
U Alfa MEDICA poliklinici dostupni su Vam sledeći centri: Centar za bolesti štitaste žlezde, Centar za reproduktivnu endokrinologiju, Centar za dijabetes, Centar za gojaznost.
Dijagnostika i terapija bolesti nadbubrežnih žlezda, paratireoidnih žlezda i hipofize se obavlja u domenu ambulantnih ispitivanja
mediall-zavod-za-zdravstvenu-zastitu-endokrinologija
Endokrinologija.
Pregledi i konsultacije.
Ultrazvuk štitne žlezde.
Savetovalište za dijabetičare.
Konsultacija endokrinologa za trudnice
euromedik-bolnica-dom-zdravlja-poliklinika-endokrinologija
ENDOKRINOLOGIJA.
Pregled Endokrinologa
Endokrinologija je grana medicine koja se bavi endokrinim sistemom čoveka. Endokrini sistem jedan je od sistema ljudskog organizma zadužen za kontrolu, komunikaciju i koordinaciju svih procesa u organizmu. Sve veća izloženost stresu i savremen, ubrzan način života uzrokuje povećanu učestalost bolesti endokrinog sistema, od kojih najčešće dijabetes i oboljenja štitaste žlezde. Bolesti štitaste žlezde su na drugom mestu, odmah iza dijabetesa. Dva najčešća poremećaja su pojačana funkcija, hipertiroidizam i snižen obim funkcije, hipotiroidizam. Većina poremećaja u funkciji žlezde, na vreme otkrivene, mogu biti i u potpunosti izlečene. U endokrinološkim ordinacijama možete utvrditi da li bolujete od dijabetesa ili od nekog oblika štitaste žlezde. Simptomatologija ovih bolesti neretko je dosta oskudna, pa do dijagnoze prodju godine i godine, tokom kojih se razvijaju neugodne i nepovratne posledice. Saveti lekara se svode na to da čim osetite nekakve neprijatnosti koje možete povezati sa nekom od pomenutih oboljenja, u najkraćem mogućem roku bi trebalo da posetite endokrinološke ordinacije.
Back to Top