Endokrinologija Voždovac

Registruj se
Prijavi se
Endokrinologija Voždovac
bel-medic-opsta-bolnica-i-dom-zdravlja-endokrinologija

Bel Medic Opšta bolnica i Dom zdravlja

Beograd, Voždovac, Koste Jovanovića 87 011 3091000
ENDOKRINOLOGIJA BEOGRAD BEL MEDIC OPŠTA BOLNICA I DOM ZDRAVLJA Endokrinologija. Hormoni regulišu gotovo sve telesne funkcije, od reprodukcije, preko rasta i razvoja, do odgovora na stres. Bel Medic ima vrhunske interniste endokrinologe, stručnjake za poremećaje u radu žlezda sa unutrašnjim lučenjem, i za oboljenja koja nastaju kao posledica tih poremećaja - dijabetes, povećanu ili smanjenju funkciju štitne žlezde, neplodnost, metaboličke poremećaje, srčana oboljenja, osteoporozu, gojaznost. Pregled interniste endokrinologa. Merenje telesnog sastava - Merenje telesnog sastava na Tanita vagi omogućava, izuzev merenja telesne težine, i izračunavanja indeksa telesne mase, odnosno procenu stanja uhranjenosti, i određivanje procenta masnog tkiva, vode i suve supstance tela. Ultrazvuk abdomena, Ultrazvuk štitaste žlezde.
opsta-bolnica-una-endokrinologija

Opšta bolnica Una

Beograd, Voždovac, Vojvode Skopljanca 19 011 7858777
Endokrinologija, predstavlja granu medicine koja se zanima endokrinim sistemom čoveka.
Oboljenja endokrinog sistema izazvana su oboljenjima njegovih sastavnih delova to jest žlezda i/ili poremećajem materija koje one luče to jest hormona.
Endokrini sistem jedan je od sistema ljudskog organizma koji je zadužen za kontrolu, komunikaciju i koordinaciju svih procesa u organizmu.
Endokrini sistem zajedno sa nervnim i reproduktivnim sistemom, bubrezima, crevima, jetrom i pankreasom kontroliše: Nivo telesne energije, Reprodukciju, Rast i razvoj, Unutrašnju ravnostežu organizma, to jest Homeostaza, Odgovor na okruženje, stres i povrede Hormoni regulišu gotovo sve telesne funkcije, od reprodukcije, preko rasta i razvoja, do odgovora na stres.
UNA sarađuje sa vrhunskim internistima endokrinologije, stručnjake za poremećaje u radu žlezda sa unutrašnjim lučenjem, i za oboljenja koja nastaju kao posledica tih poremećaja – dijabetes, povećanu ili smanjenju funkciju štitne žlezde, neplodnost, metaboličke poremećaje, srčana oboljenja, osteoporozu, gojaznost
opsta-bolnica-st-medica-endokrinologija

Opšta bolnica ST Medica

Beograd, Voždovac, Kumodraška 241v 011 2460697
ENDOKRINOLOGIJA.
Stalno zaposleni endokrinolozi i konsultanti profesori i docenti Medicinskog fakulteta u Beogradu, kao i ostalo ljubazno osoblje naše bolnice, poštujući osnovni princip medicine, da se čovekovo telo leči kao celina, a ne samo pojedinačni organi, pružiće vam svu potrebnu pažnju i pristupiti sistematskom lečenju.
opsta-bolnica-medicinski-sistem-beograd-msb-endokrinologija
Endokrinologija, dijabetes i bolesti metabolizma.
Stručno osoblje centra za endokrinologiju MSB se bavi dijagnostikom i lečenjem svih endokrinih i metaboličkih poremećaja.
Lečenjem oboljenja štitaste i paraštitaste žlezde, dijagnostikovanjem i lečenjem dijabetesa, bolesti hipotalamusa i hipofize, bolesti nadbubrega, osteoporozom, bolesti prekomerne težine - gojaznosti i poremećajima metabolizma lipoproteina.
MULTIDISCIPLINARNI CENTAR ZA LEČENjE GOJAZNOSTI.
CENTAR ZA DIJAGNOSTIKU i LEČENjE DIJABETESA
Back to Top