Kozmeticki saloni Banovo brdo

Registruj se
Prijavi se
Kozmeticki saloni Banovo brdo
saloni-lepote-opi-i-aloxxi-kozmeticki-saloni
KOZMETICKI SALONI BEOGRAD SALONI LEPOTE OPI I ALOXXI Kako zdravlje ne moze bez lepote, tu su ALOXXI i OPI saloni lepote, gde će vam naše frizerke i kozmetičarke pomoći da sačuvate svoju prirodnu lepotu i postignete negovan i blistav izgled.
centar-zdravlja-i-lepote-moc-dodira-kozmeticki-saloni
KOZMETICKI SALONI BEOGRAD MOĆ DODIRA Predahnite od užurbanog načina života, i priuštite sebi i Vama dragim osobama neke od posebno odabranih brojnih tretmana iz našeg sadržaja.
U prijatnoj atmosferi,ljubazno i profesionalno osoblje će učiniti sve kako bi Vi poželeli da svaki slobodan trenutak provedete sa nama.
frizersko-kozmeticki-salon-beauty-s-kozmeticki-saloni

Frizersko kozmetički salon Beauty S

Beograd, Banovo brdo, Požeška 48 011 3549368
KOZMETICKI SALONI BEOGRAD BEAUTY S Profesionalni tim naših kozmetičara i frizera poseduje višegodišnje iskustvo u radu i iza sebe ima izuzetno veliki broj zadovoljnih klijenata.
Nastojimo da uz pomoć različitih tretmana u našem salonu istaknemo Vašu lepotu i uklonimo sve nesavršenosti koje kvare Vaš spoljašnji izgled.

Kozmetički studio Ideal

Beograd, Banovo brdo, Požeška 134 063 283565
KOZMETIČKI SALONI BEOGRAD KOZMETIČKI SALON IDEAL U našem kozmetičkom salonu možete dobiti sve vrste kozmetičkih usluga: mikrodermoabrazija, solarijum, depilacija, pedikir, manikir, masaže, elektrostimulacija, frizerske usluge, gipsane bermude.

Saloni lepote Miss

Beograd, Banovo brdo, Požeška 79 011 3477956
KOZMETICKI SALON BEOGRAD - Uspešno poslujemo već 22 godine, najviše zahvaljujući velikom broju zadovoljnih korisnika naših profesionalnih usluga. Vaše zadovojljstvo je naš najveći podstrek za još uspešnijim radom. Posetite salon Miss da bi sebi pružili užitak u pravom ambijentu. Dobićete vrhunski kozmetički i frizerski tretman a sve to na jednom mestu. Ako želite da se osetite zadovoljno i promenite svoje navike uživajući u novim koje Vam pružaju podstrek i mir nakon užurbane svakodnevnice od nas ćete sigurno izaći nasmejani jer naš tim brine o Vama i tu je samo zbog Vas.

GM Beauty studio

Beograd, Banovo brdo, Đorđa Ognjanovića 12 069 1629990
KOZMETIČKI SALONI - GM BEAUTY STUDIO GM Beauty studio se nalazi na Banovom brdu u Đorđa Ognjanovića 12 u Beogradu.Naš cilj je zdrava i negovana koža, relaksirano telo, sređeni nokti, našminkano lice i zadovoljan klijent.
KOZMETIČKI SALONI - ARABESKA BEAUTY Upotpunite Vašu lepotu kvalitetnim tretmanima za nokte i telo, posetite salon Arabeska Beauty koji se nalazi na Banovom brdu.

Kuća lepote Emi

Beograd, Banovo brdo, Blagoja Parovića 15 064 1472357 |
011 2542046 |
KOZMETIČKI SALONI - KUĆA LEPOTE EMI Salon uspešno radi vec 13 godina i nudi široku paletu kozmetičkih i frizerskih usluga ljubazno osoblje će izaći u susret svim vašim željama.
KOZMETIČKI SALONI - SALON LEPOTE DEA Naš salon se nalazi u mirnom delu grada. Prijatnom atmosferom trudimo se da nadmašimo sva vaša očekivanja i da sa velikim osmehom izađete iz našeg salona jer upravo vas osmeh je nasa nagrada.

Dadin salon

Beograd, Banovo brdo, Zrmanjska 39 063 255112
KOZMETIČKI SALONI - DADIN SALON Studio lepote DADIN SALON nalazi se u mirnom delu Banovog brda u Zrmanjskoj ulici.Nudimo vam vrhunsku kozmeticku uslugu i prijatan ambijent.
Back to Top