Kozmeticki saloni Konjarnik

Registruj se
Prijavi se
Kozmeticki saloni Konjarnik
kozmeticki-salon-helena-kozmeticki-saloni

Kozmetički salon Helena

Beograd, Konjarnik, Ustanička 204а 011 3474690 |
064 2347651 |
KOZMETICKI SALONI BEOGRAD SALON HELENA U našem kozmetičkom salonu Helena nudimo vam širok spektar kozmetičkih usluga: tretmani lica, tela, manikir, pedikir, depilacija, solarijum.
kozmeticki-salon-m-kozmeticki-saloni

Kozmetički salon M

Beograd, Konjarnik, 10 avijatičara 7 011 3474550 |
065 2883340 |
KOZMETICKI SALONI - SALON M Od osnivanja salona, 1993.godine, studiozno, odgovorno i uspešno se bavimo TRAJNOM EPILACIJOM, odnosno ELEKTROLIZOM, jedinim priznatim metodom od strane FDA.
LASERSKU EPILACIJU smo uveli medu prvim salonima u zemlji, 2003.godine, kao dopunu i unapređenje naše osnovne delatnosti.
Takođe smo specijalizovali veštinu TRAJNE ŠMINKE, naročito zbog toga što se profesionalno bavimo šminkom.
Kad je u pitanju nega kože, ne zadovoljavamo se klasičnim tretmanima, već imamo individualni pristup i kreiramo BIOLOŠKE TRETMANE preparatima visoke tehnologije.
Zadovoljstvo naših klijenata potiće od naše posvećenosti poslu koji obavljamo.
LOKACIJE
Kozmeticki saloni Beograd pravo su mesto za pronalaženje idealnog kozmetičkog tretmana i upoređavanje cena tretmana. Kozmeticki saloni u Beogradu nude širok spektar kozmetičkih usluga: manikir, nadogradnja noktiju, pedikir, tretmani lica, nadogradnja trepavica, japansko iscrtavanje obrva, depilacija, kozmetički tretmani, masaža i druge standardne usluge. Beogradski kozmetički saloni idu u korak sa svetom i u ponudi imaju najsavremenije i najmodernije tretmane za ulepšavanje i podmlađivanje. Cene u salonima lepote se razlikuju i ovde ih možete uporediti i izabrati najbolji za Vas. Ako tražite salon lepote ili kozmetički salon u Vašem kraju, najlakše ćete ih pronaći upravo u kategoriji saloni lepote Beograd jer su ovde svi oni razvrstani i po delovima Beograda, kako ne biste lutali i blizu Vas obavili sve tretmane i bili srećni i lepi!- Kozmeticki salon je mesto gde se u vrlo prijatnoj atmosferi možete prepustiti sigurnim rukama iskusnih kozmetičara koji se brinu za negu kože Vašeg lica i tela. Koža se neminovno menja tokom godina. Potrebno je da negu prilagodite pomenutim promenama. Koža je u najboljoj formi kada osoba ima dvadesetak godina. U ovom periodu treba otkriti tip svoje kože i početi sa korišćenjem odgovarajućih preparata. Prvi znaci oštećenja kože mogu se javiti u tridesetim godinama. Koristite vitaminske preparate, recimo hidratantnu kremu u boji. Trebaće Vam i korektor, podloga za šminku, rumenilo u kremi i nekoliko ruževa različitih nijansi. Osim lica važna je i nega tela. Pri svakodnevnoj nezi lica i tela ne zaboravite na vrat i dekolte. Sve što treba da znate o nezi svoje kože, saznaćete u kozmetičkom salonu. Kozmetički saloni danas nude mnogobrojne tretmane za očuvanje vašeg lica, tena i tela. Vodite računa o sebi. Održavati kožu i kosu negovanom, nežnom i blistavom izuzetno je važno mnogim ženama. Negovana i besprekorna koža važan je deo celokupnog izgleda, ali to umnogome zavisi od namirnica koje unosimo tokom dana. Stoga, ukoliko želite da imate nežnu, čistu i pre svega zdravu kožu najbolje je da je održavate u profesionalnom salonu lepote. Neka Vaša lepota zablista novim sjajem. Izaberite neku od usluga koju pružaju saloni lepote i pokrenite mladost u sebi, pružite priliku svojoj lepoti da nesmetano privlači poglede i izaziva divljenje i poštovanje. Nađite salon koji ima moderan i kreativan tim, ali pre svega tim sa iskustvom koji uživa da brine o Vama, neguje i savetuje. Industija lepote i brige o telu se veoma brzo razvija, zato je jako važno da idete u salon koji prati ove trendove, koji redovno proširuje usluge i koji se obučava za primenjivanje najnovijih tehnika.
Back to Top