Kozmeticki saloni Blokovi

Registruj se
Prijavi se
Kozmeticki saloni Blokovi
studio-za-negu-lica-i-tela-hedona-kozmeticki-saloni
KOZMETICKI SALONI BEOGRAD STUDIO ZA NEGU LICA I TELA HEDONA Studio koji ispunjava sve vaše želje i istovremeno postaje nezaobilazni detalj vaše svakodnevice.
Uz izuzetno stručan i ljubazan tim koji radi u salonu dobićete odgovor na sve vaše nedoumice.
Hedona predstavlja mesto gde sklad započinjete uživanjem u bogatoj ponudi usluga koje nudimo.
Od tretmana vrhunskim svetskim aparatima i preparatima za lice i telo, egzotičnim masažama do anticelulit masaže i limfne drenaže kao i kompletnim programom za oblikovanje tela, pronaći ćete sklad, mir i zadovoljstvo i izaći zadovoljni iz našeg salona.
kozmeticki-salon-palermo-kozmeticki-saloni
KOZMETICKI SALONI BEOGRAD KOZMETIČKI SALON PALERMO Kozmetički salon Palermo Vam nudi kompletnu kozmetičku uslugu na jednom mestu, uz najkvalitetniju kozmetiku.
Cilj našeg tima je da Vi budete zadovoljni i izgledate savršeno u svakom trenutku.
KOZMETICKI SALONI BEOGRAD SALON LEPOTE DEJANA Naš salon lepote Dejana se nalazi na Novom Beogradu na adresi Jurija Gagarina 194 i idealno je mesto za oživaljavanje vašeg tela i duha. Nudimo Vam širok spektar tretmana iz programa za negu lica, tela i kose.
KOZMETICKI SALONI BEOGRAD KOZMETIČKI SALON IMPRESSIO Kozmetički salon "IMPRESSIO" je mesto gde, uz ljubazno osoblje, pristupačnu cenu i u prijatnom ambijentu, možete dobiti kompletnu i profesionalnu uslugu nege lica i tela. Pored širokog asortimana usluga koje Vam nudimo, u našim prostorijama su Vam dostupne sve vrste saveta, brošura i drugog edukativnog materijala o nezi kože, zdravoj ishrani i zdravom životu, koji će promeniti Vaš pogled na svet. Tradicija duga preko 10 godina, govori u prilog iskustvu i profesionalizmu, koje smo stekli i koje želimo da podelimo sa našim klijentima.

Kozmetički salon Viktorija City

Beograd, Blokovi, Nehruova 51a 063 7840624
KOZMETICKI SALONI BEOGRAD KOZMETIČKI SALON VIKTORIJA CITY Nudimo Vam sledeće kozmetičke usluge: frizerske usluge, nadogradnja trepavica, nadogradnja obrva, profesionalno šminkanje, depilacija, manikir i pedikir.

Estetik studio Lira

Beograd, Blokovi, Jurija Gagarina 149 060 4484433
KOZMETČKI SALONI - ESTETIK STUDIO LIRA Estetik studio Lira pruza kvalitetne i efikasne tretmane tela i lica, kao i usluge epilacije, depilacije, kavitacije…
KOZMETIČKI SALONI - STUDIO LEPOTE VORTEX Studio lepote Vortex nalazi se na teritoriji Novog Beograda i nudi veliki broj kozmetičkih usluga.
KOZMETIČKI SALONI - STUDIO LEPOTE HIT Studio lepote Hit nudi usluge manikira,pedikira,depilacije,masaže,anticelulit program i solarijuma.

Studio lepote Afrika

Beograd, Blokovi, Gandijeva 130a 060 4892292
KOZMETIČKI SALONI - STUDIO LEPOTE AFRIKA Studio lepote Afrika pruža frizersko - kozmetičke usluge.
KOZMETIČKI SALONI - BEAUTY BY MASHA CENOVNIK Kozmetički saloni Beauty by Masha su mali, ali moderno dizajnirani saloni koji odišu toplinom i u kojima se klijenti tokom tretmana osećaju veoma prijatno i opušteno, a Ijubaznost i profesionalnost osoblja je ključ našeg uspeha.
KOZMETIČKI SALONI - MATIJAŠEVIĆ ESTETIK Matijašević Estetik savremen je i luksuzno opremljen antiejdžing centar, specijalizovan za estetsku i regenerativnu medicinu i kozmetologiju.

Kozmetički salon Čarli

Beograd, Blokovi, Jurija Gagarina 231 011 7183806
KOZMETIČKI SALONI - KOZMETIČKI SALON ČARLI Salon je otvoren 20.05.1995. godine na novom Beogradu, u bloku 45, tada kao prvi pedikir – manikir salon u kraju u okviru koga su se radile topla i hladna depilacija i vršile usluge sunčanja u turbo solarijumu. Od tada uspešno posluje zadovoljavajući i najzahtevnije klijente stalnim proširivanjem i dopunjavanjem usluga prateći najnovije trendove iz oblasti nege lica i tela.

Kozmetički salon Invictus

Beograd, Blokovi, Jurija Gagarina 219b 064 2558956
KOZMETIČKI SALONI - INVICTUS Kozmetički salon Invuctus se nalazi na Novom Beogradu, ul. Jurija Gagarina 219b, blok 45.Nudimo Vam visoko kvalitetnu uslugu po niskim cenama.

Frizersko kozmetički salon Ceca

Beograd, Blokovi, Jurija Gagarina 227 011 7189627 |
064 1419437 |
KOZMETIČKI SALONI - FRIZERSKO KOZMETIČKI SALON CECA Na Novom Beogradu u zanatskom centru Enjub (prvi sprat) u bloku 45 nalazi se "Frizersko kozmetički salon Ceca"
Back to Top