Kozmeticki saloni Lazarevac

Registruj se
Prijavi se
Kozmeticki saloni Lazarevac
kozmeticki-salon-iris-kozmeticki-saloni

Kozmetički salon Iris

Beograd, Lazarevac, Milovana Lazarevića bb 011 8120577 |
064 1580825 |
KOZMETIČKI SALONI SALON IRIS Kozmetički salon Iris je mesto gde se u vrlo prijatnoj atmosferi możete prepustiti sigurnim rukama iskusnih kozmetičara koji ce se pobrinuti za negu koże vašeg lica i tela.
Salon se nalazi u blizini otvorenog bazena tacnije u zanatskom centru III mesna zajednica.
Na preko 100 m2 naleze se cekaonica i prostor za kozmeticke intervencije, a poseban ulaz je za dermatoloske preglede.
Svakodnevno usavršavanje i edukacija povezani sa velikim iskustvom garancija su kvaliteta.
Istorijat :Salon je osnovala viša medicinske sestra i kozemticar Ranka Mitiċ 1985 godine kao prvi te vrste u Lazarevcu, i od tada je vodeći kozmetički salon u Lazarevcu i okolini.
Od samog osnivanja nismo nikada podcenili ili zapostavili napredak novih tehnologija u kozmetologiji, pratimo nove trendove i neprestano se usavr#353avamo.
Dugogodišnje iskustvo garancija je kvaliteta Salon je prostran i udoban, na preko 80 m2 prostora, osećate se kao kod svoje kuće.
U neposrednij blizini nalazi se prostran parking sa pregršt parking mesta.
LOKACIJE
Kozmeticki saloni Beograd pravo su mesto za pronalaženje idealnog kozmetičkog tretmana i upoređavanje cena tretmana. Kozmeticki saloni u Beogradu nude širok spektar kozmetičkih usluga: manikir, nadogradnja noktiju, pedikir, tretmani lica, nadogradnja trepavica, japansko iscrtavanje obrva, depilacija, kozmetički tretmani, masaža i druge standardne usluge. Beogradski kozmetički saloni idu u korak sa svetom i u ponudi imaju najsavremenije i najmodernije tretmane za ulepšavanje i podmlađivanje. Cene u salonima lepote se razlikuju i ovde ih možete uporediti i izabrati najbolji za Vas. Ako tražite salon lepote ili kozmetički salon u Vašem kraju, najlakše ćete ih pronaći upravo u kategoriji saloni lepote Beograd jer su ovde svi oni razvrstani i po delovima Beograda, kako ne biste lutali i blizu Vas obavili sve tretmane i bili srećni i lepi!- Kozmeticki salon je mesto gde se u vrlo prijatnoj atmosferi možete prepustiti sigurnim rukama iskusnih kozmetičara koji se brinu za negu kože Vašeg lica i tela. Koža se neminovno menja tokom godina. Potrebno je da negu prilagodite pomenutim promenama. Koža je u najboljoj formi kada osoba ima dvadesetak godina. U ovom periodu treba otkriti tip svoje kože i početi sa korišćenjem odgovarajućih preparata. Prvi znaci oštećenja kože mogu se javiti u tridesetim godinama. Koristite vitaminske preparate, recimo hidratantnu kremu u boji. Trebaće Vam i korektor, podloga za šminku, rumenilo u kremi i nekoliko ruževa različitih nijansi. Osim lica važna je i nega tela. Pri svakodnevnoj nezi lica i tela ne zaboravite na vrat i dekolte. Sve što treba da znate o nezi svoje kože, saznaćete u kozmetičkom salonu. Kozmetički saloni danas nude mnogobrojne tretmane za očuvanje vašeg lica, tena i tela. Vodite računa o sebi. Održavati kožu i kosu negovanom, nežnom i blistavom izuzetno je važno mnogim ženama. Negovana i besprekorna koža važan je deo celokupnog izgleda, ali to umnogome zavisi od namirnica koje unosimo tokom dana. Stoga, ukoliko želite da imate nežnu, čistu i pre svega zdravu kožu najbolje je da je održavate u profesionalnom salonu lepote. Neka Vaša lepota zablista novim sjajem. Izaberite neku od usluga koju pružaju saloni lepote i pokrenite mladost u sebi, pružite priliku svojoj lepoti da nesmetano privlači poglede i izaziva divljenje i poštovanje. Nađite salon koji ima moderan i kreativan tim, ali pre svega tim sa iskustvom koji uživa da brine o Vama, neguje i savetuje. Industija lepote i brige o telu se veoma brzo razvija, zato je jako važno da idete u salon koji prati ove trendove, koji redovno proširuje usluge i koji se obučava za primenjivanje najnovijih tehnika.
Back to Top