Kozmeticki saloni Zvezdara

Registruj se
Prijavi se
Kozmeticki saloni Zvezdara
KOZMETICKI SALONI BEOGRAD KOZMETIČKI SALON ARTISTRY LUX Ponekad je potrebno da zaboravimo na stres kojim smo okruženi, da se opustimo i udaljimo od svakodnevnice. U tom slučaju, na raspolaganju Vam je kozmetički studio Artistry Lux, u kome možete da negujete Vašu lepotu u prijatnom ambijentu, uz stručno osoblje i po povoljnim cenama.

Kozmetički salon Espana

Beograd, Zvezdara, Svetog Nikole 102 011 2402411 |
064 1379820 |
KOZMETICKI SALONI BEOGRAD KOZMETIČKI SALON ESPANA Naš salon Espana postoji od 2000. godine. Od tada smo se posvetili vama i trudimo sa da nakon prijatno provedenog vremena kod nas izađete zadovoljni iz našeg salona.

Kozmetički salon A&M

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 171 061 2882219 |
061 1781367 |
KOZMETICKI SALONI BEOGRAD KOZMETIČKI SALON A&M U našem kozmetičkom salonu možete dobiti sledeće usluge: frizerske usluge, manikir i pedikir, depilacija, masaže, nadogradnja trepavica.

Estetic studio Amica

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 334 069 2642227
KOZMETICKI SALONI BEOGRAD KOZMETIČKI SALON ESTETIC STUDIO AMICA U našem salonu uvek je prijatno i čisto, a osoblje je ljubazno. Sve naše usluge se rade sa profesionalnim preparatima koji su prilagođeni evropskim standardima. Kod nas ćete uživati u svakom tretmanu, najvise zato što mi slušamo Vas i poštujemo Vaše želje. Trenutno u salonu rade: Milica Dimić scenski masker i vlasuljar, kozmetičar i nail artist i ženski frizer i hair stylist.
KOZMETIČKI SALONI ESTETIC CENTAR VALENTINA Anti aging & estetik centar Valentina predstavlja mirnu oazu u samom srcu Vračara, u Mileševskoj ulici. Asortimanom i kvalitetom svojih usluga, anti-aging centar VALENTINA se svrstao među vodeće beogradske salone.

Salon Swan

Beograd, Zvezdara, Bulevar Kralja Aleksandra 383 011 2862804 |
062 228899 |
KOZMETICKI SALONI BEOGRAD - SALON SWAN Kozmetički salon Swan ima više od 20 godina iskustva i dugu tradiciju u pružanju vrhunskih usluga pripadnicama lepšeg pola. Salon je prijatan i uredan, a higijena je podignuta na najviši nivo. Ako želite da se brinete o sebi na poseban način uz osoblje koje će se posvetiti samo vama, dođite u salon Swan koji se nalazi teritoriji opštine Zvezdara.
KOZMETIČKI SALONI - SALON LEPOTE SESTRO SLATKA Salon lepote Sestro slatka nudi Vam kompletnu kozmetičku uslugu na jednom mestu.
KOZMETIČKI SALONI - SALON LEPOTE GRACE Pružamo veliki broj kozmetičkih usluga.
KOZMETIČKI SALONI - STUDIO L' ARTE Pružamo veliki broj frizersko - kozmetičkih usluga.
KOZMETIČKI SALONI - BEAUTY OF QUINCE Kozmetički salon Beauty of Quince nalazi se na Zvezdari, u ulici Bulevar kralja Aleksandra 149, u Beogradu. Sa svojim radom započeli smo prvenstveno motivisani željom da Vam omogućimo adekvatan spoj spoljašnje i unutrašnje lepote.

Kozmetički salon Stil

Beograd, Zvezdara, Marka Oreškovića 12 011 2427333 |
064 5245808 |
KOZMETIČKI SALONI - KOZMETIČKI SALON STIL Kozmetički salon STIL postoji 25 godina. Od svog nastanka radimo isključivo sa preparatima vrhunskog kvaliteta italijanske kozmetičke kuće RVB poštujući sve nove trendove i dostignuća u kozmetici i dermatologiji.

Frizersko kozmetički salon Cellex

Beograd, Zvezdara, Stjepana Ljubiše 33a 011 3862343
KOZMETIČKI SALONI - CELLEX U našem frizersko kozmetičkom salonu Cellex možete sebi priuštiti kompletan tretman nege kose lica i tela.
KOZMETIČKI SALONI - SALON PAPI Frizersko kozmetički salon Papi radi za Vas: feniranje, šišanje, farbanje, manikir, šminka i još mnogo toga.
KOZMETIČKI SALONI - STUDIO LISA Studio Lisa pruža veliki broj frizersko - kozmetičkih usluga.
KOZMETIČKI SALONI - SALON FIDI Kreativni tim frizera, kozmetičara, fizioterapeuta vam garantuje vrhunski kvalitet usluga. Provereni brendovi kao što su: Revlon, Fama, Vichy, OPI potvrđuju svoj vrhunski kvalitet.

Frizersko kozmetički salon K&M1

Beograd, Zvezdara, Dr Velizara Kosanovića 39 064 1403170 |
011 2832754 |
KOZMETIČKI SALONI - FRIZERSKO KOZMETIČKI SALON K&M1 Frizersko-kozmetički salon K&M1 nalazi se u ulici Dr Velizara Kosanovića 39, u okviru opštine Zvezdara.
KOZMETIČKI SALONI - BEAUTY PLACE PRINCESS Beauty place Princess-pokažite lepšu stranu sebe.Naše stručno i ljubazno osoblje će preuzeti brigu o Vašoj lepoti i zdravlju uz visokokvalitetne preparate.
Back to Top