Kozmeticki saloni Savski venac

Registruj se
Prijavi se
Kozmeticki saloni Savski venac
saloni-lepote-opi-i-aloxxi-kozmeticki-saloni
KOZMETICKI SALONI BEOGRAD SALONI LEPOTE OPI I ALOXXI Kako zdravlje ne moze bez lepote, tu su ALOXXI i OPI saloni lepote, gde će vam naše frizerke i kozmetičarke pomoći da sačuvate svoju prirodnu lepotu i postignete negovan i blistav izgled.

Kozmetički salon LPG Zen

Beograd, Savski venac, Cara Dušana 29 011 2928137 |
065 4207028 |
KOZMETICKI SALONI BEOGRAD KOZMETIČKI SALON LPG ZEN Osnovani smo sa željom da podignemo kvalitet vašeg života na viši nivo primenom najsavremenijih terapeutskih i medicinskih tretmana za uklanjanje celulita i oblikovanje lica i tela. Naša posebnost se pre svega ogleda u prijatno uređenom ambijentu koji nudi privatnost i opuštanje, najsavremenija oprema na jednom mestu, kao i profesionalno i ljubazno osoblje koje će vam uvek pružiti pomoć pri izboru tretmana shodno vašim individualnim potrebama. Posedujemo najmodernije uređaje za tretman lica i tela renomiranog francuskog prozivodača LPG (CELLU M6, LIFT 6). U radu koristimo kozmetičke preparate poznate francuske kuće THALGO. Priuštite telu dodir mora i pustite da more brine o Vašoj lepoti.

Kozmetički salon Izvor

Beograd, Savski venac, Obilićev venac 25 069 3333500
KOZMETICKI SALONI BEOGRAD KOZMETIČKI SALON IZVOR U našem kozmetičkom salonu možete dobiti sledeće kozmetičke usluge: frizerske usluge, profesionalno šminkanje, sređivanje obrva, depilacija, manikir, pedikir.
KOZMETIČKI SALONI - STUDIO LEPOTE MEGASUN PREMIUM U našem salonu će vas dočekati ljubazno i stručno osoblje koji će vašu lepotu dovesti do izražaja.
KOZMETIČKI SALONI - GOLDEN MATIS Ekspert u profesionalnim tretmanima, MATIS je fokusirao svoj know-how na metode unapređenja lepote kože tokom više od 25 godina.
KOZMETIČKI SALONI - NATAŠA-NAT Kvalitetnom uslugom, povoljnim cenama i prijatnom atmosferom salona zadovoljavamo sve želje naših klijenata.
KOZMETIČKI SALONI - DOBRA KUĆA Nalazimo se u srcu lepog Beograda s namerom da Vam pružimo uslugu Evropskih standarda.Temeljimo se na holističkom pristupu, gde se klijent sagledava kao celina, um i duh neodvojivo od tela.

Centar za negu i oblikovanje tela SpaSense

Beograd, Savski venac, Kralja Milutina 47 011 3611451 |
063 258552 |
KOZMETIČKI SALONI - SPASENSE SPASENSE - beogradska banja SPASENSE je CENTAR ZA NEGU I OBLIKOVANJE TELA u kome se koriste tradicionalni spa tretmani za lepotu, ali i najnovija tehnička dostignuća koja vam omogućavaju da komforno i maksimalno prijatno dođete do najboljih rezultata.
Back to Top