Kozmeticki saloni Žarkovo

Registruj se
Prijavi se
Kozmeticki saloni Žarkovo
KOZMETICKI SALONI BEOGRAD KOZMETIČKI SALON VIOLET LINE Salon lepote Violet Line je salon lepote u Žarkovu koji je 2003. godine nastao u želji da damama iz našeg kraja skrati muke putovanja na drugi kraj grada, za ona mala ali važna ženska uživanja. Jer kada ste zadovoljni svojim izgledom i vaše samopouzdanje je na višem nivou i sigurno ostavljate pozitivniju sliku o vama kod drugih. Već 10 godina postojimo, i tu smo da Vam omogućimo da na jednom mestu uživate u velikom broju frizersko kozmetičkih usluga. Na raspolaganju su Vam poslednji trendovi u šišanju i oblikovanju kose, nadogradnja kose klipsama, nadogradnja kose keratinom, nadogradnja kose perlicama ali i trajno ispravljanje kovrdžave kose i potpuni hit kod nas i u svetu - brazilsko ispravljanje kose keratinom.
KOZMETIČKI SALONI BEOGRAD KOZMETIČKI SALON GOSPOĐICA Naš kozmetički salon Gospođica je pravo mesto za sve koji žele kvalitetnu uslugu uz maksimalne efekte i pristupacne cene!
KOZMETIČKI SALONI - STUDIO LEPOTE DIFERENTE Studio lepote Diferente na jednom mestu vam može pružiti kako kozmetičke tako i frizerske usluge.
KOZMETIČKI SALONI - SALON NEVENA Salon Nevena Vam nudi pažljivo kreirane tretmane koji će učiniti da Vaša kosa, nokti i telo zasijaju punim sjajem. Dodjite i uverite se zašto smo najbolji!
Back to Top