Kozmeticki saloni Palilula

Registruj se
Prijavi se
Kozmeticki saloni Palilula
saloni-lepote-opi-i-aloxxi-kozmeticki-saloni
KOZMETICKI SALONI BEOGRAD SALONI LEPOTE OPI I ALOXXI Kako zdravlje ne moze bez lepote, tu su ALOXXI i OPI saloni lepote, gde će vam naše frizerke i kozmetičarke pomoći da sačuvate svoju prirodnu lepotu i postignete negovan i blistav izgled.
kozmeticki-salon-grossi-cosmetic-kozmeticki-saloni
KOZMETICKI SALONI BEOGRAD KOZMETIČKI SALON GROSSI COSMETIC Salon lepote je prisutan od 02.06.2003.godine.
Nalazi se na Paliluli, u srcu grada, a ipak dovoljno distanciran od gradske buke i meteža, u ulici Stanoja Glavaša broj 15.
Sve te godine koje su iza nas, trudili smo se da zadovoljimo potrebe svih klijenata, pa tako je sa nama i danas veliki broj zadovoljnih klijenata koji nas posećuju sve ove godine.
Naime, salon je svojom ponudom usluga, poodavno svrstan u jedan od vodećih salona kod nas.
Stručno, ljubazno i elokventno osoblje se uvek trudi da vaše želje i potrebe ispoštuje maksimalno.
Cene naših usluga nisu formirane tako što su poređene sa cenama u drugim salonima.
Mi smo cene formirali na osnovu sopstvene kalkulacije, pa ćete tako ustanoviti da određeni tretmani imaju drastično nižu cenu nego u drugim salonima, a da je pritom usluga vrhunskog kvaliteta.

Studio Diamond Beauty

Beograd, Palilula, Vladetina 2 064 5011466
KOZMETICKI SALONI BEOGRAD STUDIO DIAMOND BEAUTY Pozivamo Vas da se priključite grupi odabranih profesionalaca koji su se opredelili za vrhunski pristup u tretmanu lepote. Ovaj integrisani pristup nege zasniva se na suštinskim vrednostima kao što su zdravlje, lepota, stručnost, bezbednost i efektivnost, vodeći pri tom računa o svim bitnim komponenatma.

Kozmetički salon Zorica

Beograd, Palilula, Bulevar Despota Stefana 71 011 3243940 |
063 356001 |
KOZMETICKI SALONI BEOGRAD KOZMETIČKI SALON ZORICA Postojimo već 10 godina. Profesionalna usluga i maksimalna posvećenost su naši motivi. Želimo lepši svet, želimo da budete zadovoljni.
KOZMETICKI SALONI BEOGRAD KOZMETIČKI SALON HAPPY LADY Zahvaljujući idealnoj lokaciji, u dvorištu RTS-a i Dečijeg kulturnog centra, do nas možete stići brzo i lako iz svih delova grada. Pravilnom kombinacijom tradicionalnih i savremenih metoda, kao i najkvalitetnije opreme i kozmetike za negu lica i tela, omogućavamo postizanje maksimalnih rezultata.

Ogledace Ogledalce salon

Beograd, Palilula, Majke Jevrosime 35 064 3635585
KOZMETICKI SALONI - OGLEDALCE OGLEDALCE U ekskluzivnom ambijentu Salona Ogledalce, Ogledalce na Novom Beogradu, pronaći ćete frizerske usluge, manikir, pedikir, depilaciju voskom i šećernom pastom, japansko iscrtavanje obrva.
KOZMETICKI SALONI - PURE & BEAUTY CENTER Proces starenja zahvata sve slojeve kože, najintezivnije promene se dešavaju u vezivnom tkivu derma, destrukcijom kolagenih i elastičnih vlakana, sa nemogućnošću zadržavanja vode. Koža postaje tanja, suvlja, žućkasta, gubi čvrstinu i elastičnost, uz pojavu bora, staračkih fleka i proširenih pora, a mišići na licu i dekolteu se opuštaju. Naš salon samo za vas pruža veliki broj nehiruških anti-age tretmana, a u cilju da se ublaži i uspori starenje kože lica i dekoltea.
KOZMETIČKI SALONI - SALON LEPOTE SAN Kod nas dobijate vrhunsku uslugu i kvalitet. Među prvima sa novitetima i praćenjem svetskih trendova.
KOZMETIČKI SALONI - LILA LY U samom centru Beograda, na opštini Palilula nalazi se dugogodišnji beauty studio Lila ly koji Vam pruža vrhunsku uslugu ženskog, muškog i dečijeg frizera, kao i kozmetičke usluge.

Salon lepote Šarm

Beograd, Palilula, Bulevar despota Stefana 68a 060 6669057
KOZMETIČKI SALONI - SALON LEPOE ŠARM Salon lepote Šarm nalazi se u Bulevaru despota Stefana 68a, lokal 16, na teritoriji opštine Palilula u Beogradu.
KOZMETIČKI SALONI - STUDIO LEPOTE OLIVA Salon lepote Oliva pruža frizersko - kozmetičke usluge.
KOZMETIČKI SALONI - SALON LEPOTE ANA Salon lepote Ana se nalazi u Dalmatinskoj 78 u mirnom delu grada, opština Palilula.Dođite i uverite se u naš kvalitet.
KOZMETIČKI SALONI - MOZAIK NO.1 Studio lepote Mozaik No.1 nudi veliki broj usluga po povoljnim cenama.

Salon lepote Kjara Wizard

Beograd, Palilula, Miše Vujića 2 011 4053904 |
064 1723107 |
KOZMETIČKI SALONI - SALON LEPOTE KJARA WIZARD Salon lepote Kjara Wizard nalazi se na teritoriji opstine Palilula u ulici Mise Vujica broj 2, preko puta hale Pionir.

Frizersko - kozmetički salon Mlađa

Beograd, Palilula, Doktora Dragoslava Popovića 11a 011 3340645
KOZMETIČKI SALONI - SALON MLAĐA Salon Mlađa se nalazi na adresi Doktora Dragoslava Popovića 11a i pruža frizersko - kozmetičke usluge po povoljnim cenama.
Back to Top