Laboratorije, Biohemijske laboratorije Zemun

Registruj se
Prijavi se
Laboratorije, Biohemijske laboratorije Zemun
patohistoloska-laboratorija-dr-radosavljevic-biohemijske-laboratorije
PATOHISTOLOŠKA LABORATORIJA DR RADOSAVLJEVIĆ Patohistološka laboratorija „PATOLOGIJA-Dr Radosavljević“ u Zemunu, čiji je vlasnik i osnivač prim.
dr Radoslav Radosavljević.
Analize se najčešće rade na zahtev ordinacija ,bolnica, domova zdravlja,poliklinika, a najčešće su u pitanju ginekološke (biopsije grlića materice i drugih delova genitalnog trakta, kiretmani,papanikolau testovi,operativni materijali i sl.),urološke (biopsije i operativni materijali prostate,testisa idrugih organa) , dermatološke analize (u vezi sa dermatopatologijom: analize tkiva bradavica, mladeža, tumora mekih tkiva na koži i ispod kože), kao i pregledi svih ostalih tkiva i organa nakon operativnih zahvata.
aqualab-laboratorije-biohemijske-laboratorije

AQUALAB laboratorije

Beograd, Zemun, Prvomajska 8d 011 4140335
cena: Cenovnik
BIOHEMIJKSA LABORATORIJA NA SLAVIJI OD 00 DO 24h.
AQUALAB Plus laboratorije Vam pružaju više od 4000 različitih laboratorijskih analiza iz područja biohemije, hematologije, koagulacije, imunohemije, mikrobiologije, virusologije, alergoloških ispitivanja, molekularne biologije i genetike, patohistologije uz mogućnost stalne konsultacije sa našim strucnim timom.
Dolazak stručnog kadra na kućnu adresu.
Skrining novorođenčadi.
Amniocenteza.
Peptest.
beo-lab-laboratorije-biohemijske-laboratorije

BEO LAB laboratorije

Beograd, Zemun, Magistratski trg 14 011 2102794
cena: Cenovnik
BIOHEMIJSKE LABORATORIJE.
Biohemija, Mikrobiologija, Hematologija, Patohistologija.
Beo-lab laboratorije se bave ispitivanjem uzoraka iz oblasti biohemije, mikrobiologije, hematologije i patohistologije u skladu sa najvišim standardima laboratorijske prakse i zahtevima korisnika. Osnovane su poštujući sve zahteve kontrole kvaliteta rada laboratorija u pogledu opreme, ljudstva, potrošnog materijala, reagenasa i uslova rada bazirajući se na principima dobre laboratorijske prakse.
Najsavremenija tehnologija, iskusni stručnjaci.
Laboratorije se baziraju na ispitnoj opremi najsavremenije tehnologije kao i na iskusnim i profesionalnim stručnjacima koji za fokus u procesu rada imaju postizanje preciznih i pouzdanih rezultata u domenu laboratorijske dijagnostike.
Kvalitet i efikasnost su naši osnovni postulati, oni jesu i uvek će biti ključ našeg uspeha i čine nas pouzdanim i kompetentnim partnerom i lekarima, medicinskim osoblju, bolnicama, ordinacijama, osiguravajućim društvima, firmama kao i pojedincima.
Ljubazan i profesionalan odnos prema korisnicima.
Saradnju sa korisnicima karakterišu bliski profesionalni odnosi, aktivna komunikacija i mogućnost stručnih konsultacija iz bilo koje oblasti laboratorijske prakse.
inep-laboratorija-biohemijske-laboratorije
BIOHEMIJSKE LABORATORIJE BEOGRAD INEP LABORATORIJA U okviru INEP-a nalazi se Laboratorija za medicinsku biohemiju, mikrobiologiju sa parazitologijom i imunodijagnostiku u kojoj se vrše sledeća laboratorijska ispitivanja uzoraka biološkog materijala: određivanje hormona, tumorskih markera, imunoglobulina, autoantitela, antitela na parazite, biohemijske i hematološke analize, analiza urina, spermogram, spermocitogram i mikrobiološke analize
biohemijska-laboratorija-talija-lab-biohemijske-laboratorije

Biohemijska laboratorija Talija Lab

Beograd, Zemun, Dušana Mađarčića 7 060 3349879
cena: Cenovnik
BIOHEMIJSKA LABORATORIJA.
Vizija naših laboratorija jeste da se naš kvalitet dugoročno pamti i da jednoga dana brend Talija laboratorija bude izbor svake porodice.
Naša misija jeste da svakom korisniku bez obzira na pol, starost, rasnu pripadnost i socijalni status obezbedimo vrhunski kvalitet i uslugu kada je privatna laboratorija u pitanju i da svaki naš korisnik iz laboratorije izađe zadovoljan i sa preporukama za naš tim.
Zašto izabrati Talija Lab laboratorije?
Iako veoma mlada kuća stručni tim naših triju laboratorija broji tri biohemičara, doktora specijalistu mikrobiologije i čak 7 laboratorijskih tehničara.
Na čelu tima biohemijskih laboratorija je mr ph Manja Mitrović medicinski biohemičar.
laboratorija-centar-biohemijske-laboratorije

Laboratorija Centar

Beograd, Zemun, Kosovska 6 011 2448432
cena: Cenovnik
BIOHEMIJSKE LABORATORIJE BEOGRAD LABORATORIJA CENTAR Laboratorija Centar je novo otvorena privatna biohemijska laboratorija u centru Beograda.
Naši prioriteti su preciznost, efikasnost i briga o pacijentima.
Laboratorija Centar raspolaže sa najsavremenijom opremom, visokokvalifikovanim stručnim kadrom koji je spreman da odgovori na sve zahteve laboratorijske dijagnostike.
U cilju što tačnije dijagnostike i praćenja toka bolesti kao i celokupnog zdravstvenog stanja, pored rutinskih analiza (hematološke, biohemijske, imunohemijske) nudimo i specijalne analize koje nam više govore o metabolizmu i ravnoteži organizma, a u cilju prevencije bolesti i nege zdravlja.
klinika-renova-biohemijske-laboratorije
BIOHEMIJSKE LABORATORIJE BEOGRAD KLINIKA RENOVA Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo Laboratoriju za medicinsku biohemiju „RenovaLab“ u okviru Klinike „Renova“.
Nudimo Vam mogucnost da u prostorijama naše laboratorije odradite sve potrebne analize, samoinicijativno ili na zahtev Vašeg lekara.
Naš tim, uz kontrolisan kvalitet rada i principe dobre laboratorijske prakse, pružice Vam kvalitetnu uslugu.
U našoj laboratoriji možete da odradite sve biohemijske i imunohemijske analize, hematološke analize, analize hemostaze kao i pregled urina i stolice.
Imamo saradnju sa referentnom mikrobiološkom laboratorijom tako da kod nas možete da u radite i sve mikrobiloške analize.
Laboratorija Vam daje mogucnost besplatnog tumacenja rezultata od strane našeg diplomiranog farmaceuta-medicinskog biohemicara, kao i konsultacije sa našim lekarima.
hemikal-laboratorije-biohemijske-laboratorije

Hemikal laboratorije

Beograd, Zemun, Zmaj Jovina 18 011 6891790
BIOHEMIJSKE LABORATORIJE BEOGRAD HEMIKAL LABORATORIJE BIOHEMIJSKE I IMUNOLOŠKE analize koje se obavljaju na biohemijsko-imunološkim analizatorima koji rade više od 120 različitih analiza, uključujući i rutinske (glukoza, lipidni status, enzimi jetre, parametre vezane za rad bubrega, humane proteine, reumatske faktore, faktore rizika srčanih oboljenja...). HEMATOLOŠKE ANALIZE (urađene uz pomoć hematološkog analizatora) koja daje: uvid u stanje leukocitne loze (belih krvnih zrnaca) preko broja leukocita, limfocita, monocita i granulocita; stanje trombocitne loze (krvnih pločica) koju čine broj trombocita, njihova prosečna zapremina i njihova stvarna zapremina; i stanje eritrocitne loze (crvenih krvnih zrnaca) kroz njihov broj, njihovu zapreminu, sadržaj hemoglobina u njima i prosečnu koncentraciju hemoglobina. ANALIZU HORMONA I VIRUSA najsavremenijim automatizovanim aparatima i tehnologijama koji određuju status hormona hipofize, tiroidne žlezde, reproduktivnih hormona ali i parametara koji su bitni za dijagnozu dijabetesa, anemije, osteoporoze, autoimunih bolesti... MIKROBIOLOŠKE ANALIZE koje određuju vrstu bakterija i lek koji će najbrže dovesti do izlečenja: brisa grla, nosa, uha i oka, pregled urina i urinokultura, pregled stolice na parazite i koprokultura, i niz drugih važnih analiza.
biohemijska-laboratorija-belladonna-biohemijske-laboratorije
Biohemijska laboratorija Belladonna osnovana je 1992 godine u Beogradu u Zemunu.
U Laboratoriji se određuju standardni biohemijski i hematološki parametri, kao i složene imunohemijske analize (hormoni štitne žlezde, reproduktivni hormoni, tumorski markeri, markeri osteoporoze i anemije i drugo).
Biohemijski prenatalni skrining uvršten je u program Laboratorije odmah nakon njegovog uvođenja u kliničku praksu, tako da je na našim prostorima laboratorija Belladonna među prvima otpočela da ispituje markere biohemijskog prenatalnog skrining-a u serumu trudnih žena, najpre tokom II trimestra trudnoće (AFP; hCG, uE3), a zatim i tokom I trimestra (Fβ-hCG, PAPP-A) kao i da određuje rizik fetusa za hromozomske i neke strukturne anomalije.
Laboratorija je opremljena savremenim automatskim analizatorima za biohemijska, hematološka i imunohemijska ispitivanja, koji se redovno kalibrišu i imaju obezbeđen servis.
Sa posebnom pažnjom sprovodi se spoljna i unutrašnja kontrola kvaliteta ispitivanja.
Uzorkovanje krvi izvode medicinski laboranti, u prostorijama laboratorije i na terenu, zatvorenim vakuum sistemom za jednokratnu upotrebu.
Laboratorija pruža usluge različitim kategorijama korisnika: pacijentima, zdravstvenim, obrazovnim i istraživačkim ustanovama.
BIOHEMIJSKA LABORATORIJA. U našoj laboratoriji pored osnovnih hematoloških i biohemijskih analiza, radimo i hormonske analize, tumor markere, viruse, određivanje nivoa lekova, mikrobiološke analize itd. Rezultati se za većinu analiza izdaju istog dana. Na Vaš poziv organizujemo dolazak tehničara na kućnu adresu radi uzimanja uzoraka za laboratorijsko testiranje. Kada treba uraditi laboratorijski pregled? Preporuka je da se krvna slika, pregled mokraće i osnovne analize rade jedanput do dva puta godišnje, ukoliko pacijent nema zdravstvene tegobe. Te analize će poslužiti lekaru da prati zdravstveno stanje pacijenta. Ukoliko pacijent ima zdravstvene tegobe, tada lekar po potrebi, upućuje pacijenta u laboratoriju i daje savet koje analize treba uraditi.
LOKACIJE
Laboratorije Aleksinac
Laboratorije Apatin
Laboratorije Aranđelovac
Laboratorije Bačka Palanka
Laboratorije Bajina Bašta
Laboratorije Batočina
Laboratorije Bečej
Laboratorije Bela Crkva
Laboratorije Beočin
Laboratorije Bogatić
Laboratorije Bor
Laboratorije Čačak
Laboratorije Ćuprija
Laboratorije Futog
Laboratorije Gornji Milanovac
Laboratorije Inđija
Laboratorije Ivanjica
Laboratorije Jagodina
Laboratorije Kać
Laboratorije Kanjiža
Laboratorije Kikinda
Laboratorije Kovačica
Laboratorije Kovin
Laboratorije Kragujevac
Laboratorije Kraljevo
Laboratorije Kruševac
Laboratorije Kula
Laboratorije Kuršumlija
Laboratorije Laćarak
Laboratorije Lajkovac
Laboratorije Lapovo
Laboratorije Leskovac
Laboratorije Loznica
Laboratorije Lozovik
Laboratorije Negotin
Laboratorije Niš
Laboratorije Nova Pazova
Laboratorije Novi Bečej
Laboratorije Novi Pazar
Laboratorije Novi Sad
Laboratorije Odžaci
Laboratorije Pančevo
Laboratorije Paraćin
Laboratorije Petrovaradin
Laboratorije Pirot
Laboratorije Požarevac
Laboratorije Prokuplje
Laboratorije Rača Kragujevačka
Laboratorije Ruma
Laboratorije Šabac
Laboratorije Senta
Laboratorije Šid
Laboratorije Smederevo
Laboratorije Smederevska Palanka
Laboratorije Sokobanja
Laboratorije Sombor
Laboratorije Sremska Kamenica
Laboratorije Sremska Mitrovica
Laboratorije Stara Pazova
Laboratorije Subotica
Laboratorije Surdulica
Laboratorije Svilajnac
Laboratorije Temerin
Laboratorije Topola
Laboratorije Ub
Laboratorije Užice
Laboratorije Valjevo
Laboratorije Velika Plana
Laboratorije Vranje
Laboratorije Vrbas
Laboratorije Vrnjačka Banja
Laboratorije Vršac
Laboratorije Žabalj
Laboratorije Zaječar
Laboratorije Zrenjanin
Back to Top