Neurologija Vračar

Registruj se
Prijavi se
Neurologija Vračar
poliklinika-panacea-neurologija

Poliklinika Panacea

Beograd, Vračar, Velimira Bate Živojinovića 5 011 7857555
cena: Cenovnik
Neurologija predstavlja granu medicine koja se bavi poremećajima nervnog sistema, a poreklo vodi od Interne medicine.
Krajem 19og veka, na Medicinskom Fakultetu u Parizu osnovana je prva katedra za neurologiju.
Neurologija se posebno bavi, opisom i objašnjenjem kliničke slike bolesti koje su prouzrokovane patološkim procesima i lezijama u određenim strukturama nervnog sistema ili poremećajima u njegovom funkcionisanju.
Sam predmet interesovanja neurologa jeste centralni nervni sistem, gde spadaju mozak i kičmena moždina, ali i njima veoma bliske strukture krvnih sudova, perifernih nerava i veza nerava sa muskulaturom.
U poliklinici Panacea neurološke preglede vrši neurolog Dr Sanja Pavlović.
poliklinika-as-medicus-biorezonanca-neurologija
NEUROLOGIJA BEOGRAD POLIKLINIKA AS MEDICUS BIOREZONANCA Na ovom odeljenju poliklinike vrše se specijalistički neurološki pregledi. Dijagnostikuju se svi poremećaji centralnog i perifernog nervnog sistema i određuje se adekvatna terapija.
Pored manuelnog pregleda koristi se i pregled na biorezonantnom i termovizijskom skeneru gde se može registrovati većina neuroloških obolenja. U terapiji neuroloških obolenja, pored medikamentozne, koristi se i mikrorezonantna informaciona terapija,koja je moderan i veoma efikasan način lečenja, bez primene hemijskih supstanci (lekova), bez štetnog zračenja, bezbolna i primenjiva za sve uzraste i za sva neurološka obolenja. Uspešno se leče svi poremećaji moždane cirkulacije, paralize, pareze, neuralgije trigeminusa i druge neuralgije, pareze facijalisa, migrene i sve vrste glavobolja, ateroskleroza, parkinsonova bolest, multipla skleroza, obolenja kičmenog stuba, lumboishialgije i dr Efikasnost lečenja u odnosu na medikamentoznu terapiju je jako uvećana primenom kombinacije medikamentozne, mikrorezonantne i fitoterapije.
dijagnosticki-centar-hram-neurologija
Neurologija.
Naš centar Vam pruža mogućnost da objedinite sve vrste neurološke dijagnostike: Kompletan neuorološki pregled od starane speciajliste neurologa; Neruoimidžing dijagnostiku na aparatu za magnetnu rezonancu ili skeneru; EEG (elektroencefalografija) pregled; EMNG (elektromioneurografija) pregled.
ordinacija-za-neurologiju-iskra-neurologija
NEUROLOGIJA.
Ordinacija za neurologiju za decu, omladinu i odrasle Iskra je visoko specijalizovana, i subspecijalizovana, zdravstvena ustanova sa sedištem u Beogradu.
Misija ordinacije za razvojnu neurologiju je da na najbolji način zadovolji potrebe društva za uslugama neurološke prirode u razvojnom dobu, kao i potrebe koje se tretiraju usko povezanim disciplinama.
Kao takva, ordinacija teži da prati savremene tokove u pogledu dijagnostičke i terapijske delatnosti u pomenutim oblastima, i tako bude lider u oblasti tretiranja teškoća neuropsihijatrijske prirode u razvojnom dobu.
Sa tradicijom i kvalitetom brojnih eksperata specijalizovanih da se suoče sa problemima neurološke prirode kod najmlađe populacije, ordinacija Iskra je prva privatna ordinacija ovog tipa kod nas.
Pacijenti ordinacije „Iskra” su deca i adolescenti sa neurološkim poremećajima: Glavobolje, Epilepsije, Dečja cerebralna paraliza (DCO), Multipla skleroza, Neuromišićne bolesti, Ekstrapiramidne bolesti, Cerebrovaskularne bolesti, Neurokutana oboljenja, Neonatologija, Razvojno savetovalište, Genetičko savetovalište, Razvojna psihologija i neuropsihologija.
NEUROLOGIJA. PREGLED LEKARA SPECIJALISTE NEUROLOGA
Back to Top