Neurologija Voždovac

Registruj se
Prijavi se
Neurologija Voždovac
bel-medic-opsta-bolnica-i-dom-zdravlja-neurologija

Bel Medic Opšta bolnica i Dom zdravlja

Beograd, Voždovac, Koste Jovanovića 87 011 3091000
NEUROLOGIJA BEOGRAD BEL MEDIC OPŠTA BOLNICA I DOM ZDRAVLJA Neurolozi Bel Medic-a dijagnostikuju, prate, kontrolišu i leče niz stanja i bolesti, počevši od glavobolja (migrena), vrtoglavica i epilepsije, poremećaja pamćenja (Alchajmerova bolest i druge demencije, multiple skleroze, Parkinsonove i bolesti nevoljnih pokreta (tremor, distonija i dr). U okviru lečenja glavobolja i drugih hroničnih (neuropatskih) bolnih stanja, u Bel Medic-u se mogu dijagnostikovati i lečiti sve vrste glavobolja, ali i različita hronična bolna stanja (glave, lica, vrata i kičmenog stuba) koja nisu jasno uzrokovana reumatskim, vaskularnim ili hirurškim bolestima. U lečenju bolesti nevoljnih pokreta u Bel Medic-u se primenjuje botulinski toksin, čija je primena u medicini poznata više decenija.
opsta-bolnica-st-medica-neurologija

Opšta bolnica ST Medica

Beograd, Voždovac, Kumodraška 241v 011 2460697
NEUROLOGIJA.
Stalno zaposleni neurolozi i konsultanti profesori i docenti Medicinskog fakulteta u Beogradu, kao i ostalo ljubazno osoblje naše bolnice, poštujući osnovni princip medicine, da se čovekovo telo leči kao celina, a ne samo pojedinačni organi, pružiće vam svu potrebnu pažnju i pristupiti sistematskom lečenju.
opsta-bolnica-una-neurologija

Opšta bolnica Una

Beograd, Voždovac, Vojvode Skopljanca 19 011 7858777
Neurologija.
U našoj ustanovi obavljamo veliki broj neurohiruških intervencija.
Najčešće operativne procedure koje radimo su diskus hernije lumbalnog segmenta kičme, diskus hernije vratnog segmenta, kao i hirurgija perifernih nerava.
Pored ovoga vršimo i kompleksne operacije ekspanzivnih promena kičmenog stuba.
Opremljeni smo savremenim tehničkim uređajima, mikroskopom savremene (oznaka i karakteristike mikroskopa i slike iz operacione sale samo mikroskop i dok se radi u sali) generacije, kao i najsavremenijim instrumentarijumom za neurohiruške operacije.
Lumbalne diskus hernije rade se najšire svetski prihvaćenom metodom minimalno invazivno, hiruškom tehnikom koja se stručno zove mikrodiscektomija!
Vratne diskus hernije rade se minimalno invazivnom prednjom mikrodiscektomijom sa umetanjem veštačkog diska.
Pored ovih najčešćih procedura radimo kompletnu hirurgiju perifernih nerava, kao i komplekse operacije ekspanivnih promena to jest tumora kičmenog stuba.
Back to Top