Neurologija Beograd

Registruj se
Prijavi se
Neurologija Beograd
Neurologija Beograd nudi sve informacije o neurološkim ordinacijama u Beogradu i o privatnim ordinacijama i klinikama u Beogradu u kojima možete zakazati pregled kod neurologa.
Cene pregleda kod neurologa u Beogradu.
Lekar Vas je uputio kod neurologa?
Zakažite pregled u jednoj od neuroloških ordinacija koje Vam prezentujemo i bez gužvi i čekanja obavite neurološki pregled ili kontrolu kod neurologa u Beogradu.
Šta je uzrok vrtoglavice?
Šta izaziva nesvesticu?
Šta znači kad mi trnu ruke ili noge?
Čak iako niste dobili uput za neurologa, ukoliko osećate neke od tegoba neurološke prirode, nemojte odlagati pregled kod neurologa kako biste otklonili svaku sumnju.
Nemojte biti sam svoj lekar preko interneta jer na taj nečin možete samo da se uplašite dok čitate moguće uzročnike tegoba koje osećate.
Pogledajte cene neuroloških pregleda, upoznajte se sa lekarima neurolozima koje Vam predstavljamo i koji će Vas pregledati u prijatnom ambijentu beogradskih ordinacija i klinika.
Pogledajte fotografije i detaljne opise u prezentacijama beogradskih neuroloških ordinacija.
Obratite im se i zakažite neurološki pregled.
dijagnosticki-centar-zemun-neurologija
NEUROLOGIJA.
Brinući o Vašem Zdravlju prethodnih 7 godina i uvažavajuči sve Vaše realne potrebe u prevenciji i dijagnostici bolesti, Dijagnostički Centar Zemun je angažovao ekipu vrhunskih medicinskih stručnjaka i nabavio novu medicinsku opremu, čime je omogućio proširenje broja i vrsta dijagnostičkih procedura.
Uz proverenu ekipu radiologa iz oblasti CT, MR i subspecijalista iz oblasti neurologije.
poliklinika-panacea-neurologija

Poliklinika Panacea

Beograd, Vračar, Velimira Bate Živojinovića 5 011 7857555
cena: Cenovnik
Neurologija predstavlja granu medicine koja se bavi poremećajima nervnog sistema, a poreklo vodi od Interne medicine.
Krajem 19og veka, na Medicinskom Fakultetu u Parizu osnovana je prva katedra za neurologiju.
Neurologija se posebno bavi, opisom i objašnjenjem kliničke slike bolesti koje su prouzrokovane patološkim procesima i lezijama u određenim strukturama nervnog sistema ili poremećajima u njegovom funkcionisanju.
Sam predmet interesovanja neurologa jeste centralni nervni sistem, gde spadaju mozak i kičmena moždina, ali i njima veoma bliske strukture krvnih sudova, perifernih nerava i veza nerava sa muskulaturom.
U poliklinici Panacea neurološke preglede vrši neurolog Dr Sanja Pavlović.
poliklinika-as-medicus-biorezonanca-neurologija
NEUROLOGIJA BEOGRAD POLIKLINIKA AS MEDICUS BIOREZONANCA Na ovom odeljenju poliklinike vrše se specijalistički neurološki pregledi. Dijagnostikuju se svi poremećaji centralnog i perifernog nervnog sistema i određuje se adekvatna terapija.
Pored manuelnog pregleda koristi se i pregled na biorezonantnom i termovizijskom skeneru gde se može registrovati većina neuroloških obolenja. U terapiji neuroloških obolenja, pored medikamentozne, koristi se i mikrorezonantna informaciona terapija,koja je moderan i veoma efikasan način lečenja, bez primene hemijskih supstanci (lekova), bez štetnog zračenja, bezbolna i primenjiva za sve uzraste i za sva neurološka obolenja. Uspešno se leče svi poremećaji moždane cirkulacije, paralize, pareze, neuralgije trigeminusa i druge neuralgije, pareze facijalisa, migrene i sve vrste glavobolja, ateroskleroza, parkinsonova bolest, multipla skleroza, obolenja kičmenog stuba, lumboishialgije i dr Efikasnost lečenja u odnosu na medikamentoznu terapiju je jako uvećana primenom kombinacije medikamentozne, mikrorezonantne i fitoterapije.
poliklinika-nova-pazova-neurologija

Poliklinika Nova Pazova

Nova Pazova, Despota Stefana Lazarevića 110 063 8439070
cena: Cenovnik
NEUROLOŠKA ORDINACIJA U NOVOJ PAZOVI.
Pregled lekara specijaliste neurologa
bel-medic-opsta-bolnica-i-dom-zdravlja-neurologija

Bel Medic Opšta bolnica i Dom zdravlja

Beograd, Voždovac, Koste Jovanovića 87 011 3091000
NEUROLOGIJA BEOGRAD BEL MEDIC OPŠTA BOLNICA I DOM ZDRAVLJA Neurolozi Bel Medic-a dijagnostikuju, prate, kontrolišu i leče niz stanja i bolesti, počevši od glavobolja (migrena), vrtoglavica i epilepsije, poremećaja pamćenja (Alchajmerova bolest i druge demencije, multiple skleroze, Parkinsonove i bolesti nevoljnih pokreta (tremor, distonija i dr). U okviru lečenja glavobolja i drugih hroničnih (neuropatskih) bolnih stanja, u Bel Medic-u se mogu dijagnostikovati i lečiti sve vrste glavobolja, ali i različita hronična bolna stanja (glave, lica, vrata i kičmenog stuba) koja nisu jasno uzrokovana reumatskim, vaskularnim ili hirurškim bolestima. U lečenju bolesti nevoljnih pokreta u Bel Medic-u se primenjuje botulinski toksin, čija je primena u medicini poznata više decenija.
zdravstvena-ustanova-mr-cukarica-neurologija

Zdravstvena ustanova MR Čukarica

Beograd, Žarkovo, Vodovodska 124 011 2390247
NEUROLOGIJA.
Dijagnostika i terapija neuroloških bolesti zahteva znanje, stručnost, strpljenje i pažnju.
Naši neurolozi ujedinjuju te osobine, a svemu dodaju i veštinu upotrebe visoke tehnologije.
U dijagnostici im je na raspolaganju EEG uređaj.
Osnovna misija u radu neurološke delatnosti zdravstvene ustanove MR Čukarice je klinička primena neuronauke i medicina zasnovana na znanju i dokazima.
Osnova dobre kliničke procene neuroloških smetnji svakako je neurološki pregled, nakon koga se donosi odluka o daljim dijagnostičkim postupcima ili lečenju.
U okviru neurološke delatnosti moguće je napraviti EEG video - poligrafsko snimanje.
dijagnosticki-centar-hram-neurologija

Dijagnostički centar Hram

Beograd, Vračar, Skerlićeva 22 011 3441886
cena: Cenovnik
Neurologija.
Naš centar Vam pruža mogućnost da objedinite sve vrste neurološke dijagnostike: Kompletan neuorološki pregled od starane speciajliste neurologa; Neruoimidžing dijagnostiku na aparatu za magnetnu rezonancu ili skeneru; EEG (elektroencefalografija) pregled; EMNG (elektromioneurografija) pregled.
ordinacija-za-neurologiju-iskra-neurologija
NEUROLOGIJA.
Ordinacija za neurologiju za decu, omladinu i odrasle Iskra je visoko specijalizovana, i subspecijalizovana, zdravstvena ustanova sa sedištem u Beogradu.
Misija ordinacije za razvojnu neurologiju je da na najbolji način zadovolji potrebe društva za uslugama neurološke prirode u razvojnom dobu, kao i potrebe koje se tretiraju usko povezanim disciplinama.
Kao takva, ordinacija teži da prati savremene tokove u pogledu dijagnostičke i terapijske delatnosti u pomenutim oblastima, i tako bude lider u oblasti tretiranja teškoća neuropsihijatrijske prirode u razvojnom dobu.
Sa tradicijom i kvalitetom brojnih eksperata specijalizovanih da se suoče sa problemima neurološke prirode kod najmlađe populacije, ordinacija Iskra je prva privatna ordinacija ovog tipa kod nas.
Pacijenti ordinacije „Iskra” su deca i adolescenti sa neurološkim poremećajima: Glavobolje, Epilepsije, Dečja cerebralna paraliza (DCO), Multipla skleroza, Neuromišićne bolesti, Ekstrapiramidne bolesti, Cerebrovaskularne bolesti, Neurokutana oboljenja, Neonatologija, Razvojno savetovalište, Genetičko savetovalište, Razvojna psihologija i neuropsihologija.
doktor-vesa-neurologija-i-psihijatrija-neurologija

Doktor Vesa Neurologija i Psihijatrija

Beograd, Stari Grad, Vlajkovićeva 21a 011 3340900
NEUROLOGIJA.
Neurološki pregled je specifična vrsta medicinske dijagnostike kojim se, specijalnom tehnikom pregleda, otkriva prisustvo poremećaja u funkcionisanju centralnog nervnog sistema (malog i velikog mozga, moždanog stabla, kičmene moždine), perifernih nerava i njihovih korenova, mišića kao i autonomnog (vegetativnog) nervnog sistema.
NEUROLOGIJA. Neurološki pregled može otkriti bolesti mozga, nerava, mišića i kičmene moždine. Četiri glavna dela neurološkog pregleda su anamneza, procena duševnog stanja, fizikalni pregled i, ako je potrebno, dijagnostičke pretrage i postupci. Neurološki simptomi mogu uključiti glavobolje, bol, slabost, slabu usklađenost pokreta, naglo gubljenje svesti i zbunjenost. Kada radi fizikalni pregled kao deo neurološkog pregleda doktor obično ispituje sve telesne sisteme, ali se fokusira na nervni sistem. Ispituju se moždani nervi, motorički nervi, čulni nervi i refleksi, kao i koordinacija osobe, položaj, hod, funkcija njegovog autonomnog nervnog sistema i cirkulacije (krvnog protoka) u mozgu. Cirkulacija (protok krvi u mozgu) u mozgu. Jako suženje arterija koje dovode krv u mozak povećava rizik od moždanog udara. Rizik je veći kod ljudi koji su stariji ili koji imaju visoki krvni pritisak, šećernu bolest ili bolesti arterija ili srca. Da ispita arterije, doktor stavlja stetoskop iznad arterija vrata i sluša zvukove (šumove) krvi koja je prisiljena prolaziti kroz suženo područje. Za preciznu procenu potrebne su profinjenije pretrage kao što je doppler ultrazvuk ili angiografija mozga.
poliklinika-mb-neurologija

Poliklinika MB

Beograd, Batajnica, Matrozova bb 011 7870084
cena: Cenovnik
NEUROLOGIJA BEOGRAD POLIKLINIKA MB Poliklinika MB postoji i radi od 1998.godine, nudeći Vam na jednom mestu široku paletu pregleda iz različitih oblasti savremene medicine.
U prijatnom ambijentu naše poliklinike dočekaće Vas tim vodećih stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom, kao i profesionalno i ljubazno osoblje koje Vam uvek stoji na raspolaganju.

VANNA CARE poliklinika

Novi Beograd, Bulevar Milutina Milankovića 188 011 6130000
NEUROLOŠKA ORDINACIJA, Neurologija. Specijalistički pregled neurologa, Ultrazvučni kolor dopler pregled krvnih sudova vrata, Savetovalište za glavobolje
poliklinika-medilek-tim-neurologija

Poliklinika Medilek tim

Beograd, Zvezdara, Koste Trifkovića 1 011 2862372
NEUROLOGIJA.
PREGLED LEKARA SPECIJALISTE NEUROLOGA

Poliklinika Holimed Plus

Beograd, Batajnica, Pukovnika Milenka Pavlovića 14 011 4123536 |
011 4123537 |
Neurologija je grana medicine koja se bavi proučavanjem bolesti živčanog sistema. Stanja kojima se bavimo: Moždani udar, Vrtoglavica, nesvestica, Stanje poremećene ravnoteže, Epilepsija, Bolesti kičme, Glavobolje i migrene, Pareza facijalnog živca, Neuralgija trigeminusa, Neuroalgije posle zostera, Multipla skleroza, Parkinsonova bolest, Polineuropatija, Poremećaj govora. Usluge Neurološke ambulante, Specijalistički neurološki pregled i savetovanje, Color dopler krvnih sudova glave i vrata, Transkranijski dopler (TCD)
opsta-bolnica-st-medica-neurologija

Opšta bolnica ST Medica

Beograd, Voždovac, Kumodraška 241v 011 2460697
NEUROLOGIJA.
Stalno zaposleni neurolozi i konsultanti profesori i docenti Medicinskog fakulteta u Beogradu, kao i ostalo ljubazno osoblje naše bolnice, poštujući osnovni princip medicine, da se čovekovo telo leči kao celina, a ne samo pojedinačni organi, pružiće vam svu potrebnu pažnju i pristupiti sistematskom lečenju.
opsta-bolnica-una-neurologija

Opšta bolnica Una

Beograd, Voždovac, Vojvode Skopljanca 19 011 7858777
Neurologija.
U našoj ustanovi obavljamo veliki broj neurohiruških intervencija.
Najčešće operativne procedure koje radimo su diskus hernije lumbalnog segmenta kičme, diskus hernije vratnog segmenta, kao i hirurgija perifernih nerava.
Pored ovoga vršimo i kompleksne operacije ekspanzivnih promena kičmenog stuba.
Opremljeni smo savremenim tehničkim uređajima, mikroskopom savremene (oznaka i karakteristike mikroskopa i slike iz operacione sale samo mikroskop i dok se radi u sali) generacije, kao i najsavremenijim instrumentarijumom za neurohiruške operacije.
Lumbalne diskus hernije rade se najšire svetski prihvaćenom metodom minimalno invazivno, hiruškom tehnikom koja se stručno zove mikrodiscektomija!
Vratne diskus hernije rade se minimalno invazivnom prednjom mikrodiscektomijom sa umetanjem veštačkog diska.
Pored ovih najčešćih procedura radimo kompletnu hirurgiju perifernih nerava, kao i komplekse operacije ekspanivnih promena to jest tumora kičmenog stuba.

Klinika Impuls

Beograd, Karaburma, Višnjička 91a 011 2970702
NEUROLOGIJA. Neurologija se bavi dijagnostikom i lečenjem oboljenja mozga, kičmene moždine, perifernog nervnog sistema i mišića. Veliki broj neuroloških i psihijatrijskih poremećaja zahteva integralni neuropsihijatrijski pristup u dijagnostici i lečenju. Pregled spec neurologa. Doppler krvnih sudova vrata i glave. Skener endokranijuma, temporalne regije.
Neurologija. Neurološki pregled, M.Parkinsoni, demencije, glavobolje, vrtoglavice
Neurologija je grana medicine koja se bavi dijagnostikom i lečenjem oboljenja mozga, kičmene moždine, perifernog nervnog sistema i mišića. U okviru službe neurologije Poliklinike Beograd i u saradnji sa drugim zdravstvenim ustanovama može se obaviti: Pregled lekara specijaliste neurologije, Dopler krvnih sudova vrata, Terapije

Poliklinika Dr Hadžagić

Beograd, Bežanijska Kosa, Vajara Živojina Lukića 53 011 2270564 |
063 361732 |
Neurologija. Pregledi lekara specijaliste neurologa. Dijagnostika i lečenje svih vrsta obolenja centralnog nervnog sistema. Dijagnostika i lečenje svih perifernih nerava

EUROMEDIK Bolnica Dom zdravlja Poliklinika

Beograd, Savski venac, Višegradska 20 011 3650660 |
011 3650700 |
NEUROLOGIJA. PREGLED LEKARA SPECIJALISTE NEUROLOGA
west-medic-neurologija-294357

West Medic

Beograd, Senjak, Bulevar Vojvode Putnika 30-34 065 2535291
NEUROLOGIJA - WEST MEDIC Usluge iz oblasti neurologije Beograd.
Neurologija je grana medicine koja se prevashodno bavi ispitivanjem i lečenjem bolesti nervnog sistema, tj. mozga, kičmene moždine, perifernih nerava i mišića. Sam predmet interesovanja neurologa jeste centralni nervni sistem. Neurologija se posebno bavi, opisom i objašnjenjem kliničke slike bolesti koje su prouzrokovane patološkim procesima i lezijama u odredjenim strukturama nervnog sistema ili poremećajima u njegovom funkcionisanju. EEG je najčešće upotrebljavana dijagnostička metoda u neurologiji zbog svoje vrednosti u dijagnostici, jer detektuje abnormalnosti moždane aktivnosti, a pored toga je bezopasna, bezbolna, jednostavna i relativno jeftina. Neurologija proučava niz stanja i bolesti, počevši od glavobolja (migrena), vrtoglavica i epilepsije, poremećaja pamćenja (Alchajmerova bolest) i druge demencije, multiple skleroze, Parkinsonove i bolesti nevoljnih pokreta (tremor, distonija i dr.). Ponekad neurološki simptomi i znakovi su funkcionalni ili histerični te upućuju na psihijatrijski poremećaj. Samim tim u praksi se dosta prepliće sa psihijatrijom. Cilj neurološkog pregleda je ustanoviti patofiziologiju problema kao i pronaći uzrok, tj. ishodište poremećaja. Glavobolje su veoma česta tegoba koja se javlja u svim starosnim dobima. Neurolozi primenom raznih dijagnostičkih metoda utvrđuju uzročnike glavobolje i u skladu sa tim primenjuje se odgovarajuća terapija i lečenje. Glavobolje, naročito ako su česte i ako su se naglo javile i dugo traju, ne treba ni u kom slučaju zanemarivati. Neurološkim pregledom i ispitivanjima može se utvrditi da li su uzročnici hormonske prirode, ili se radi o nekom uzročniku organskog porekla.
Back to Top