Urološke ordinacije Kragujevac

Registruj se
Prijavi se
Urološke ordinacije Kragujevac
poliklinika-dr-vezmar-uroloska-ordinacija

Poliklinika Dr Vezmar

Kragujevac, Janka Veselinovića 41 034 6330900
Urološka ordinacija obavlja sledeće dijagnostičke i terapijske procedure: UZ urotrakta i celog abdomena, Color Dopler 4D ultrazvuk, Transrektalna biopsija prostate, Kompletna urološka endoskopska dijagnostika (cistoskopija, ureteroskopija...), Rentgen dijagnostika (Nativan rtg urotrakta i abdomena, IVU, Chevassu, UCG, rtg grudnog koša i pluća, rtg koštanog sistema...), Laboratorijska dijagnostika (spermogram, urin, urinokultura, brisevi uretre i glansa...).
Hiruške intervencije: Fimoza, Hidrocela, Ciste epididimisa, Kondilomi, Ugradnja uteralnih sondi, TUMORI MOKRAĆNE BEŠIKE, HIRUŠKO LEČENJE PROSTATE (TURP), HIRUŠKO LEČENJE STENOZE MOKRAĆNOG KANALA, RAZBIJANJE KAMENA U MOKRAĆNOJ BEŠICI
specijalna-uroloska-bolnica-ultrazvuk-uroloska-ordinacija
UROLOGIJA.
Urološka bolnica “Ultrazvuk” je visoko specijalizovana zdravstvena ustanova i izuzetno opremljena najsavremenijim i potpuno novim aparatima koji omogućavaju brzu i pouzdanu dijagnostiku i efikasno lečenje.
Pacijenti u “Ultrazvuku” mogu obaviti bezbolno razbijanje kamena u bubregu i bubrežnom kanalu od strane lekara sa sertifikatom, ovlašćenih od strane proizvođača aparata LITOCLAST i ESWL
Urologija je klinička grana koja se bavi oboljenjima urinarnih organa (bubreg, ureteri, mokraćna bešika i uretra) kao i genitalnih organa muškarca. Najčešći razlozi zbog kojih se pacijenti javljaju urologu su infekcije mokraćnih puteva, kamen u bubregu i mokraćnim putevima i oboljenja prostate. Na žalost, čest razlog dolaska urologu su i tegobe iza kojih se krije neko od malignih oboljenja urogenitalnog trakta. Blagovremeno i tačno postavljena dijagnoza olakšaće izlečenje i sprečiti neželjene posledice i komplikacije. Svaki poremećaj u mokrenju, u smislu težeg ili češćeg mokrenja, ili osećaja makar i blagog peckanja tokom mokrenja, signal je da treba da potražite stručnu pomoć. U današnje vreme, urologija je oblast medicine koja se brzo razvija i prati razvoj medicinske tehnologije. Savremeni urolozi su obučeni za izvodjenje minimalno invazivnih tehnika i različitih procedura. Treba reći i da su upravo urolozi pioniri u upotrebi robota u laparoskopskoj hirurgiji.
Back to Top