Urološke ordinacije Novi Sad

Registruj se
Prijavi se
Urološke ordinacije Novi Sad
poliklinika-selecta-uroloske-ordinacije
UROLOGIJA.
UKOLIKO ČEŠĆE MOKRITE, MOKRITE NOĆU, PEČE VAS PRI MOKRENJU, VAŠ SPERMOGRAM NIJE DOBAR ILI IMATE DRUGIH SMETNJI, UROLOG MOŽE DA VAM POMOGNE.
DA LI ZNATE DA KOD LOŠEG SPERMOGRAMA MOŽE DA SE URADI ULTRAZVUK TESTISA i MALOM HIRURŠKOM INTERVENCIJOM UKLONI PROBLEM?
DA LI ZNATE ŠTA JE VARIKOCELA?
DA LI ZNATE ŠTA JE KARCINOM PROSTATE?
AKO SE OTKRIJE U POČETNOJ FAZI, KARCINOM PROSTATE JE IZLEČIV.
DA LI ZNATE ŠTA JE "PSA" i ČEMU SLUŽI?
SVAKI MUŠKARAC POSLE 40 GODINE ŽIVOTA BI TREBALO JEDANPUT GODIŠNJE DA SE JAVI NA PREGLED KOD UROLOGA.
poliklinika-bonadea-uroloska-ordinacija

Poliklinika Bonadea

Novi Sad, Jovana Đorđevića 11 021 557707
U poliklinici Bonadea možete obaviti sledeće dijagnostičke i terapijske procedure: Lečenje bolesti prostate, Postavljanje dijagnoze i lečenje seksualno prenosivih bolesti, Problemi sa mokrenjem (učestalo ili otežano mokrenje), Kamen u bubregu i mokraćnim kanalima, Lečenje akutnih i hroničnih bolesti urotrakta i spoljnih genitalija, Dijagnoza i lečenje benignih i malignih obolenja urotrakta i genitalija.
Urologija – hirurgija.
U okviru urologije obavljaju se i urološko-hirurške intervencije: Biopsija prostate vođena ultrazvukom, Cistoskopija, Variokocela, Hidrocela, Cirkumcizija (obrezivanje), Frenulum, Spaljivanje kondiloma (polne bradavice), Uklanjanje tumora iz mokraćne bešike, Uklanjanje polipa uretre
dom-zdravlja-dr-cvjetkovic-uroloska-ordinacija
UROLOGIJA.
dijagnostika i lečenje bolesti bubrega, mokraćne bešike, prostate i testisa.
dijagnostika i lečenje poremećaja potencije i prerane ejakulacije.
dijagnostika i lečenje urinarne inkontinencije (i muškarci i žene).
pregled urologa sa ultrazvukom transrektalni ultrazvuk prostate (TRUS).
dijagnostika i lečenje polnih bolesti, uklanjanje polnih bradavica, kondiloma.
rano otkrivanje karcinoma prostate.
kompletna laboratorija uz određivanje PSA.
ambulantni hirurški zahvati - cirkumcizija (operacija fimoze), frenulotomija.
mikrobiološki brisevi na urogenitalnih organa (na hlamidiju, mikoplazmu…).
kućna poseta – promena katetera
hiruska-ordinacija-aesculap-uroloske-ordinacije
UROLOŠKE ORDINACIJE - AESCULAP - lečenje urinarnih infekcija, steriliteta, impotencije - operativno lečenje u lokalnoj anesteziji
mc-poliklinika-uroloske-ordinacije

MC Poliklinika

Novi Sad, Bulevar cara Lazara 79b 021 6372232 |
021 6372234 |
UROLOŠKE ORDINACIJE BEOGRAD MC POLIKLNIKA Iz oblasti urologije, rade se pregledi, ultrazvuk bubrega, mokraćnih puteva i prostate, TRUS, ulrazvuki Doppler testisa, uroflow, dijagnostifikovanje muškog steriliteta, dijagnostifikovanje polno prenosivih bolesti (HPV, Chlamydia, mycoplasma, ureaplasma ...), katerizacija mokraćne bešike, cystocopije, biopsije prostate uz praćenje ultrazvukom.
Urološke intervencije: uklanjanje virusnih bradavica - kondiloma elektrokauterizacijom, cirkumcizija, frenulotomija, bužiranje, biopsija prostate.
Urološka dijagnostika i endoskopska terapija su sastavni deo minimalno invazivne hirurgije, naročito kada su u pitanju promene na mokraćnoj bešici i prostati.
specijalisticka-lekarska-ordinacija-praksis-uroloske-ordinacije
UROLOŠKE ORDINACIJE U našoj ustanovi rade, doktori i konsultanti iz oblasti urologije, te Vam u svakom času stoje na raspolaganju.
Urologija je klinička grana koja se bavi oboljenjima urinarnih organa (bubreg, ureteri, mokraćna bešika i uretra) kao i genitalnih organa muškarca. Najčešći razlozi zbog kojih se pacijenti javljaju urologu su infekcije mokraćnih puteva, kamen u bubregu i mokraćnim putevima i oboljenja prostate. Na žalost, čest razlog dolaska urologu su i tegobe iza kojih se krije neko od malignih oboljenja urogenitalnog trakta. Blagovremeno i tačno postavljena dijagnoza olakšaće izlečenje i sprečiti neželjene posledice i komplikacije. Svaki poremećaj u mokrenju, u smislu težeg ili češćeg mokrenja, ili osećaja makar i blagog peckanja tokom mokrenja, signal je da treba da potražite stručnu pomoć. U današnje vreme, urologija je oblast medicine koja se brzo razvija i prati razvoj medicinske tehnologije. Savremeni urolozi su obučeni za izvodjenje minimalno invazivnih tehnika i različitih procedura. Treba reći i da su upravo urolozi pioniri u upotrebi robota u laparoskopskoj hirurgiji.
Back to Top