Urološke ordinacije Voždovac

Registruj se
Prijavi se
Urološke ordinacije Voždovac
urologija-vuk-uroloska-ordinacija

Urologija Vuk

Beograd, Voždovac, Borisavljevićeva 58 011 2474918
UROLOGIJA VUK urološka privatna praksa je medicinski sistem koji sačinjavaju Urološka specijalistička ordinacija, Centar za litotripsiju – razbijanje kamenja, Centar za poremećaje mokrenja i karličnog dna.
Mi želimo da promovišemo najbolju urološku negu i usluge koje pružaju članovi Urologije Vuk stručnog tima lekara specijalista sa saradnicima i lekara – konsultanata koji su eminentni i referentni domaći i internacionalni urolozi.
Naše osoblje će napraviti maksimalan napor da omogući da Vaša poseta našoj praksi bude prijatna i komforna.
Mi smo želeli da stvorimo ambijent i uslove za pružanje naboljih mogućih uslga našim pacijentima.
bel-medic-opsta-bolnica-i-dom-zdravlja-uroloske-ordinacije
UROLOŠKE ORDINACIJE BEOGRAD BEL MEDIC OPŠTA BOLNICA I DOM ZDRAVLJA Urologija je specijalistička grana koja se bavi oboljenjima urinarnih organa (bubreg, ureteri, mokraćna bešika i uretra) kao i genitalnih organa muškarca (penis, testisi, epididimi, prostata). Najčešći razlozi zbog kojih se pacijenti javljaju urologu su infekcije mokraćnih puteva, kamen u bubregu i mokračnim putevima i oboljenja prostate. Na žalost, čest razlog dolaska urologu su i tegobe iza kojih se krije neko od malignih oboljenja urogenitalnog trakta. Blagovremeno i tačno postavljena dijagnoza olakšaće izlečenje i sprečiti neželjene posledice i komplikacije kako benignih oboljenja (infekcija, kamen, benigno uvečanje prostate i sl), tako i malignih oboljenja koja su, ako su otkrivena u ranom stadijumu razvoja, najčešće definitivno izlečiva. Sa svojim timom konsultanata-vrhunskih stručnjaka iz oblasti urologije-Bel medic Vam pruža sigurnost da će Vaš problem biti uspešno rešen.
uroloska-ordinacija-potencijal-uroloske-ordinacije
Cilj urološke ordinacije Potencijal je da bude mesto gde će se rešavati problemi savremenih muškaraca i žena iz domena urologije, sa posebnim naglaskom na sledeće konkretne oblasti urologije: impotencija, oboljenja prostate, urinarne infekcije, fimoza.
Ideja urološke ordinacije POTENCIJAL je da stvori mesto gde će svaki muškarac moći da dođe i da kaže "imam problema sa potencijom" i da pri tome naiđe na potpuno razumevanje.
Takođe POTENCIJAL predstavlja mesto gde će se pacijentu pomoći da reši svoj problem u skladu sa najnovijim medicinskim saznanjima i svetskim stručnim trendovima.
Osim medicinsko urološkog pristupa u smislu odgovarajuće dijagnostike i utvrđivanja najbolje terapije, svaki pacijent se sagledava i kao celina, to jest posmatra se njegov problem u svim životnim dimenzijama i shodno tome traži se rešenje koje će biti najbolje konkretno za datu situaciju.
opsta-bolnica-medicinski-sistem-beograd-msb-uroloske-ordinacije
Urologija, specijalistički pregledi, urološki UZ, doplerska merenja, merenja protoka, urofloumetrija, razbijanje kamena u bubregu i mokraćnim putevima, cistoskopija, ureterorenoskopija, ispitivanje i lečenje muškog steriliteta, centar za prostate, TRUS biopsija prostate, muška potencija – ispitivanje i lečenje
Back to Top