Urološke ordinacije Palilula

Registruj se
Prijavi se
Urološke ordinacije Palilula
ordinacija-polimedic-uroloske-ordinacije
UROLOGIJA.
Dijagnostika i lečenje oboljenja bubrega, uretera, mokraćne bešike i prostate.
Dijagnostika i lečenje seksualne disfunkcije.
Ispitivanje i lečenje muškog steriliteta spermogram i spermokultura, priprema za vantelesnu oplodnju IVF.
Ultrazvučna dijagnostika urotrakta i abdomena.
Dečija urologija: Hipospadija, hidronefroza, refluks.
Endoskopska dijagnostika i hirurgija.
Operacije: Prostate, bešike, ugradnja penalnih proteza, ugradnja proteza testisa, estetske operacije penisa (korekcija oblika i veličine, cirkumcizije, perkutane ultrazvučno vodjene drenaže bubrega i bešike, perkutane ultrazvučno vodjene biopsije bubrega i bešike).
Neoperativno i minimalno invazivno rešavanje kalkuloze urotrakta.
Renoskop, ESWL, PCNL.
Rešavanje svih problema iz domena seksualne medicine.
uroloska-ordinacija-dr-bojanic-uroloske-ordinacije
Urološka Ordinacija Dr Bojanić nalazi se u samom srcu Beograda.
Ordinacija je klimatizovana, poseduje tri ordinacije, laboratoriju za spermogram kao i čekaonicu.
Urološka Ordinacija Dr Bojanić, osim klasičnih uroloških pregleda nudi i preglede i lečenje svetski priznatim metodama Reiki kao i diagnostika i lečenje Homeopatijom.
Naši stručnjaci u ovim oblastima su svetski poznati hirurzi kao i Masteri u Rekiju i Homeopatiji.
Višegodišnje iskustvo u lečenju je ovo i dokazalo.
Naši zadovoljni pacijenti su najbolji dokaz tome.
Dijagnostika i lečenje oboljenja: Bubrega i uretera, Mokraćne bešike, Uretre, Muških polnih organa (prostate, penisa, testisa i epididimisa).
Ispitivanje i lečenje muškog infertiliteta (plodnosti), spermogram i spermokultura, PESA, priprema za vantelesnu oplodnju IVF-ICSI.
Ultrazvučna dijagnostika urotrakta i abdomena.
Ultrazvučni pregled skrotuma (testis i epididimis).
Ultrazvučni pregled prostate (transabdominalno i transrektalno-TRUS).
Uzimanje briseva uretre za dokazivanje mikoplazme, ureaplazme, hlamidije, bakteriološki i mikološki bris genitalnih organa, spermokultura, urinokultura.
Uklanjanje kondiloma
poliklinika-argirovic-uroloske-ordinacije

Poliklinika Argirović

Beograd, Palilula, Cvijićeva 84a 011 2788498
UROLOGIJA.
Urološki pregledi, Urofloumetrija, Lečenje akutnih inflamatornih bolesti urotakta i spoljnijh genitalija, Postavljanje dijagnoze i tretman seksualno prenosivih bolesti, Uzimanje uretralnog brisa, Uzimanje briseva na chlamidiu, mycoplasmu i ureaplasmu, Dijagnoza i tretman kondiloma na spoljašnjim genitalnim organima, Ispitivanje i lečenje steriliteta kod muškarca, Ispitivanje i lečenje erektilne disfunkcije, Dijagnoza benignih, premalignih i malignih obolenja urotrakta i spoljnjih genitalija
UROLOGIJA. Bolesti urinarnog trakta vrlo su česte. Već pri pojavi prvih simptoma pravilno je potražiti pomoć stručnjaka, jer kliničke slike bolesti urinarnog sistema mogu biti vrlo dramatične ukoliko se na vreme ne preduzmu odgovarajuće mere preventive i lečenja. Problemi sa mokrenjem bilo koje vrste, promene u mokraći, bol u donjam delu abdomena itd. samo su neki od simptoma koji mogu biti posledica blažeg oboljenja urinarnog trakta, ali i uvod u ozbiljniji poremećaj istog. Dijagnostika i lečenje: Bubrega i uretera, Mokraćne bešike, Uretre, Muških polnih organa (prostate, penisa, testisa i epididimisa), Ultrazvučna dijagnostika urotrakta i abdomena, Ultrazvučni pregled skrotuma (testis i epididimis), Utrazvučni pregled prostate Uzimanje briseva uretre za dokazivanje mikoplezme, ureaplazme, hlamidije, bakteriološki i mikološki bris genitalnih organa, spermokultura, urinokultura. Muškarcima starosti iznad 45 godina, bez obzira imaju li ikakve simptome ili ne, preporučuje se urološki pregled jednom godišnje. Naročito onda kada se jave prvi problemi sa mokrenjem i kada noću moraju da ustaju zbog mokrenja. Osoba sa karcinomom prostate, otkrivenim na vreme može biti potpuno izlečena, a razne druge benignije forme hipertrofije prostate mogu biti uspešno rešene i stavljene pod kontrolu.
opsta-bolnica-medical-centar-uroloske-ordinacije

Opšta bolnica Medical Centar

Beograd, Palilula, Mije Kovačevića 10 011 2084242
UROLOGIJA.
PROMENA POLA, PRODUŽENjE PENISA, HIPOSPADIJA.
Rak bubrega treći je po učestalosti tumor urotrakta, posle tumora prostate i bešike.
Nažalost, nekada tumor može da naraste i do 15 centimetara, a da nema simptoma.
Kako bi se bolest otkrila na vreme, kada je izlečenje moguće u 80 odsto slučajeva, od presudnog značaja su preventivni pregledi urologa. Ultrazvukom se gotovo u 100 % slučajeva može otkriti tumor bubrega.
Često je to i dovoljan pregled da se uđe u dalju dijagnostičku proceduru koja podrazumeva laboratorijske analize, uzimanje podataka o pacijentu i odluku o definitivnom lečenju.
Ponekad su za tu odluku potrebni i skener, magnetna rezonanca i renovazorgafija, ciljano snimanje bubrega sa kontrastom, da bismo procenili da li je u pitanju maligni ili benigni tumor, kakav je odnos tumora prema krvnim sudovima i na osnovu toga doneli odluku o vrsti operacije, da li može da se obavi parcijalna operacija pri kojoj bi bio uklonjen samo tumor ili mora da se odstrani ceo bubreg.
Prema njegovim rečima, „olakšavajuća okolnost“ je što je bubreg parni organ, a 90 odsto ljudi imaju dva bubrega.
Tako i u slučaju da se zbog malignog tumora vadi ceo bubreg, time se ne ugrožava život pacijenta, koji i sa jednim (zdravim) bubregom može da živi normalno.
UROLOŠKA ORDINACIJA. PREGLED LEKARA SPECIJALISTE UROLOGA
Back to Top