Urološke ordinacije Batajnica

Registruj se
Prijavi se
Urološke ordinacije Batajnica
poliklinika-mb-uroloske-ordinacije

Poliklinika MB

Beograd, Batajnica, Matrozova bb 011 7870084
cena: Cenovnik
UROLOŠKE ORDINACIJE BEOGRAD POLIKLINIKA MB Sa željom da Vaše zdravlje uvek bude na zavidnom nivou, nastojimo da Vam omogućimo brzu, preciznu i kvalitetnu uslugu po pitanju pregleda i dijagnostike Vašeg zdravstvenog stanja.
Za dobro zdravlje svakako da su najvažniji preventivni pregledi, kao i praćenje zdravstvenog stanja kod obolelih osoba, zbog čega Vam poliklinika MB nudi pouzdanu uslugu i vrhunski tim stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom u radu.

Poliklinika Holimed Plus

Beograd, Batajnica, Pukovnika Milenka Pavlovića 14 011 4123536 |
011 4123537 |
U urološkoj ambulanti možete obaviti: Specijalistički pregled urologa, PSA (markeri za utvrđivanje karcinoma prostate), UZV mokraćne bešike, UZV bubrega, UZV prostate. Urologija se bavi otkrivanjem i lečenjem bolesti bubrega, prostate, mokraćne besike i testisa. Bolesti bubrega: akutna i hronična upala, zatajivanje bubrega - insuficijencija, kamenci u bubregu i mokraćovodima, ciste bubrega. Bolesti mokraćne besike: akutne i hronične upale besike, dobroćudni i zloćudni tumori mokraćne bešike, kamenci u mokraćnoj bešici. Bolesti prostate: akutne i hornične upale prostate , dobroćudno uvećanje prostate (adenom prostate, hipertrofija prostate), rak prostate. U obradi bolesti prostate izvodimo: digitorektalni pregled prostate ali samo uz prethodni dogovor s pacijentom (pipanje prostate prstom), ultrazvuk prostate ( transabdominalno – preko trbuha), od testova iz krvi koristi se marker karcinoma prostate - PSA. Sama vrednost PSA nije dovoljna u proceni da li se radi o raku već taj nalaz treba kombinovati sa digitorektalnim pregledom prostate i ultrazvukom prostate.
Back to Top