Urološke ordinacije Zvezdara

Registruj se
Prijavi se
Urološke ordinacije Zvezdara
uroloska-ordinacija-dr-brkic-uroloska-ordinacija

Urološka ordinacija Dr Brkić

Beograd, Zvezdara, Đevđelijska 27 011 2425255
Dobrodošli u urološku ordinaciju Dr Brkić u Beogradu.
Urološka ordinacija Dr Brkić je u januaru 2013.godine nastavila rad u Beogradu, nakon dugodišnjeg rada i privatne prakse u inostranstvu.
Vlasnik i osnivač ordinacije je doktor Zoran Brkić, specijalista urolog sa višegodišnjim radom i iskustvom na Urološkoj klinici Beograd Kliničkog centra Srbije i na Urologiji KBC-a Zvezdara Beograd.
Doktor Zoran Brkić bio je stručni saradnik više inostranih privatnih bolnica i klinika.
specijalisticka-uroloska-ordinacija-ttc-uroloske-ordinacije

Urološka ordinacija TTC

Beograd, Zvezdara, Milana Rakića 24 011 2412471
UROLOŠKA ORDINACIJA.
Specijalistička urološka ordinacija TTC (Termo Terapijski Centar) je osnovana aprila 1997.
godine i od tada neprekidno radi.
Bavimo se kompletnom urološkom dijagnostikom.
Ordinacija raspolaže ultrazvučnim aparatom sa specijalnom bioptičkom transrektalnom sondom koja se koristi za TRUZ biopsiju prostate.
Preko 1000 učinjenih biopsija nas svrstava u lidere u ovoj vrsti dijagnostike.
U dijagnostici oboljenja prostate i bešike se koristi uroflowmetar, aparat za merenje protoka urina koji je neophodan u cilju sagledavanja funkcionalnog stanja donjeg urinarnog sistema.
Spermogrami se rade od strane kvalifikovanih laboranata na stručan način, po preporukama Svetske Zdravsvene Organizacije, čime je uz veliko iskustvo Dr Vukotić omogućeno adekvatno bavljenje problemom muškog infertiliteta.
Promene u mokraćnom kanalu i u mokraćnoj bešici se uočavaju uz pomoć cistoskopa, aparata koji omogućava direktno sagledavanje unutrašnjosti ovih organa.
U slučaju da se uoče promene može se izvršiti njihovo otklanjanje (elektroresekcija uz pomoć eletrokautera).
Glavni adut ordinacije, pored savremene opreme, je stručnost i odgovornost urologa.
Veliki broj stalnih pacijenata kao i priliv novih pacijenata koji se uglavnom javljaju na preporuku zadovoljnih pacijenata ili kolega, su naš najveći uspeh.
Svrha ovog prikaza je da pokaže potencijalnim pacijentima šta se radi u ordinaciji, ali ima i edukativni karakter s obzirom da je mali broj sajtova na našem jeziku koji daju informacije o problematici kojom se bavimo.
poliklinika-i-laboratorija-labomedica-uroloske-ordinacije
UROLOŠKA ORDINACIJA.
Urologija, Specijalistički urološki pregled, Ultrazvučni pregled uroloških organa (bubrezi, mokraćna bešika, prostata), Ultrazvučni pregled skrotuma (testisi, epididimisi), Ultrazvučni doppler pregled kod varikocele, Ultrazvučni pregled penisa (krv sudovi, plakovi), UROFLOW Merenje protoka mokraće sa ultrazvukom mokraćne bešike i prostate i rezidualni urin, Komplet briseva uretre (bakteriološki, Hlamidija, Mikoplazma, Ureaplazma), Bris uretre – bakteriološki Bris uretre Kvantifikacija sa antibiogramom na Mikoplazmu, Ureaplazmu, Chlamydiu, Ph nalaz Komentar PH nalaza – konsultacija Genetsko savetovalište (intervju gratis), Konzilijum za kalkuloznu bolest Konzilijum za sterilitet, Spermogram, Spermokultura, Urinokultura, Injekcije (Zoladex, testosteron, itd).
Back to Top