Urološke ordinacije Subotica

Registruj se
Prijavi se
Urološke ordinacije Subotica
poliklinika-sente-uroloska-ordinacija
Specijalistički pregled, ultrazvučni pregled mokraćnih puteva, lečenje bolesti bubrega i urogenitalnog trakta u Poliklinici Sente.
poliklinika-medic-uroloska-ordinacija
UROLOGIJA.
Lečenje: Upale mokraćne bešike, prostate, bubrega.
Nekontrolisanog mokrenja / inkontinencije.
Erektilne disfunkcije.
Male hiruške intervencije:.
Kondiloma spoljnih genitalija.
Cirkumcizija.
USG pregled urogenitalnog sistema.
poliklinika-kuca-zdravlja-uroloska-ordinacija
UROLOGIJA.
UROLOG dijagnostikuje i leči oboljenja urinarnih organa (bubreg, ureteri, mokraćna bešika i uretra) i genitalne organe muškarca (penis, testisi, epididimi, prostata).
Pored kliničkog pregleda vrši ultrazvučne preglede organa urinarnog trakta i cistoskopiju.
poliklinika-badawi-uroloske-ordinacije
UROLOŠKE ORDINACIJE POLIKLINIKA BADAWI Bavi se kliničkim pregledima, ultrazvučnim pregledima, konsultacijama, preporukama za dodatne preglede – ako je potrebno: uroflowmetria, laboratorijska obrada, rentgen i MR (magnetna rezonanca) i druge pretrage.Naravno sve ovo urolog radi da bi potvrdio ili isključio neko oboljenje, a ako se pak i otkrije neka bolest urolog predlaže plan lečenja.
Urologija je klinička grana koja se bavi oboljenjima urinarnih organa (bubreg, ureteri, mokraćna bešika i uretra) kao i genitalnih organa muškarca. Najčešći razlozi zbog kojih se pacijenti javljaju urologu su infekcije mokraćnih puteva, kamen u bubregu i mokraćnim putevima i oboljenja prostate. Na žalost, čest razlog dolaska urologu su i tegobe iza kojih se krije neko od malignih oboljenja urogenitalnog trakta. Blagovremeno i tačno postavljena dijagnoza olakšaće izlečenje i sprečiti neželjene posledice i komplikacije. Svaki poremećaj u mokrenju, u smislu težeg ili češćeg mokrenja, ili osećaja makar i blagog peckanja tokom mokrenja, signal je da treba da potražite stručnu pomoć. U današnje vreme, urologija je oblast medicine koja se brzo razvija i prati razvoj medicinske tehnologije. Savremeni urolozi su obučeni za izvodjenje minimalno invazivnih tehnika i različitih procedura. Treba reći i da su upravo urolozi pioniri u upotrebi robota u laparoskopskoj hirurgiji.
Back to Top