Vrtić na engleskom jeziku Arena

Registruj se
Prijavi se
Vrtić na engleskom jeziku Arena
vrtic-na-engleskom-step-by-step-vrtic-na-engleskom-jeziku
Vrtić na engleskom jeziku na Novom Beogradu. Step by Step je način učenja engleskog jezika za decu od 1 do 6 godina, u obliku celodnevnog vrtića.
Radno vreme je od 8:00 do 18:00 časova. Grupe su male kako bi učitelji posvetili posebnu pažnju svakom detetu.
Vlasnici Step by Step-a su živeli i diplomirali pedagogiju u Kanadi, tako da se ovaj specijalan program engleskog jezika predaje po severnoameričkom sistemu. To podrazumeva razvoj društvenih, kreativnih i jezičkih veština, kroz igru, učenje, muziku i aktivnosti koje se tematski odredjuju jednom mesečno. Step by Step deci pruža mogućnost da progovore engleski kao maternji i da na engleskom jeziku mogu da izraze sve svoje veštine, znanja i osećanja.
Ovaj način učenja je veoma brz i lak, a deca engleski brzo progovaraju jer uče kroz igru. Tokom boravka u Step by Step-u, deca su izložena engleskom jeziku 9 sati dnevno, od momenta kada uđu u vrtić do momenta kada ih roditelji pokupe da idu kući. Naši učitelji nisu izabrani samo na osnovu njihovog obrazovanja i odličnog znanja engleskog jezika, već i na osnovu njihovih ličnih osobina i posvećenosti deci.
Poznata je činjenica da deca lako uče strane jezike u najmlađem uzrastu i da kada se ljudi presele u inostranstvo, vrlo često svedoče da su njihova deca brže i lakše naučila strani jezik od njih. Znanje engleskog jezika u današnje vreme se podrazumeva, bez obzira gde živite. Najveći deo poslovne komunikacije sa inostranstvom je na engleskom jeziku. A mnoge poslove ne možete ni dobiti ako ne znate engleski jezik. Zato je odlična ideja da odmah investirate u budućnost svoga deteta i da mu omogućite da još u vrtiću nauči engleski jezik. Ako Vaše dete pohađa vrtić na engleskom jeziku, nećete morati da mu plaćate dodatne časove, a ono će ceo dan nesvesno učiti engleski. Vrtići na engleskom jeziku su osmišljeni tako da deca sa vaspitačima komuniciraju na engleskom jeziku. To je kao da je dete u nekoj stranoj zemlji. Detetu to neće predstavljati problem iako na početku možda ne zna ni jednu reč engleskog jezika. Jednostavno, kroz igru i druženje dete će polako usvajati reči na engleskom i počeće da sastavlja rečenice, dok tečno ne progovori engleski. Deca su dosta okružena engleskim jezikom kroz filmove za decu i crtane filmove. Što dete ranije nauči engleski jezik, lakše će moći da prati i crtaće na engleskom i oni neće morati da budu sinhronizovani. Ako ste odlučili da dete upišete u vrtić na engleskom jeziku, doneli ste odličnu odluku jer u tim vrtićima stručno osoblje ne samo da će čuvati Vaše dete nego će mu i preneti znanje engleskog jezika.
Back to Top