Vrtić na engleskom jeziku Vračar

Registruj se
Prijavi se
Vrtić na engleskom jeziku Vračar
international-kindergarten-little-sparrows-vrapcici-vrtic-na-engleskom-jeziku-666485
VRTIĆ NA ENGLESKOM JEZIKU - INTERNATIONAL KINDERGARTEN LITTLE SPARROWS/VRAPČIĆI We are International Kindergarten Little Sparrows/Vrapčići, an international kindergarten located in a beautiful villa in the heart of Belgrade, right by the Neimar Park.
We are open for your children every workday from 7:30 a.m.
to 6 p.m.
year-round, and we are offering evening and overnight stays per request.
predskolska-ustanova-montesori-zvono-vrtic-na-engleskom-jeziku
VRTIĆ NA ENGLESKOM JEZIKU - MONTESORI ZVONO U svakoj grupi od 3 do 6 godina jedan vaspitač realizuje Montesori program na engleskom jeziku.
Poznata je činjenica da deca lako uče strane jezike u najmlađem uzrastu i da kada se ljudi presele u inostranstvo, vrlo često svedoče da su njihova deca brže i lakše naučila strani jezik od njih. Znanje engleskog jezika u današnje vreme se podrazumeva, bez obzira gde živite. Najveći deo poslovne komunikacije sa inostranstvom je na engleskom jeziku. A mnoge poslove ne možete ni dobiti ako ne znate engleski jezik. Zato je odlična ideja da odmah investirate u budućnost svoga deteta i da mu omogućite da još u vrtiću nauči engleski jezik. Ako Vaše dete pohađa vrtić na engleskom jeziku, nećete morati da mu plaćate dodatne časove, a ono će ceo dan nesvesno učiti engleski. Vrtići na engleskom jeziku su osmišljeni tako da deca sa vaspitačima komuniciraju na engleskom jeziku. To je kao da je dete u nekoj stranoj zemlji. Detetu to neće predstavljati problem iako na početku možda ne zna ni jednu reč engleskog jezika. Jednostavno, kroz igru i druženje dete će polako usvajati reči na engleskom i počeće da sastavlja rečenice, dok tečno ne progovori engleski. Deca su dosta okružena engleskim jezikom kroz filmove za decu i crtane filmove. Što dete ranije nauči engleski jezik, lakše će moći da prati i crtaće na engleskom i oni neće morati da budu sinhronizovani. Ako ste odlučili da dete upišete u vrtić na engleskom jeziku, doneli ste odličnu odluku jer u tim vrtićima stručno osoblje ne samo da će čuvati Vaše dete nego će mu i preneti znanje engleskog jezika.
Back to Top