Vrtić na engleskom jeziku Novi Sad

Registruj se
Prijavi se
Vrtić na engleskom jeziku Novi Sad
skoligrica-engleski-vrtic-i-skola-engleskog-jezika-vrtic-na-engleskom-jeziku-290647
VRTIĆ NA ENGLESKOM JEZIKU NOVI SAD - ŠKOLIGRICA Komunikacija na engleskom jeziku, Montessori pedagogija, vrtić na engleskom jeziku Novi Sad.

Vrtić Speak up

Novi Sad, Alekse Šantića 52-54 021 6363711 |
021 6365298 |
VRTIĆ NA ENGLESKOM JEZIKU NOVI SAD - SPEAK UP U početnoj nastavi engleskog jezika deca usvajaju osnovne elemente na sluh, više mehanički, podražavajući nastavnikov govor. Da bi se jezik uspešno savladavao potrebna su stalna aktivna vežbanja.
Poznata je činjenica da deca lako uče strane jezike u najmlađem uzrastu i da kada se ljudi presele u inostranstvo, vrlo često svedoče da su njihova deca brže i lakše naučila strani jezik od njih. Znanje engleskog jezika u današnje vreme se podrazumeva, bez obzira gde živite. Najveći deo poslovne komunikacije sa inostranstvom je na engleskom jeziku. A mnoge poslove ne možete ni dobiti ako ne znate engleski jezik. Zato je odlična ideja da odmah investirate u budućnost svoga deteta i da mu omogućite da još u vrtiću nauči engleski jezik. Ako Vaše dete pohađa vrtić na engleskom jeziku, nećete morati da mu plaćate dodatne časove, a ono će ceo dan nesvesno učiti engleski. Vrtići na engleskom jeziku su osmišljeni tako da deca sa vaspitačima komuniciraju na engleskom jeziku. To je kao da je dete u nekoj stranoj zemlji. Detetu to neće predstavljati problem iako na početku možda ne zna ni jednu reč engleskog jezika. Jednostavno, kroz igru i druženje dete će polako usvajati reči na engleskom i počeće da sastavlja rečenice, dok tečno ne progovori engleski. Deca su dosta okružena engleskim jezikom kroz filmove za decu i crtane filmove. Što dete ranije nauči engleski jezik, lakše će moći da prati i crtaće na engleskom i oni neće morati da budu sinhronizovani. Ako ste odlučili da dete upišete u vrtić na engleskom jeziku, doneli ste odličnu odluku jer u tim vrtićima stručno osoblje ne samo da će čuvati Vaše dete nego će mu i preneti znanje engleskog jezika.
Back to Top