Vrtić na engleskom jeziku Niš

Registruj se
Prijavi se
Vrtić na engleskom jeziku Niš
VRTIĆ- ZABAVIŠTE NA ENGLESKOM ANDREJA sa svakodnevnim fizičkim aktivnostima za mališane. Nudimo Vam priliku da svom detetu omogućite da kroz igru uči i raste sa nama: prijatno okruženje, brižno i stručno osoblje (profesori engleskog,nemačkog i fizičkog vaspitanja), rad na emocionalnom i društvenom sazrevanju deteta, razvijanje jezičkih veština (maternjeg i stranih jezika), stvaranje zdravih navika i redovna fizička aktivnost u dvorištu škole i u opremljenoj sali, uvođenje osnovnih matematičkih pojmova i upoznavanje sveta oko nas, podsticanje kreativnosti kroz niz različitih radionica (likovno, muzičko, “ruke u testu”...), organizovane posete pozorištu i bazenu.
jingle-bells-vrtic-na-engleskom-jeziku

Jingle Bells

Niš, Trg Nikole Pašića 22 018 511738
U našoj ponudi je englesko-srpsko zabavište i programi namenjeni učenju stranih jezika za decu bez obzira na to da li deca idu u vrtić ili ne.
Tako da imamo dve solucije, ako dete ne ide u vrtić možemo ponuditi naše englesko srpsko zabavište, a ako dete ipak ide u vrtić klasični tečaj je pravo rešenje.
Ako dete ne ide u vrtić: Specijana ponuda za decu uzrasta 4-5 godina koja ne idu u vrtić: englesko-srpsko zabavište!
Zabavište podrazumeva svakodnevni četvoročasovni boravak dece u terminu od 11h do 15h.
Englesko-srpsko zabavište je idealno rešenje za decu uzrasta 4-5 godina koja ne pohadjaju vrtić jer pruža deci svakodnevno druženje što podstiče socijalizaciju, ali i edukaciju na dva jezika: engleski i srpski.
Boravak podrazumeva: obradjivanje sadržaja na engleskom jeziku, užina (obezbedjuje škola), obradjivanje sadržaja na srpskom jeziku, slobodne aktivnosti po izboru dece.
Sadržaji na engleskom jeziku imaju za cilj da osposobe decu tog uzrasta za elementarnu komunikaciju na teme: ja i moje okruženje, delovi tela, moja porodica, igračke, životinje, hrana, prostorije u kući, delovi garderobe, vremenske prilike i i sprovode se po planu i programu koji nudi izdavačka kuća LONGMAN.
Poznata je činjenica da deca lako uče strane jezike u najmlađem uzrastu i da kada se ljudi presele u inostranstvo, vrlo često svedoče da su njihova deca brže i lakše naučila strani jezik od njih. Znanje engleskog jezika u današnje vreme se podrazumeva, bez obzira gde živite. Najveći deo poslovne komunikacije sa inostranstvom je na engleskom jeziku. A mnoge poslove ne možete ni dobiti ako ne znate engleski jezik. Zato je odlična ideja da odmah investirate u budućnost svoga deteta i da mu omogućite da još u vrtiću nauči engleski jezik. Ako Vaše dete pohađa vrtić na engleskom jeziku, nećete morati da mu plaćate dodatne časove, a ono će ceo dan nesvesno učiti engleski. Vrtići na engleskom jeziku su osmišljeni tako da deca sa vaspitačima komuniciraju na engleskom jeziku. To je kao da je dete u nekoj stranoj zemlji. Detetu to neće predstavljati problem iako na početku možda ne zna ni jednu reč engleskog jezika. Jednostavno, kroz igru i druženje dete će polako usvajati reči na engleskom i počeće da sastavlja rečenice, dok tečno ne progovori engleski. Deca su dosta okružena engleskim jezikom kroz filmove za decu i crtane filmove. Što dete ranije nauči engleski jezik, lakše će moći da prati i crtaće na engleskom i oni neće morati da budu sinhronizovani. Ako ste odlučili da dete upišete u vrtić na engleskom jeziku, doneli ste odličnu odluku jer u tim vrtićima stručno osoblje ne samo da će čuvati Vaše dete nego će mu i preneti znanje engleskog jezika.
Back to Top