Vrtić na engleskom jeziku Dedinje

Registruj se
Prijavi se
Vrtić na engleskom jeziku Dedinje
VRTIĆ NA ENGLESKOM JEZIKU U BEOGRADU.
Vrtić International Preschool Belgrade je Beogradski vrtić u kome se sva komunikacija između dece i vaspitača odvija na engleskom jeziku.
Značaj učenja engleakog jezika u najranijem uzrastu je ogroman a benefiti pohađanja vrtića na engleskom jeziku ogledaju se pre svega u činjenici da dete uči kroz igru!
Preschool Belgrade Serbia – Learning To Speak English Through Play!
We are a preschool in Belgrade, Serbia and believe that your child will have a learning experience like no other.
The formative years of your child’s development are of the most important in their entire lives and set the standard they will follow for the rest of their school years.
By careful study of your child’s interactions with other children their age, we can learn so much about how your child learns and where our target areas should be when teaching your little ones.
Let’s take a moment to explore some of the positive benefits and results of enrollment here at International Preschool Belgrade Serbia. Benefits And Results Of Enrolling With The International Preschool Belgrade.
The first benefit your child will experience is learning through play.
It may seem a bit different from conventional learning practices but when your child can enjoy the lesson and how it is being presented to them, it sticks with them much longer and they retain much more.
brook-hill-international-school-belgrade-vrtic-na-engleskom-jeziku
VRTIĆ NA ENGLESKOM JEZIKU U BEOGRADU.
The beginning of an important journey.
The Early Years Department is comprised of two groups: Preschool (3-4 years old) and Reception (4-5 years old).
At the beginning of a child’s journey through the world of education it is important for them to develop in a secure and motivating setting which engages their attention and develops a thirst for knowledge.
We want our pupils to be enthused by their learning and be engaged with it.
We recognise that children need to be able to think for themselves and share their learning and ideas.
happy-kids-vrtic-na-engleskom-jeziku

Privatni vrtić Happy Kids

Beograd, Dedinje, Rajka Mitića 18a 011 6667746 |
064 1101524 |
cena: Cenovnik
Vrtić na engleskom jeziku na Paliluli.
Vrtić na engleskom jeziku na Banjici.
Vrtić na engleskom jeziku na Novom Beogradu.
Vrtić HAPPY KIDS 3 je dvojezični/biligvalni vrtić, što znači da se vaspitno-obrazovni program odvija paralelno i na srpskom i na engleskom jeziku. Za koncept usvajanja engleskog, a ne nekog drugog jezika smo se opredelili, jer se život i rad savremenog čoveka ne mogu zamisliti bez poznavanja engleskog jezika.
Danas je engleski ne samo najrasprostranjeniji jezik, već i univerzalni jezik sporazumevanja širom sveta. U HAPPY KIDS-u 3 se sa decom intenzivno radi na razvijanju srpskog kao maternjeg jezika, ali i na usvajanju engleskog kao drugog jezika.
Učenje engleskog jezika se realizuje kroz program usvajanja stranog jezika kao maternjeg. Usvajanje drugog jezika je proces, koji prati detetov govorni razvoj, ali je i rezultat detetovog samopouzdanja, fleksibilnosti razmišljanja, prirodnog talenta za usvajanjem stranih jezika.
Usvajanje kako maternjeg tako i stranog jezika je najintenzivnije u periodu od rođenja do šeste godine, jer se tada kod dece formira inteligencija i psihičke sposobnosti.
Unapred pripremljeno okruženje, materijal, sredina i vaspitač imaju veliki uticaj na detetov napredak. U vrtiću HAPPY KIDS sa decom svakog dana po ceo dan istovremeno rade vaspitači koji govore srpski jezik i profesori engleskog jezika književnosti, koji govore isključivo engleski jezik.
Prilikom usvajanja engleskog jezika, akcenat se stavlja na usvajanje jezika i kompletnih jezičkih konstrukcija.
Deca korišćenjem opipljivih stvari, čulnih iskustava, intonacije, pantomime, asocijacije, pesme, poezije, rime, priče i ponovljenih situacija na jedan interaktivan, zabavan i veseo način sa mnogo pokreta, igara i konverzacije usvajaju nove reči i kompletne jezičke konstrukcije. Značaj bilingvalnog vaspitno – obrazovnog rada je višestruk: – Dete koje je od najranijeg detinjstva izloženo uticaju stranog jezika, razvija veštinu da sa lakoćom usvaja i druge strane jezike. – Dete, koje odrasta u bilingvalnoj sredini, stvara pozitivan stav prema svim jezicima potrebnih za uspostavljanje i održavanje društvenih veza – Pored osobenosti jezika dete se upoznaje i sa kulturom naroda čiji je to maternji jezik – Dete od najranijeg uzrasta postaje motivisano da se služi stranim jezicima.
vaspitno-obrazovni-sistem-kreativno-pero-vrtic-na-engleskom-jeziku
VRTIĆ NA ENGLESKOM JEZIKU - KREATIVNO PERO Program Predškolske ustanove Kreativno pero zasnovan je na tematskom planiranju i bilingvalnosti.
Teme se biraju na osnovu interesovanja dece i roditelja.
Odabrani program podrazumeva rad po centrima interesovanja, odnosno realizaciju Modela A Opštih osnova predškolskog programa, koji je propisalo Ministarstvo prosvete.
Poznata je činjenica da deca lako uče strane jezike u najmlađem uzrastu i da kada se ljudi presele u inostranstvo, vrlo često svedoče da su njihova deca brže i lakše naučila strani jezik od njih. Znanje engleskog jezika u današnje vreme se podrazumeva, bez obzira gde živite. Najveći deo poslovne komunikacije sa inostranstvom je na engleskom jeziku. A mnoge poslove ne možete ni dobiti ako ne znate engleski jezik. Zato je odlična ideja da odmah investirate u budućnost svoga deteta i da mu omogućite da još u vrtiću nauči engleski jezik. Ako Vaše dete pohađa vrtić na engleskom jeziku, nećete morati da mu plaćate dodatne časove, a ono će ceo dan nesvesno učiti engleski. Vrtići na engleskom jeziku su osmišljeni tako da deca sa vaspitačima komuniciraju na engleskom jeziku. To je kao da je dete u nekoj stranoj zemlji. Detetu to neće predstavljati problem iako na početku možda ne zna ni jednu reč engleskog jezika. Jednostavno, kroz igru i druženje dete će polako usvajati reči na engleskom i počeće da sastavlja rečenice, dok tečno ne progovori engleski. Deca su dosta okružena engleskim jezikom kroz filmove za decu i crtane filmove. Što dete ranije nauči engleski jezik, lakše će moći da prati i crtaće na engleskom i oni neće morati da budu sinhronizovani. Ako ste odlučili da dete upišete u vrtić na engleskom jeziku, doneli ste odličnu odluku jer u tim vrtićima stručno osoblje ne samo da će čuvati Vaše dete nego će mu i preneti znanje engleskog jezika.
Back to Top