Vrtić na engleskom jeziku Novi Beograd

Registruj se
Prijavi se
Vrtić na engleskom jeziku Novi Beograd
vrtic-na-engleskom-step-by-step-vrtic-na-engleskom-jeziku
Vrtić na engleskom jeziku na Novom Beogradu. Step by Step je način učenja engleskog jezika za decu od 1 do 6 godina, u obliku celodnevnog vrtića.
Radno vreme je od 8:00 do 18:00 časova. Grupe su male kako bi učitelji posvetili posebnu pažnju svakom detetu.
Vlasnici Step by Step-a su živeli i diplomirali pedagogiju u Kanadi, tako da se ovaj specijalan program engleskog jezika predaje po severnoameričkom sistemu. To podrazumeva razvoj društvenih, kreativnih i jezičkih veština, kroz igru, učenje, muziku i aktivnosti koje se tematski odredjuju jednom mesečno. Step by Step deci pruža mogućnost da progovore engleski kao maternji i da na engleskom jeziku mogu da izraze sve svoje veštine, znanja i osećanja.
Ovaj način učenja je veoma brz i lak, a deca engleski brzo progovaraju jer uče kroz igru. Tokom boravka u Step by Step-u, deca su izložena engleskom jeziku 9 sati dnevno, od momenta kada uđu u vrtić do momenta kada ih roditelji pokupe da idu kući. Naši učitelji nisu izabrani samo na osnovu njihovog obrazovanja i odličnog znanja engleskog jezika, već i na osnovu njihovih ličnih osobina i posvećenosti deci.
internacionalni-vrtic-paddington-sunflower-1-vrtic-na-engleskom-jeziku
VRTIĆ NA ENGLEDKOM JEZIKU BEOGRAD PADDINGTON SUNFLOWER Paddington Sunflower is the flagship IPC authorised nursery in Belgrade, Serbia, adhering to high standards in international education.
As an International Preschool Curriculum Member, we take pride in providing a high-quality, international and bilingual preschool education in a safe, warm and nurturing state of the art environment with many amenities.
We understand that choosing the right center to fit a child’s needs is an important decision, and we strive to meet the expectations of every family we serve.
happy-kids-vrtic-na-engleskom-jeziku

Privatni vrtić Happy Kids

Novi Beograd, Bulevar Zorana Đinđića 82 011 3113416 |
064 1101524 |
cena: Cenovnik
Vrtić na engleskom jeziku na Paliluli.
Vrtić na engleskom jeziku na Banjici.
Vrtić na engleskom jeziku na Novom Beogradu.
Vrtić HAPPY KIDS 3 je dvojezični/biligvalni vrtić, što znači da se vaspitno-obrazovni program odvija paralelno i na srpskom i na engleskom jeziku. Za koncept usvajanja engleskog, a ne nekog drugog jezika smo se opredelili, jer se život i rad savremenog čoveka ne mogu zamisliti bez poznavanja engleskog jezika.
Danas je engleski ne samo najrasprostranjeniji jezik, već i univerzalni jezik sporazumevanja širom sveta. U HAPPY KIDS-u 3 se sa decom intenzivno radi na razvijanju srpskog kao maternjeg jezika, ali i na usvajanju engleskog kao drugog jezika.
Učenje engleskog jezika se realizuje kroz program usvajanja stranog jezika kao maternjeg. Usvajanje drugog jezika je proces, koji prati detetov govorni razvoj, ali je i rezultat detetovog samopouzdanja, fleksibilnosti razmišljanja, prirodnog talenta za usvajanjem stranih jezika.
Usvajanje kako maternjeg tako i stranog jezika je najintenzivnije u periodu od rođenja do šeste godine, jer se tada kod dece formira inteligencija i psihičke sposobnosti.
Unapred pripremljeno okruženje, materijal, sredina i vaspitač imaju veliki uticaj na detetov napredak. U vrtiću HAPPY KIDS sa decom svakog dana po ceo dan istovremeno rade vaspitači koji govore srpski jezik i profesori engleskog jezika književnosti, koji govore isključivo engleski jezik.
Prilikom usvajanja engleskog jezika, akcenat se stavlja na usvajanje jezika i kompletnih jezičkih konstrukcija.
Deca korišćenjem opipljivih stvari, čulnih iskustava, intonacije, pantomime, asocijacije, pesme, poezije, rime, priče i ponovljenih situacija na jedan interaktivan, zabavan i veseo način sa mnogo pokreta, igara i konverzacije usvajaju nove reči i kompletne jezičke konstrukcije. Značaj bilingvalnog vaspitno – obrazovnog rada je višestruk: – Dete koje je od najranijeg detinjstva izloženo uticaju stranog jezika, razvija veštinu da sa lakoćom usvaja i druge strane jezike. – Dete, koje odrasta u bilingvalnoj sredini, stvara pozitivan stav prema svim jezicima potrebnih za uspostavljanje i održavanje društvenih veza – Pored osobenosti jezika dete se upoznaje i sa kulturom naroda čiji je to maternji jezik – Dete od najranijeg uzrasta postaje motivisano da se služi stranim jezicima.
Poznata je činjenica da deca lako uče strane jezike u najmlađem uzrastu i da kada se ljudi presele u inostranstvo, vrlo često svedoče da su njihova deca brže i lakše naučila strani jezik od njih. Znanje engleskog jezika u današnje vreme se podrazumeva, bez obzira gde živite. Najveći deo poslovne komunikacije sa inostranstvom je na engleskom jeziku. A mnoge poslove ne možete ni dobiti ako ne znate engleski jezik. Zato je odlična ideja da odmah investirate u budućnost svoga deteta i da mu omogućite da još u vrtiću nauči engleski jezik. Ako Vaše dete pohađa vrtić na engleskom jeziku, nećete morati da mu plaćate dodatne časove, a ono će ceo dan nesvesno učiti engleski. Vrtići na engleskom jeziku su osmišljeni tako da deca sa vaspitačima komuniciraju na engleskom jeziku. To je kao da je dete u nekoj stranoj zemlji. Detetu to neće predstavljati problem iako na početku možda ne zna ni jednu reč engleskog jezika. Jednostavno, kroz igru i druženje dete će polako usvajati reči na engleskom i počeće da sastavlja rečenice, dok tečno ne progovori engleski. Deca su dosta okružena engleskim jezikom kroz filmove za decu i crtane filmove. Što dete ranije nauči engleski jezik, lakše će moći da prati i crtaće na engleskom i oni neće morati da budu sinhronizovani. Ako ste odlučili da dete upišete u vrtić na engleskom jeziku, doneli ste odličnu odluku jer u tim vrtićima stručno osoblje ne samo da će čuvati Vaše dete nego će mu i preneti znanje engleskog jezika.
Back to Top