Fizikalna terapija, Fizikalna medicina Bežanijska Kosa

Registruj se
Prijavi se
Fizikalna terapija, Fizikalna medicina Bežanijska Kosa
poliklinika-as-medicus-biorezonanca-fizikalna-terapija
FIZIKALNA TERAPIJA BEOGRAD POLIKLINIKA AS MEDICUS BIOREZONANCA Fizikalna medicina i rehabilitacija. MNOGIMA SMO POMOGLI - MOŽEMO i VAMA. Često ste u dilemi kada imate bol u leđima, kukovima ili kolenima da li bi trebalo više da mirujete ili da se krećete?
Najbolji odgovor na ovo pitanje može vam dati lekar fizijatar posle detaljnog specijalističkog pregleda. REUMATSKA OBOLJENJA: zapaljenski reumatizam (reumatoidni artritis, M.Bechterev), degenerativni reumatizam (spondiloza vratnog i lumbalnog dela kičme, diskartroza, diskus hernija), artroza ramenog zgloba, artroza lakta (teniski lakat), koksartroza kuka, gonartroza kolena, artroza ručnog i skočnog zgloba, vanzglobni reumatizam mekih.
ambulanta-vip-physical-fizikalna-terapija

Ambulanta ViP physical

Beograd, Bežanijska Kosa, Trajka Rajkovića 5 011 2280972 |
060 1311130 |
FIZIKALNA TERAPIJA.
Fizikalni pregled, Shockwave terapija, Visokointenzivni laser, Funkcionalni trening, Kineziterapija, Kineziotejping.
Ambulanta “ViP physical” namenjena je svima Vama koji vodite računa o svom zdravlju, želite što pre da se vratite svakodnevnim aktivnostima ili poboljšate svoje sportske performanse.
Fototerapija – lečenje svetlošću, Hromoterapija, Korišćenje ultravioletnih zraka, Helioterapija, korišćenje sunčevog svetla, Laser, korišćenje laserskih zraka, Svetlosne kupke, Topli vazduh, Termoterapija – lečenje toplotom, Krioterapija – lečenje ledom, Hidroterapija – korišćenje tople vode i pare za lečenje, Elektroterapija – korišćenje raznih oblika električne energije: Jednosmerna struja, Niskofrekventna struja, Srednjefrekventna struja, Visokofrekventna struja, Sonoterapija – korišćenje zvučne energije, Mehanoterapija – korišćenje mehaničke energije, Manipulacija, Kineziterapija – korišćenje pokreta i različito doziranih vežbi.
poliklinika-dr-hadzagic-fizikalna-terapija

Poliklinika Dr Hadžagić

Beograd, Bežanijska Kosa, Vajara Živojina Lukića 53 011 2270564 |
063 361732 |
cena: Cenovnik
Fizijatrija i fizioterapija.
Pregledi lekara specijaliste fizijatra.
Fizioterapeutsko lečenje bolesti organa, kostiju i zglobova
Fizikalna terapija Beograd, fizikalna medicina Beograd, cene fizikalne terapije u Beogradu, ordinacije fizikalne medicine Beograd, pregled fizijatra cena - sve je ovde. Kako otkloniti bolove u vratu, leđima, ramenima i zglobovima? Treba vam rehabilitacija posle povrede? Fizijatar Vam je preporučio fizikalnu terapiju? Iskusan i stručan fizioterapeut će Vam pomoći da otklonite ove tegobe. Fizikalna terapija preporučuje se i kod hroničnih oboljenja ali i kod akutnih stanja kao što su na primer ukočenost u leđima nastala kao posledica naglog pokreta ili prehlade. Fizikalna terapija u Beogradu praktikuje se u velikom broju specijalističkih ordinacija fizikalne medicine. Fizikalna terapija se ne mora uvek primenjivati u cilju lečenja oboljenja kičme, zglobova i kostiju, ili u cilju saniranja povreda kao i postoperativnog oporavka, već je primena fizikalne terapije u Beogradu dobila širi smisao, a to je otklanjanje napetosti u mišićima, koja se javlja kao posledica stresa uzrokovanog modernim tempom života. - Fizijatri su danas ravnopravni deo tima medicinskih stručnjaka za prevenciju, dijagnostiku, lečenje i rehabilitaciju u slučajevima raznih stečenih oboljenja i kongenitalnih deformiteta odraslih i dece. To se odnosi na sve osobe sa neurološkim, neurohirurškim, reumatološkim, ortopedskim i traumatološkim obolenjima, sportskim i drugim povredama dece i odraslih. Pod fizikalnom terapijom se podrazumeva lečenje fizikalnim agensima kako prirodnim tako i veštačkim. Fizikalni agensi ne izazivaju, kao pojedini lekovi, zavisnost niti alergiju, neželjena dejstva se pri pravilnoj primeni izuzetno retko javljaju. Fizikalna terapija predstavlja takođe i primenu raznih oblika fizičke energije (mehaničke, svetlosne, toplotne, električne, magnetne...). Zahvaljujući napretku i razvoju tehnologije, posebno elektronike, dolazi i do naglog razvoja - aparaturne fizikalne terapije (elektro-, magneto-, foto-, sonoterapije...). Fizikalna terapija ima i veoma važnu ulogu u preventivnom delovanju, a sastavni je deo trenažnog i takmičarskog procesa u sportu. U slučaju kada stanje zahteva operativno lečenje (ortopedsko, hirurško ili neurohirurško), fizikalna medicina i rehabilitacija (fizikalna terapija) ponovno nalazi svoje mesto u rehabilitaciji pre i nakon operativnog zahvata.
Back to Top