Fizikalna terapija, Fizikalna medicina Novi Sad

Registruj se
Prijavi se
Fizikalna terapija, Fizikalna medicina Novi Sad
poliklinka-nada-diva-fizikalna-terapija
FIZIKALNA MEDICINA i REHABILITACIJA.
Rehabilitacija, Fizikalna terapija šok talasima - AWTh, Terapija dubokim oscilacijama, Plazma bogata trombocitima - PRP.
Rehabilitacija posle povreda: Lečenje sportskih povreda, vanzglobnog reumatizma podrazumeva aplikaciju određenih fizikalnih procedura (shockwave terapija akustičnim talasima, ultrazvuk, ultrasonoforeza lekova, laser terapija, elektroforeza, elektroterapija, tens, elektromagnet) koje povećanjem metabolizma i mikrocirkulacije dovode do smanjenja zapaljenja, resorpcije otoka i ubrzanog zarastanja povređenog tkiva.
spinalis-centar-za-negu-kicme-fizikalna-terapija
FIZIKALNA TERAPIJA BEOGRAD CENTAR ZA NEGU KIČME SPINALIS Učinite nešto za vašu kičmu i ona će vam biti zahvalna, jer ona je stub života i osnova ravnoteže u telu.
Tretirajte tegobe kičme na prirodan i neinvazivan način.
Otklonite uzrok problema uz najnovije aparate za tretman lumbalnih i vratnih diskus hernija potpuno bezbolnim metodama u Spinalis centru.
kicma-plus-fizikalna-terapija

Kičma Plus

Novi Sad, Ćirpanova 24 064 1793333
FIZIKALNA TERAPIJA.
Atlas - prvi vratni pršljen.
AtlasPROfilax.
Bolesti kičmenog stuba danas su sve prisutnije.
Savremeni čovek previše sedi za računarom i ispred televizora, apsolutno ne razmišljajući o položaju koji zauzima.
Evropska istraživanja pokazuju da skoro svi ljudi u toku života imaju probleme sa kičmom.
ATLAS NE NOSI SAMO GLAVU, već je odgovoran za veliki broj poteškoća i bolesti, ako se ne nalazi na svom anatomski predvidjenom mestu!
Naš stručnjak za nameštanje Atlasa - prvog vratnog pršljena, postaviće prvi vratni pršljen na pravo mesto.
Bowen Tehnika.
Bowen tehnika je dinamičan sistem terapije vezivnih tkiva i mišića, koji je razvio Tom Bowen pedesetih godina prošlog veka.
poliklinika-selecta-fizikalna-terapija
Fizikalna medicina i rehabilitacija.
KOREKCIJA LOŠEG DRŽANJA TELA KOD DECE i ODRASLIH.
PREGLEDI SPORTISTA.
BOLESTI KIČME, KUKOVA i KOLENA POSLE PRELOMA, NAKON POVREDA MEKIH TKIVA.
PREVENCIJA i TERAPIJA OSTEOPOROZE.
FIZIJATRIJSKI PREGLED TRUDNICA i PORODILJA KINEZITERAPIJSKI PROGRAM ZA PORODILJE SMANJENJE BOLOVA U VRATU i DONJEM DELU KIČME NAKON UGRADNJE PROTEZE KUKOVA i KOLENA
dom-zdravlja-dr-cvjetkovic-fizikalna-terapija
FIZIKALNA MEDICINA I REHABILITACIJA.
Pregled specijaliste fizikalne medicine i rehabilitacije (fizijatra) i/ili reumatologa.
Merenje gustoće kostiju- osteodenzitometrija
Fizikalna terapija Beograd, fizikalna medicina Beograd, cene fizikalne terapije u Beogradu, ordinacije fizikalne medicine Beograd, pregled fizijatra cena - sve je ovde. Kako otkloniti bolove u vratu, leđima, ramenima i zglobovima? Treba vam rehabilitacija posle povrede? Fizijatar Vam je preporučio fizikalnu terapiju? Iskusan i stručan fizioterapeut će Vam pomoći da otklonite ove tegobe. Fizikalna terapija preporučuje se i kod hroničnih oboljenja ali i kod akutnih stanja kao što su na primer ukočenost u leđima nastala kao posledica naglog pokreta ili prehlade. Fizikalna terapija u Beogradu praktikuje se u velikom broju specijalističkih ordinacija fizikalne medicine. Fizikalna terapija se ne mora uvek primenjivati u cilju lečenja oboljenja kičme, zglobova i kostiju, ili u cilju saniranja povreda kao i postoperativnog oporavka, već je primena fizikalne terapije u Beogradu dobila širi smisao, a to je otklanjanje napetosti u mišićima, koja se javlja kao posledica stresa uzrokovanog modernim tempom života. - Fizijatri su danas ravnopravni deo tima medicinskih stručnjaka za prevenciju, dijagnostiku, lečenje i rehabilitaciju u slučajevima raznih stečenih oboljenja i kongenitalnih deformiteta odraslih i dece. To se odnosi na sve osobe sa neurološkim, neurohirurškim, reumatološkim, ortopedskim i traumatološkim obolenjima, sportskim i drugim povredama dece i odraslih. Pod fizikalnom terapijom se podrazumeva lečenje fizikalnim agensima kako prirodnim tako i veštačkim. Fizikalni agensi ne izazivaju, kao pojedini lekovi, zavisnost niti alergiju, neželjena dejstva se pri pravilnoj primeni izuzetno retko javljaju. Fizikalna terapija predstavlja takođe i primenu raznih oblika fizičke energije (mehaničke, svetlosne, toplotne, električne, magnetne...). Zahvaljujući napretku i razvoju tehnologije, posebno elektronike, dolazi i do naglog razvoja - aparaturne fizikalne terapije (elektro-, magneto-, foto-, sonoterapije...). Fizikalna terapija ima i veoma važnu ulogu u preventivnom delovanju, a sastavni je deo trenažnog i takmičarskog procesa u sportu. U slučaju kada stanje zahteva operativno lečenje (ortopedsko, hirurško ili neurohirurško), fizikalna medicina i rehabilitacija (fizikalna terapija) ponovno nalazi svoje mesto u rehabilitaciji pre i nakon operativnog zahvata.
Back to Top