Fizikalna terapija, Fizikalna medicina Braće Jerković

Registruj se
Prijavi se
Fizikalna terapija, Fizikalna medicina Braće Jerković
fiziomedic-ambulanta-za-fizikalnu-terapiju-i-rehabilitaciju-fizikalna-terapija
Prevencija i lečenje kičmenog stuba i zglobova.
Reumatska stanja (zglobni i vanzglobni reumatizam).
Neurološke bolesti (centralnog i perifernog nervnog sistema).
Traumatologija (prelomi, iščašenja, uganuća).
Sportske povrede.
Funkcionalne deformacije kičme kod dece.
FIZIOMEDIC je ambulanta koja se bavi fizikalnom terapijom i medicinskom rehabilitacijom kod raznih koštano-zglobnih i nervno-mišićnih oboljenja, funkcionalnih skolioza i kifoza kod dece, fraktura i sportskih povreda i stanja nakon raznih operativnih zahvata.
Kompletna elektroterapija.Tens, ultra zvuk, interferentna struja, galvanska struja i elektroforeza, dijadinamična struja, elektrostimulacija, magnetna terapija, laser, krio terapija i vlažno grejanje.
Manuelne procedure.
Hiropraktika (Yumeiho terapija), preventivno nameštanje kičme i zglobova, mobilizacija mekih tkiva (po Blecmen-u i Pripp-u); C,D i L kičme akupresura, manuelna masaža.
Vežbe.
AKTIVNE (razni programi vežbi za kičmu, korekciju držanja, funkcionalne skolioze i kifoze kod dece i dr, PASIVNE i POTPOMOGNUTE (smanjen obim pokreta u zglobu, kontrakture, jačanje mišića).
Funkcionalni status.
OBIM POKRETA, MIŠIĆNA SNAGA i dr kao dokumentovani nalaz pre i na završetku lečenja.
Obuka.
ZAŠTITNIM POKRETIMA i štampanim materijalom koji obezbedjujemo za naše klijente, činimo sve da uz savete obučimo pacijente da čuvaju svoju kičmu.
Kinesio taping.
Neuromuskularne trake: Ovo je nova metoda rasterecenja misica i zglobova lepljenjem neuromuskularnih traka.
Sluzi za dekompresiju i stabilizaciju zglobova i misica, poboljsanje limfne(limfedem) i krvne cirkulacije, smirivanje upala nerava, vezivnih tkiva zglobova, analgezije.
Efikasna je i kod sportskih povreda, kontuzije ili istezanja misica i kao podrska ostecenim zglo bovima i vecih sportskih naprezanja.
Back to Top