Fizikalna terapija, Fizikalna medicina Mirijevo

Registruj se
Prijavi se
Fizikalna terapija, Fizikalna medicina Mirijevo
centar-za-korektivnu-gimnastiku-i-fizikalnu-terapiju-fizikalna-terapija
FIZIKALNA TERAPIJA.
U Centru za korektivnu gimnastiku i fizikalnu terapiju se sprovode sledeće vrste fizikalne terapije: Elektroterapija (galvanizacija, elektroforeza lekova, dijadinamične struje, tens, interferentne struje sa vakuum masažom, elektrostimulacija), Elektroterapija specijalnim rukavicama, Sonoterapija (ultra zvuk, sonoforeza, sonodinator), Magnetoterapija, Fototerapija, Termoterapija, Krioterapija.
Kinesio terapija.
Na koji način se može rešiti problem hroničnog bola?
Dugotrajan i uporan bol kod pacijenata kao što je bol u vratu ili krstima, ukočenost ramena, neuralgija predstavljaju veliki problem za sve koji se bave fizikalnom terapijom i rehabilitacijom koštano-zglobnog sistema.
Iako postoje brojni agensi koji se primenjuju, nekada se ne dobijaju očekivani rezultati jer su pacijenti u svakodnevnim i profesionalnim aktivnostima izloženi velikom naporu dok sede u kancelariji, voze auto ili obavljaju kućne poslove.
Slična situacija je i kod sportista koji se relativno često povređuju ali zbog obaveza prema klubovima ne mogu mnogo da izostaju sa takmičenja tako da se nakon kratke pauze vraćaju napornim treninzima.
Jedno od rešenja za ove probleme je Kinesio Taping.
LOKACIJE
Back to Top