Fizikalna terapija, Fizikalna medicina Irig

Registruj se
Prijavi se
Fizikalna terapija, Fizikalna medicina Irig
hotel-premier-aqua-fizikalna-terapija
FIZIKALNA TERAPIJA AQUA MEDICA je specijalistička ordinacija za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju koja uz usluge unapređenja zdravlja nudi čitav niz Spa, beauty i fitness sadržaja.
Svi ti elementi uz stručnost medicinskog tima doprinose harmoniji tela, uma i duha.
Stručnim timom AQUA MEDICA-e rukovodi dr Hadi Mansouri, specijalista fizijatar i akupunkturolog.
Dr Hadi je rođen u Iranu, medicinski fakultet je završio 1996.godine, a specijalizaciju iz fizikalne medicine i rehabilitacije 2002.
godine.
Ima dugogodišnje iskustvo u lečenju mnogih oboljenja i stanja iz ove oblasti, radeći u banjskom lečilištu, domu zdravlja i ordinacijama. Tim dr Hadija čine strukovni, viši i sportski fizioterapeuti, medicinska sestra i maseri.
Unapredite Vaše zdravlje i znanje o metodama poboljšanja kvaliteta života u čistom prirodnom okruženju Fruške gore koristeći naše sadržaje.
Fizikalna terapija Beograd, fizikalna medicina Beograd, cene fizikalne terapije u Beogradu, ordinacije fizikalne medicine Beograd, pregled fizijatra cena - sve je ovde. Kako otkloniti bolove u vratu, leđima, ramenima i zglobovima? Treba vam rehabilitacija posle povrede? Fizijatar Vam je preporučio fizikalnu terapiju? Iskusan i stručan fizioterapeut će Vam pomoći da otklonite ove tegobe. Fizikalna terapija preporučuje se i kod hroničnih oboljenja ali i kod akutnih stanja kao što su na primer ukočenost u leđima nastala kao posledica naglog pokreta ili prehlade. Fizikalna terapija u Beogradu praktikuje se u velikom broju specijalističkih ordinacija fizikalne medicine. Fizikalna terapija se ne mora uvek primenjivati u cilju lečenja oboljenja kičme, zglobova i kostiju, ili u cilju saniranja povreda kao i postoperativnog oporavka, već je primena fizikalne terapije u Beogradu dobila širi smisao, a to je otklanjanje napetosti u mišićima, koja se javlja kao posledica stresa uzrokovanog modernim tempom života. - Fizijatri su danas ravnopravni deo tima medicinskih stručnjaka za prevenciju, dijagnostiku, lečenje i rehabilitaciju u slučajevima raznih stečenih oboljenja i kongenitalnih deformiteta odraslih i dece. To se odnosi na sve osobe sa neurološkim, neurohirurškim, reumatološkim, ortopedskim i traumatološkim obolenjima, sportskim i drugim povredama dece i odraslih. Pod fizikalnom terapijom se podrazumeva lečenje fizikalnim agensima kako prirodnim tako i veštačkim. Fizikalni agensi ne izazivaju, kao pojedini lekovi, zavisnost niti alergiju, neželjena dejstva se pri pravilnoj primeni izuzetno retko javljaju. Fizikalna terapija predstavlja takođe i primenu raznih oblika fizičke energije (mehaničke, svetlosne, toplotne, električne, magnetne...). Zahvaljujući napretku i razvoju tehnologije, posebno elektronike, dolazi i do naglog razvoja - aparaturne fizikalne terapije (elektro-, magneto-, foto-, sonoterapije...). Fizikalna terapija ima i veoma važnu ulogu u preventivnom delovanju, a sastavni je deo trenažnog i takmičarskog procesa u sportu. U slučaju kada stanje zahteva operativno lečenje (ortopedsko, hirurško ili neurohirurško), fizikalna medicina i rehabilitacija (fizikalna terapija) ponovno nalazi svoje mesto u rehabilitaciji pre i nakon operativnog zahvata.
Back to Top