Fizikalna terapija, Fizikalna medicina Batajnica

Registruj se
Prijavi se
Fizikalna terapija, Fizikalna medicina Batajnica
poliklinika-holimed-plus-fizikalna-terapija

Poliklinika Holimed Plus

Beograd, Batajnica, Pukovnika Milenka Pavlovića 14 011 4123536
Fizijatrija i fizikalne terapije.
ODELENJE ZA FIZIKALNU MEDICINU i REHABILITACIJU POLIKLINIKE HOLIMED PLUS BAVI SE PREVENCIJOM i LEČENJEM POVREĐENIH i OBOLELIH.
Terapija bolnih stanja (spondiloza, išijas, artroza, glavobolje, neuralgije), Cervicalni i lumbalni sindrom, Discus hernia, Reumatske bolesti (zapaljenske i degenerativne), Terapija posle preloma i sportskih povreda, Stanja posle operativnih zahvata, Pareze i paralize n.facialis-a kao i drugih perifernih nerava, Fizikalna terapija i prevencija osteoporoze, Lečenje deformiteta kičmenog stuba i ravnih stopala kod dece, Masaže opšte i parcijalne.
ORDINACIJA JE OPPREMLJENA NAJSAVREMENIJIM APARATIMA ZA: Elektroterapiju, Elektromagnetnu terapiju, Lasero terapiju, Ultrazvučnu terapiju.
Ordinaciija raspolaže opremljenom salom za kineziterapiju.
Ordinaciju vodi dr Snezana Perović- Gojković - specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije sa dvadesetogodišnjim iskustvom, dr Mira Đorđević - specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije sa dvadesetogodišnjim iskustvom i viši fizioterapeut Aleksandar Đurić sa višegodišnjim iskustvom.
Moguće je zakazati i preglede u kući pacijenata kao i sprovođenje adekvatne fizikalne terapije.
Back to Top