Opšta hirurgija, Hirurgija Karaburma

Registruj se
Prijavi se
Opšta hirurgija, Hirurgija Karaburma
klinika-impuls-opsta-hirurgija
Opšta hirurgija.
Klinika IMPULS raspolaže odeljenjem za hirurgiju za pacijente čije zdravstveno stanje zahteva bolničko lečenje tj hirurško lečenje.
U okviru hirurškog odeljenja nalazi se operacioni blok sa dve savremeno opremljene operacione sale (sala za laparoskopsku hirurgiju, sala za opštu i ostale grane hirurgije), intenzivnom i poluintenzivnom negom, odeljenje sa preko 20 postelja.
Hirurške intervencije koje se obavljaju u Našoj bolnici su od minimalno invanzivnih do komplesnih operacija kao što su operacije žučne kese i žučnih puteva, operacije hernije (kila) ventralnih i ingvinalnih, operacije slepog creva, analne i perianalne regije, gde se stavlja akcenat na dnevnoj hirurgiji (brz postoperativni oporavak- 24h) do estetsko rekonstruktivnih operacija, maksilofacijalne hirurgije.
Od skoro je uvedena najsavremenija metoda operacije hemoroida THD metoda.
Hirurške intervencije klinike IMPULS: Operacija obostrane i jednostrane ingvinalne (preponske) kile, Operacija umbilikalne (pupčane) kile, Operacija ventralne (prednji trbušni zid) kile, Operacija žučne kese (laparoskopska i klasična metoda), Operacija slepog creva (laparoskopska i klasična metoda), Laparoskopska eksploracija
Back to Top