Opšta hirurgija, Hirurgija Novi Beograd

Registruj se
Prijavi se
Opšta hirurgija, Hirurgija Novi Beograd
bel-medic-opsta-bolnica-i-dom-zdravlja-opsta-hirurgija

Bel Medic Opšta bolnica i Dom zdravlja

Novi Beograd, Palmira Toljatija 1 011 3091050
OPŠTA HIRURGIJA BEOGRAD BEL MEDIC OPŠTA BOLNICA I DOM ZDRAVLJA Opšta i vaskularna hirurgija. Opšta bolnica Bel Medic u svom sastavu ima dve kompletno opremljene operacione sale za izvođenje hirurških intervencija u lokalnoj i opštoj anesteziji, intenzivnu negu i komforne apartmane za premedikaciju kao i za postoperativno praćenje. Pre hirurške intervencije u opštoj anesteziji neophodno je da pacijent uradi pre-opeartivnu pripremu koja podrazumeva laboratorijske analize, pregled interniste sa EKG-om i rendgenski snimak pluća, kao i pregled anesteziologa. Kompletna preoperatiivna priprema obavlja se u Bel Medic-u. Uz renomiranu hiruršku ekipu, Bel Medic ima veoma iskusne anesteziologe koji i postoperativno prate pacijenta. Nakon intervencije, pacijent se smešta u intenzivnu negu sa kompletnim monitoringom ili u apartman u kome je pod stalnim nadzorom lekara i sestre.

VANNA CARE poliklinika

Novi Beograd, Bulevar Milutina Milankovića 188 011 6130000
HIRURGIJA. Specijalistički hirurški pregled grudnog koša, trbuha i ekstremiteta, Dijagnostika i tretman povreda i rana, Uklanjanje stranih tela iz kože, Uklanjanje mladeža i drugih promena na koži, Uklanjanje lipoma, ateroma, fibroma i drugih promena u potkoži, Lečenje uraslog nokta, kurijeg oka i žuljeva, Lečenje hemoroida i analnih fisura, Dermatohirurške intervencije, Konsultativni pregledi u vezi sa lečenjem težih oboljenja. Hirurške interevncije su manjeg obima i obavljaju se u lokalnoj anesteziji
poliklinika-medicor-opsta-hirurgija

Poliklinika Medicor

Novi Beograd, Bulevar umetnosti 15/1 011 2137311
OPŠTA HIRURGIJA BEOGRAD POLIKLINIKA MEDICOR Hirurgija zastupa neverovatno veliku regiju u savremenoj medicini i skoro da nema oblasti u kojoj nije zastupljenja počev od rekonstruktivne hirurgije, preko ortopedsko traumatološke, hirurgije oko, grla, uha i nosa, uroloških, vaskularnih i torakalnih hirurgija do najkomplikovanijih operacija mozga, srca i transplantacione hirurgije.
U ovom poglavlju više pažnje ćemo posvetiti onim hirurškim disciplinama koje su prisutne u Poliklinici Medicor kao i hirurškim postupcima koji su na raspolaganju.
Sve hirurške intervencije u našoj Poliklinici izvode se u lokalnoj anesteziji pa nije potrebno da to ponavljamo uz opis pojedinih procedura.
Back to Top