Opšta hirurgija, Hirurgija Vračar

Registruj se
Prijavi se
Opšta hirurgija, Hirurgija Vračar
specijalna-bolnica-hirurgija-dr-draskovic-opsta-hirurgija
OPŠTA HIRURGIJA.
Centar za rane, Centar za vene, Centar za hemoroide, Centar za vaskularne pristupe za hemodijalizu, Radio talasna hirurgija.
Hirurgija je grana medicine koja se bavi istrazivanjem i lecenjem bolesti za koje je neophodan rad rukom od strane hirurga i za koju je potrebna primena mehaničkih instrumenata.
Kada govorimo o osnovnim zadacima hirurgije, onda je onaj glavni da je u bilo kojim uslovima neophodno pomoći povređnom ili obolelom pacijentu.U zavisnosti od uslova iz okruženja, medicinski radnici su ti koji pacijentu moraju pružiti adekvatnu pomoć.
Osnovni princip hirurgije kao i cele medicine kao grane jeste da se pacijentu nikada ne sme nauditi.
Hirurske intervencije u bolnici.
U okviru Specijalne bolnice Hirurgija dr Drašković, postoje centri hirurgije koji se bave različitim vrstama hirurških intervencija.
specijalna-hiruska-bolnica-hirurgija-dr-djokovic-opsta-hirurgija
OPŠTA HIRURGIJA.
Bavimo se operacijama opšte hirurgije, vaskularne, kolorektalne, hepatobilijarne, onkološke hirurgije.
Najčesće operacije su operacije kila, hemoroida, laparoskopske operacije žučnih kesa, slepih creva, vena, operacije tumora digestivnog trakta, estetske operacije trbuha, operacije štitaste žlezde ali i male hirurške operacije kao što su masna tkiva, urasli nokti, operacije mladeža povrede, posekotine i slične.
Stručni tim čine najpoznatija imena srpske hirurgije i drugi specijalisti koji su se dokazali svojim radom u oblastima kojima se bave.
Prilikom svih operativnih zahvata koristimo se principima koji se primenjuju na najpoznatijim klinikama ovog tipa u svetu i to pre svega zahvaljujući pirmeni najnovijih tehnologija i primeni lasera sto omogucuje sigurniji ishod i mnogo brži oporavak nego sto je to posle klasičnih metoda.
Back to Top