Opšta hirurgija, Hirurgija Novi Sad

Registruj se
Prijavi se
Opšta hirurgija, Hirurgija Novi Sad
specijalisticka-hirurska-bolnica-parks-dr-dragi-hirurgija
U našoj bolnici radi se dijagnostika, operativno lečenje, postoperativna nega iz domena: abdominalne hirurgije, klasične i laparoskopske operacije svih trbušnih organa, laparoskopske operacije, operacije žučne kese (kamenčići, polipi), žučnih puteva, operacije preponskih i bedrenih kila, operacije unutrašnjih kila (hijatus hernija), tankog i debelog creva (zapetljaj creva, tumori), operacije slepog creva.
Proktologija i lečenje i operacije: hemoroida, fistula, fisura, pilonidalnog sinusa i apscesa (gnojnih promena) ...
poliklinika-bonadea-hirurgija

Poliklinika Bonadea

Novi Sad, Jovana Đorđevića 11 021 557707
HIRURGIJA.
U komfornoj i funkcionalnoj hirurškoj sali, opremljenom svom potrebnom medicinskom opremom možete obaviti hirurške intervencije iz oblasti: Opšta hirurgija Vaskularna hirurgija.
Poliklinika Bonadea je savremen komforan i funkcionalan prostor, opremljen svom potrebnom medicinskom opremom za hirurške intervencije.
Vrhunski stručni kadar vrši pripremu, operaciju i zbrinjavanje pacijenata nakon intervencija, a prisutan je i stalni stručni nadzor i kontrola do potpunog oporavka.
Opšta hirurgija.
Preponske i bedrene kile, unutrašnje kile (hernia).
Uklanjanje cisti.
Hirurški tretman fisura.
Urasle dlake (sinus pylonidalis).
Varicocela.
Hydrocela.
Uklanjanje tumora iz mokraćne bešike (TUR bešike).
Lečenje, odstranjivanje hemoroida
dom-zdravlja-dr-cvjetkovic-hirurgija
HIRURGIJA.
Tim specijalista DZ "Dr Cvjetković" vrši specijalističke i preventivne preglede iz domena: opšte i abdominalne hirurgije, vaskularne hirurgije, neurohirurgije , ortopedske hirurgije i traumatologije, kardiohirurgije
Hirurgija je posebna disciplina i veština medicine koja se bavi lečenjem oboljenja i povreda manuelnim postupcima ili operacijama. Kada govorimo o osnovnim zadacima hirurgije, onda je onaj glavni da je u bilo kojim uslovima neophodno pomoći povredjenom ili obolelom pacijentu. U zavisnosti od uslova iz okruženja, medicinski radnici su ti koji pacijentu moraju pružiti adekvatnu pomoć. Osnovni princip hirurgije kao i cele medicine kao grane jeste da se pacijentu nikada ne sme nauditi. Brojni hirurzi su tokom istorije svojim umećem i ingenioznošću doveli do razvoja hirurgije u današnjem obimu, kao i napredkom tehnologije. Hirurgija budućnosti ide u smeru što manje traume tkiva i organizma, kao i na poljima mikrohirurgie, fetalne, endoskopske, transplantacione hirurgije, implantacije veštačkih organa i tkiva koja se dobijaju na tkivnim kulturama. U današnje vreme, mnogi pacijenti se odlučuju za privatne hirurške ordinacije, što zbog čekanja na intervencije, što zbog loših bolničkih uslova.Najpopularnija grana hirurgije je svakako plastična hirurgija.
Back to Top