Opšta hirurgija, Hirurgija Voždovac

Registruj se
Prijavi se
Opšta hirurgija, Hirurgija Voždovac
bel-medic-opsta-bolnica-i-dom-zdravlja-opsta-hirurgija

Bel Medic Opšta bolnica i Dom zdravlja

Beograd, Voždovac, Koste Jovanovića 87 011 3091000
OPŠTA HIRURGIJA BEOGRAD BEL MEDIC OPŠTA BOLNICA I DOM ZDRAVLJA Opšta i vaskularna hirurgija. Opšta bolnica Bel Medic u svom sastavu ima dve kompletno opremljene operacione sale za izvođenje hirurških intervencija u lokalnoj i opštoj anesteziji, intenzivnu negu i komforne apartmane za premedikaciju kao i za postoperativno praćenje. Pre hirurške intervencije u opštoj anesteziji neophodno je da pacijent uradi pre-opeartivnu pripremu koja podrazumeva laboratorijske analize, pregled interniste sa EKG-om i rendgenski snimak pluća, kao i pregled anesteziologa. Kompletna preoperatiivna priprema obavlja se u Bel Medic-u. Uz renomiranu hiruršku ekipu, Bel Medic ima veoma iskusne anesteziologe koji i postoperativno prate pacijenta. Nakon intervencije, pacijent se smešta u intenzivnu negu sa kompletnim monitoringom ili u apartman u kome je pod stalnim nadzorom lekara i sestre.
opsta-bolnica-una-opsta-hirurgija

Opšta bolnica Una

Beograd, Voždovac, Vojvode Skopljanca 19 011 7858777
Hirurgija predstavlja granu kliničke medicine koja se striktno bavi proučavanjem i lečenjem bolesti koje se leče radom ruku hirurga i primenom mehaničkih sredstava to jest instrumenata.
Operativna hirurgija, prema pristupu lečenja se može podeliti u grupe: reparacija rana, ekstirpacija obolelih delova ili celih tkiva i organa, rekonstruktivna hirurgija i fiziološka hirurgija Kako bi mogao da se ostvari uspešan rad, pored manuelne spretnosti za hirurga, neophodno je da ima široko medicinsko obrazovanje, kao i poznavanje tehnike i tehnologije.
Zbog napredka same hirurgije i sve većeg obima znanja i razvoja brojnih operativnih tehnika, a u cilju pružanja bolje medicinske usluge pacijentima, hirurzi se sve više specijalizuju za određene grane hirurgije, tako da dolazi do razvoja novih hirurških disciplina ili njihovih poddisciplina.
urologija-vuk-opsta-hirurgija

Urologija Vuk

Beograd, Voždovac, Borisavljevićeva 58 011 2474918
Urološka Hirurgija.
Uigran operacioni tim UROLOGIJA VUK čine internacionalno renomirani urološki hirurzi koji sa saradnicima izvode sve urološke operacije prateći najnovije svetske trendove i preporuke Evropskog udruženja Urologa (EAU) i Američkog udruženja Urologa (AUA), čiji su aktivni članovi.
Razbijanje, litotripsija kamena u bubregu.
Razbijanje litotripsija kamena u mokraćnom kanalu.
Razbijanje litotripsija kamena u mokraćnoj bešici.
Endoskopska TUR operacija tumora mokraćne bešike.
Endoskopska TUR operacija prostate.
Laparoskopska operacija obolele ili tumorski promenjene nadbubrežne zležde.
Laparoskopske operacije bubrega.
Laparoskopska operacija bubrežne karlice i mokracnog kanala.
Laparoskopska operacija mokraćne bešike.
Laparoskopska operacija ciste bubrega.
Punkcija i sklerozacija ciste bubrega.
Laparoskopska varikocelektomija.
Sakralna kolpopeksija
opsta-bolnica-st-medica-opsta-hirurgija

Opšta bolnica ST Medica

Beograd, Voždovac, Kumodraška 241v 011 2460697
Opšta hirurgija.
Hirurgija je grana kliničke medicine koja se bavi proučavanjem i lečenjem bolesti koje se moraju lečiti radom ruku lekara hirurga i primenom instrumenata.
Za uspešan rad potrebno je, osim manuelne spretnosti hirurga, poznavanje tehnike i tehnologije, ali i široko medicinsko obrazovanje i stalno usavršavanje.
Stručni tim naše bolnice pored ogromnog znanja i iskustva, usavršava se u primeni brojnih novih operativnih tehnika, kako bi našim pacijentima mogli da pružimo najbolje medicinske uslluge iz ove oblasti.
Razvojem novih hiruških disciplina i poddisciplina, iz hirurgije se izdvajaju brojne grane hirurgije.
Za svaku od njih imamo eminentne stručnjake, koji svojim iskustvom garantuju kvalitet i uspeh obavljenih operacija.
Naše operacione sale, dnevna bolnica i stacionar su opremljeni vrhunskom opremom najboljeg kavaliteta, koja pruža izuzetne uslove za rad hirurzima, ali u isto vreme i bezbednost i udobnost za pacijenta.
Hiruške usluge i operacije: URASLI NOKTI, AMPUTACIJA PRSTIJU, OPERATIVNO LEČENJE PERIANALNIH ABSCESA, FISURA, FISTULA, CISTA, OPERACIJA HEMOROIDA, OPERACIJA VENA, OPERACIJA KILA, OPERACIJA ŽUČNE KESE, KLASIČNO i LAPAROSKOPSKI, OPERACIJA ŽUČNIH PUTEVA, PANKREASA i JETRE, OPERATIVNO LEČENJE BOLESTI ŽELUCA, OPERATIVNO LEČENJE BOLESTI TANKOG i DEBELOG CREVA.
opsta-bolnica-medicinski-sistem-beograd-msb-opsta-hirurgija
OPŠTA HIRURGIJA.
Onkološka hirurgija, Preventiva i rana dijagnostika, funkcionalna jednodnevna hirurgija sa minimumom traume.
Urološka hirurgija, Otvorena, Endoskopska, Eswel, Termoterapija prostate.
Ginekološka hirurgija, Operacije malignih tumora vulve, vagine, grlića, materice i jajnika.
Genitalna hirurgija i hirurgija promene pola, Operacije na muškim i ženskim genitalijama, kao i operacije.
Opšta i abdominalna hirurgija, Endokrina hirurgija, ORL hirurgija, Vaskularna hirurgija.
Back to Top