Opšta hirurgija, Hirurgija Palilula

Registruj se
Prijavi se
Opšta hirurgija, Hirurgija Palilula
opsta-bolnica-alfa-medic-opsta-hirurgija

Opšta bolnica Alfa Medic

Beograd, Palilula, Osmana Đikića 3 011 7858888
Hirurgija je grana kliničke medicine koja se bavi proučavanjem i hirurškim lečenjem bolesti.
Hirurški blok Alfa Medic opšte bolnice poseduje dve operacione sale, kao i odeljenje intenzivne nege.
U stacionarnom delu nalaze se jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe, opremljene najsavremenijim krevetima i aparatima za praćenje stanja pacijenta.
Osoblje Alfa Medic opšte bolnice lideri su iz oblasti svoje specijalizacije i pacijentima pružaju iskrenu posvećenost.
Doktori, hirurzi, anesteziolozi, medicinski tehničari i medicinske sestre prate najsavremenije trendove i pohađaju stalnu obuku i stručno usavršavanje, kako bi Alfa Medic opšta bolnica svojim klijentima ponudila samo najefikasnije i najnaprednije metode lečenja.
Alfa Medic opšta bolnica, svojim kadrovima i ulaganjem u najnoviju i najbolju opremu, pozicionirala se u sam vrh privatne medicinske prakse u Srbiji.
Hirurški blok Alfa Medic opšte bolnice poseduje dve operacione sale, kao i odeljenje intenzivne nege.
opsta-bolnica-medical-centar-opsta-hirurgija

Opšta bolnica Medical Centar

Beograd, Palilula, Mije Kovačevića 10 011 2084242
OPŠTA HIRURGIJA.
LAPARASKOPSKE OPERACIJE, ŽUČNE KESE, KILE (bruh), SLEPO CREVO.
HIRURŠKE INTERVENCIJE, ŠTITNE ŽLEZDE.
Laparoskopska operacija, Jedno od naučestalijih hirurških oboljenja modernog čoveka je upaljena žučna kesica sa kamencima.
Može da se javi kao hronična upala-povremene tegobe u smislu bolova pod desnim rebarnim lukom praćeno nadimanjem i povraćanjem, ili kao akutno stanje gde je pored intenzivnog bola prisutna febrilnost, povećani leukociti sa progresivnim pogoršanjem opšteg stanja kada je neophodna hitna hirurška intervencija.
Laparoskopska operacija omogućava manju invazivnost- manje štete od hirurškog noža na trbušnom zidu pacijenta i precizniji rad (radi se sa 16x uvećanjem).
Oporavak pacijenta je brži u odnosu na klasičnu operaciju tako da se ova vrsta operacija odvija kao jednodnevna hirurgija sa mogućnošću vraćanja na lakše poslove već za 10-15dana zavisnosti od pojedinačne tolerancije bola, a na teže poslove nakon 4 nedelje.
Back to Top