Profesionalni šminkeri Belville

Registruj se
Prijavi se
Profesionalni šminkeri Belville
salon-lepote-eleonora-profesionalni-sminkeri

Salon Lepote Eleonora

Beograd, Belville, Jurija Gagarina 14 d 063 7421943
cena: Cenovnik
PROFESIONALNI ŠMINKERI BEOGRAD SALON LEPOTE ELEONORA Ukoliko želite da sijate i izgledate glamurozno za svaku vrstu svečanosti, možete se obratiti našem profesionalnom timu šminkera i mi ćemo ostvariti sve Vaše želje.
kozmeticki-salon-tina-lux-profesionalni-sminkeri

Kozmetički salon Tina Lux

Beograd, Belville, Jurija Gagarina 14a 060 6007701 |
061 5117771 |
PROFESIONALNI ŠMINKERI BEOGRAD Rezervišite sebi izgled od 5 zvezdica za važan poslovni sastanak, koktel, maturu, žurku ili bilo koju drugu specijalnu priliku.
Tina Lux Belvil je specijalizovan salon u pružanju usluga profesionalnog šminkanja za sve prilike kada želite da zasijate u punom sjaju.
Salon lepte za sva svoja šminkanja koristi dekorativnu kozmetiku najpoznatijih svetskih brendova kao što je MAC.
aya-beauty-room-profesionalni-sminkeri

AYA Beauty room

Beograd, Belville, Jurija Gagarina 14i 065 9099964
PROFESIONALNI ŠMINKERI - AYA BEAUTY ROOM Svaka svečanost zahteva dobru i postojanu šminku.
Dodjite i uverite se u postojanost naših preparata.
PROFESIONALNO ŠMINKANjE
LOKACIJE
Profesionalna šminka učiniće da Vaše lice izgleda besprekorno u svakom trenutku tokom svečanosti kojoj prisustvujete. Njen zadatak je da pre svega istakne Vaše lepe crte lica, ukloni sitne nesavršenosti i pomogne Vam da izgledate mlade, privlačnije i svežije. Šminka je jedan veoma važan faktor u životu svake žene. Predstavlja osnovno oružje u isticanju lepote! Nekad provodimo sate ispred ogledala nastojeći da izgledamo što lepše. Ali onoliko koliko šminka može da nas ulepša, toliko može i da upropasti naš izgled, ukoliko ne znamo pravilno da je koristimo. Zato je važno da se za neke bitne trenutke u vašim životima, prepustite rukama profesionalnog šminkera. Šminka bi trebalo da bude u skladu sa tipom žene, njenom odećom i prilikom za koju se šminka. Šminka nam daje samopouzdanje. Samopouzdanje daje moć, to je ono što osećate posle tretmana profesionalne šminke. Profesionalno šminkanje za venčanje je nešto što ne smete preskočiti, jer profesionalni šminkeri znaju tačno kako da Vas našminkaju za svadbu da šminka pri tom ne bude prejaka za dnevno svetlo, ali i da odlično izgleda na fotografijama.
Back to Top