Profesionalni šminkeri Medaković

Registruj se
Prijavi se
Profesionalni šminkeri Medaković
frizerski-salon-red-cat-by-jelena-profesionalni-sminkeri

Frizerski salon RED CAT by Jelena

Beograd, Medaković, Ignjata Joba 6z 064 4294495 |
061 1999921 |
PROFESIONALNI ŠMINKERI BEOGRAD FRIZERSKI SALON RED CAT BY JELENA Ukoliko su Vam potrebne usluge šminkanja, naš tim Vam stoji na raspolaganju.
estetik-studio-star-profesionalni-sminkeri

Estetik Studio Star

Beograd, Medaković, Braće Srnić 23A 011 7473666 |
064 2030301 |
PROFESIONALNI ŠMINKERI - ESTETIK STUDIO STAR Šminkanje nije samo moda, to je umetnost koja otkriva lepe crte lica i ističe ih.
Boje odražavaju ličnost, stvaraju jedinstven osećaj sigurnosti i samopouzdanja.
PROFESIONALNO ŠMINKANjE
LOKACIJE
Profesionalna šminka učiniće da Vaše lice izgleda besprekorno u svakom trenutku tokom svečanosti kojoj prisustvujete. Njen zadatak je da pre svega istakne Vaše lepe crte lica, ukloni sitne nesavršenosti i pomogne Vam da izgledate mlade, privlačnije i svežije. Šminka je jedan veoma važan faktor u životu svake žene. Predstavlja osnovno oružje u isticanju lepote! Nekad provodimo sate ispred ogledala nastojeći da izgledamo što lepše. Ali onoliko koliko šminka može da nas ulepša, toliko može i da upropasti naš izgled, ukoliko ne znamo pravilno da je koristimo. Zato je važno da se za neke bitne trenutke u vašim životima, prepustite rukama profesionalnog šminkera. Šminka bi trebalo da bude u skladu sa tipom žene, njenom odećom i prilikom za koju se šminka. Šminka nam daje samopouzdanje. Samopouzdanje daje moć, to je ono što osećate posle tretmana profesionalne šminke. Profesionalno šminkanje za venčanje je nešto što ne smete preskočiti, jer profesionalni šminkeri znaju tačno kako da Vas našminkaju za svadbu da šminka pri tom ne bude prejaka za dnevno svetlo, ali i da odlično izgleda na fotografijama.
Back to Top