Profesionalni šminkeri Voždovac

Registruj se
Prijavi se
Profesionalni šminkeri Voždovac
profesionalni-sminker-irena-andrejic-profesionalni-sminkeri
PROFESIONALNI ŠMINKER BEOGRAD.
Profesionalno šminkanje za sve prilike: dnevna šminka, večernja šminka, šminka za venčanja, šminka za mature, scenska i tv šminka, šminka za reklame i filmove, šminka za book, body art & fantasy.
Profesinalno šminkanje može biti sa probom ili bez nje, kod Vas ili kod mene u jednom od salona.
kozmeticki-salon-be-you-011-profesionalni-sminkeri
PROFESIONALNI ŠMINKERI BEOGRAD Ukoliko želite da dobijete vrhunski tretman šminkanja, sa sigurnošću se možete obratiti našem profesionalnom timu šminkera, i mi ćemo ispuniti svaku Vašu želju.
kozmeticki-salon-maxima-m-profesionalni-sminkeri

Kozmetički salon Maxima M

Beograd, Voždovac, Pukovnika Petra Mišića 6 065 6769569
PROFESIONALNI ŠMINKERI BEOGRAD Ukoliko želite da izgledate poput poznatih dama sa crvenog tepiha, za bilo koju svečanu priliku, tu je za Vas naš profesionalan tim šminkera, koji će svaku vašu zamisao pretvoriti u javu.
kozmeticki-salon-milena-profesionalni-sminkeri
PROFESIONALNI ŠMINKERI BEOGRAD Za svaku vrstu svečanih prilika i proslava, tu smo da ostvarimo svaku vašu želju.
Naš profesionalni tim šminkera je zadužen za to da iz našeg salona izađete srećni i nasmejani, kao i da se ponovo vratite.
kozmeticki-salon-jelena-profesionalni-sminkeri

Salon lepote Jelena

Beograd, Voždovac, Ustanička 239 011 2382460 |
064 0015272 |
PROFESIONALNI ŠMINKERI BEOGRAD Nudimo Vam veoma povoljne usluge profesionalnog šminkanja u našem salonu, koje izvodimo uz pomoć kozmetičkih preparata najpoznatijih proizvođača.
beauty-factor-aesthetic-studio-profesionalni-sminkeri

Beauty Factor Aesthetic Studio

Beograd, Voždovac, Jove Ilića 49 064 9050111
PROFESIONALNI ŠMINKERI BEAUTY FACTOR Vrednost lepote je u beskrajnoj raznolikosti vidova u kojima nam se javlja.
U tome je i njena oplemenjujuća snaga i njena najveca draž.
kozmeticki-salon-secret-garden-profesionalni-sminkeri
PROFESIONALNA SMINKA - SECRET GARDEN Za vama specijalne prilike nudimo uslugu profesionalnog šminkera sa dugogodišnjim iskustvom u prilagođavanju vašeg izgleda čak i najzahtevnijim VIP događajima.
Naše osoblje koristi najmodernije svetske tehnike i upotrebljava isključivo najekskluzivniju Profesionalnu šminku (MAC, Inglot...itd).
beauty-studio-benvenuto-profesionalni-sminkeri
PROFESIONALNI ŠMINKERI - BEAUTY STUDIO BENVENUTO Naš zadatak je da pre svega istaknemo Vaše lepe crte lica, uklonimo sitne nesavršenosti i pomognemo Vam da izgledate mlađe, privlačnije i svežije.
studio-lepote-sunshine-profesionalni-sminkeri
PROFESIONALNI ŠMINKERI - SUNSHINE Koristimo isključivo dekorativnu kozmetiku najpoznatijih svetskih brendova (Kat Von D, MAC, Clarins, Clique, Tarte, Dior).
frizersko-kozmeticki-studio-africa-profesionalni-sminkeri
PROFESIONALNI ŠMINKERI - AFRICA Pružamo usluge šminkanja.
kutak-za-dame-ceky-profesionalni-sminkeri
PROFESIONALNI ŠMINKERI - KUTAK ZA DAME CEKY - profesionalno šminkanje
salon-lepote-ardens-profesionalni-sminkeri

Salon lepote Ardens

Beograd, Voždovac, Tikveška 22 063 1510115
PROFESIONALNI ŠMINKERI - SALON LEPOTE ARDENS Usluge šminkanja.
PROFESIONALNO ŠMINKANjE
LOKACIJE
Profesionalna šminka učiniće da Vaše lice izgleda besprekorno u svakom trenutku tokom svečanosti kojoj prisustvujete. Njen zadatak je da pre svega istakne Vaše lepe crte lica, ukloni sitne nesavršenosti i pomogne Vam da izgledate mlade, privlačnije i svežije. Šminka je jedan veoma važan faktor u životu svake žene. Predstavlja osnovno oružje u isticanju lepote! Nekad provodimo sate ispred ogledala nastojeći da izgledamo što lepše. Ali onoliko koliko šminka može da nas ulepša, toliko može i da upropasti naš izgled, ukoliko ne znamo pravilno da je koristimo. Zato je važno da se za neke bitne trenutke u vašim životima, prepustite rukama profesionalnog šminkera. Šminka bi trebalo da bude u skladu sa tipom žene, njenom odećom i prilikom za koju se šminka. Šminka nam daje samopouzdanje. Samopouzdanje daje moć, to je ono što osećate posle tretmana profesionalne šminke. Profesionalno šminkanje za venčanje je nešto što ne smete preskočiti, jer profesionalni šminkeri znaju tačno kako da Vas našminkaju za svadbu da šminka pri tom ne bude prejaka za dnevno svetlo, ali i da odlično izgleda na fotografijama.
Back to Top