Profesionalni šminkeri Voždovac

Registruj se
Prijavi se
Profesionalni šminkeri Voždovac
PROFESIONALNI ŠMINKERI BEOGRAD Ukoliko želite da dobijete vrhunski tretman šminkanja, sa sigurnošću se možete obratiti našem profesionalnom timu šminkera, i mi ćemo ispuniti svaku Vašu želju.
PROFESIONALNI ŠMINKERI BEOGRAD Ukoliko želite da izgledate poput poznatih dama sa crvenog tepiha, za bilo koju svečanu priliku, tu je za Vas naš profesionalan tim šminkera, koji će svaku vašu zamisao pretvoriti u javu.
PROFESIONALNI ŠMINKERI BEOGRAD Za svaku vrstu svečanih prilika i proslava, tu smo da ostvarimo svaku vašu želju. Naš profesionalni tim šminkera je zadužen za to da iz našeg salona izađete srećni i nasmejani, kao i da se ponovo vratite.

Salon lepote Jelena

Beograd, Voždovac, Ustanička 239 011 2382460 |
064 0015272 |
PROFESIONALNI ŠMINKERI BEOGRAD Nudimo Vam veoma povoljne usluge profesionalnog šminkanja u našem salonu, koje izvodimo uz pomoć kozmetičkih preparata najpoznatijih proizvođača.
PROFESIONALNI ŠMINKERI BEAUTY FACTOR Vrednost lepote je u beskrajnoj raznolikosti vidova u kojima nam se javlja. U tome je i njena oplemenjujuća snaga i njena najveca draž.
PROFESIONALNA SMINKA - SECRET GARDEN Za vama specijalne prilike nudimo uslugu profesionalnog šminkera sa dugogodišnjim iskustvom u prilagođavanju vašeg izgleda čak i najzahtevnijim VIP događajima. Naše osoblje koristi najmodernije svetske tehnike i upotrebljava isključivo najekskluzivniju Profesionalnu šminku (MAC, Inglot...itd).
PROFESIONALNI ŠMINKERI - BEAUTY STUDIO BENVENUTO Naš zadatak je da pre svega istaknemo Vaše lepe crte lica, uklonimo sitne nesavršenosti i pomognemo Vam da izgledate mlađe, privlačnije i svežije.
PROFESIONALNI ŠMINKERI - SUNSHINE Koristimo isključivo dekorativnu kozmetiku najpoznatijih svetskih brendova (Kat Von D, MAC, Clarins, Clique, Tarte, Dior).
PROFESIONALNI ŠMINKERI - KUTAK ZA DAME CEKY - profesionalno šminkanje

Salon lepote Ardens

Beograd, Voždovac, Tikveška 22 063 1510115
PROFESIONALNI ŠMINKERI - SALON LEPOTE ARDENS Usluge šminkanja.
LOKACIJE
Back to Top