Profesionalni šminkeri Vračar

Registruj se
Prijavi se
Profesionalni šminkeri Vračar

Beauty Salon 21

Beograd, Vračar, Vojislava Ilića 21 060 6363768
PROFESIONALNI ŠMINKERI BEOGRAD BEAUTY SALON 21 Zasenite sve prisutne na važnom dogođaju ili proslavi! Zahvaljujući neverovatnom umeću i bogatom iskustvu naših šminkera, kao i kvalitetnim mejkap proizvodima renomirane kozmetičke kuće MAC, Vaše lice će zablistati u punom sjaju.
frizersko-kozmeticki-salon-womanizer-profesionalni-sminkeri
PROFESIONALNI ŠMINKERI BEOGRAD FRIZERSKI SALON WOMANIZER Ono što nam je kroz vekove poznato, kada je šminka u pitanju, jeste njen efekat u isticanju lepote, prikrivanju nedostataka i potpunoj transformaciji lica.
Ne smemo zaboraviti da je najbitnije izvući maksimum, a opet ne izgubiti na prirodnosti i lepoti.
Uz pomoć neosporivo kvalitetnih kozmetičkih i make-up preparata, stručnosti make-up artista i njegovih saveta, sugestija, dobićete željeni izgled: šminku za sve prilike, od dnevnih, poslovnih, večernjih, pa i onih specijalnih, kako bi ste se što lepše osećale i što bolje izgledale u bitnim trenutcima.

Studio za negu lepote Boom

Beograd, Vračar, Loznička 17 011 2456227 |
065 6454541 |
PROFESIONALNI ŠMINKERI BEOGRAD STUDIO ZA NEGU LEPOTE BOOM Ukoliko želite da izgledate glamurozno i prefinjeno za svaku vrstu proslave koja Vam predstoji, slobodno se možte obratiti našem timu profesionalnih šminkera i mi će ispuniti svaku Vašu želju uz pomoć MAC kozmetike.

Kozmetički salon Beauty 88

Beograd, Vračar, Sazonova 88 064 4321102 |
011 4123304 |
PROFESIONALNI ŠMINKERI BEOGRAD U našem salonu možete dobiti usluge profesionalnog šminkanja za sve svečane prilike. Koristimo kozmetiku sledećih proizvođača: MAC, L'Oréal, Max Factor, Chanel, Lancôme, Bourjois.

Salon Right Beauty

Beograd, Vračar, Katanićeva 2 060 4435293 |
011 4200649 |
PROFESIONALNI ŠMINKERI - RIGHT BEAUTY Oni kojima je stalo da tokom proslave budu raspoloženi i da imaju vremena da se posvete gostima, šminku trebaju da prepuste profesionalcima, najpre što će to odraditi brzo i uraditi tako da svečani izgled bude postojan satima.

Frizersko kozmetički salon Star Beauty Studio

Beograd, Vračar, Šumatovačka 18 065 2396455
PROFESIONALNI ŠMINKERI - STAR BEAUTY STUDIO Star Makeup Studio je posvećen profesionalnom šminkanju.
PROFESIONALNI ŠMINKERI - SALON LEPOTE BAROQUE Naši šminkeri su spremni da udovolje svakom Vašem zahtevu, a na Vama je da odlučite da li želite da budete prirodne ili da nevaljalo zagolicate maštu svojim zavodljivim izgledom.
PROFESIONALNI ŠMINKERI - SALON NATALY Šminka za sve prilike.
PROFESIONALNI ŠMINKERI - ELIN KOZMETIČKI KUTAK Profesionalno šminkanje i šminka.

Frizersko kozmetički salon 22

Beograd, Vračar, Njegoševa 22 011 2430033 |
062 1481727 |
PROFESIONALNI ŠMINKERI - SALON 22 Šminka za sve prilike.
PROFESIONALNI ŠMINKERI - ESTETIC STUDIO OGNJANOVIĆ Čekamo Vas da dodatno ulepšamo Vaš dan, zato nemojte razmišljati i prepustite se magiji našeg osoblja.
PROFESIONALNI ŠMINKERI - STUDIO LEPOTE LADY Usluga profesionalnog šminkanja.
LOKACIJE
Back to Top