Profesionalni šminkeri Dušanovac

Registruj se
Prijavi se
Profesionalni šminkeri Dušanovac
hollywood-beauty-line-profesionalni-sminkeri

Hollywood Beauty Line

Beograd, Dušanovac, Kruševačka 10a 011 6449484 |
069 644948 |
PROFESIONALNI ŠMINKERI HOLLYWOOD BEAUTY LINE Da li biste i Vi želeli da se svako jutro probudite sa idealnim obrvama, iscrtanim kapcima i prelepim usnama?
Neostvarena želja?
Zahvaljujući LONG-TIME-LINER® CONTURE® MAKE- UP metodi, svakodnevno šminkanje i uklanjanje iste konačno pripada proslošti.
25 godina iskustva i uspeh potvrđuju hiljade oduševljenih klijenata.
Specijalnim medicinskim aparatom u kožu se unosi neorganska boja, koja je pretežno sastavljena od minerala.
Tako će tanke i retke obrve postati gušće, sitne oči istaknutije, a usne lepše i punije.
Tokom Conture® Make- up tretmana boja se preciznim postupkom unosi samo u gornji sloj kože, bez pojave otoka ili sporednih dejstava.
Pigmenti su antiseptični, antialergenski i u skladu sa evropskim zakonom o medicinskim proizvodima.
Sam tretman isključivo obavlja stručno obučen i ovlašćeni lajneržist.
PROFESIONALNO ŠMINKANjE
LOKACIJE
Profesionalna šminka učiniće da Vaše lice izgleda besprekorno u svakom trenutku tokom svečanosti kojoj prisustvujete. Njen zadatak je da pre svega istakne Vaše lepe crte lica, ukloni sitne nesavršenosti i pomogne Vam da izgledate mlade, privlačnije i svežije. Šminka je jedan veoma važan faktor u životu svake žene. Predstavlja osnovno oružje u isticanju lepote! Nekad provodimo sate ispred ogledala nastojeći da izgledamo što lepše. Ali onoliko koliko šminka može da nas ulepša, toliko može i da upropasti naš izgled, ukoliko ne znamo pravilno da je koristimo. Zato je važno da se za neke bitne trenutke u vašim životima, prepustite rukama profesionalnog šminkera. Šminka bi trebalo da bude u skladu sa tipom žene, njenom odećom i prilikom za koju se šminka. Šminka nam daje samopouzdanje. Samopouzdanje daje moć, to je ono što osećate posle tretmana profesionalne šminke. Profesionalno šminkanje za venčanje je nešto što ne smete preskočiti, jer profesionalni šminkeri znaju tačno kako da Vas našminkaju za svadbu da šminka pri tom ne bude prejaka za dnevno svetlo, ali i da odlično izgleda na fotografijama.
Back to Top