Profesionalni šminkeri Zemun

Registruj se
Prijavi se
Profesionalni šminkeri Zemun
kozmeticki-studio-ivana-profesionalni-sminkeri
PROFESIONALNI ŠMINKERI BEOGRAD KOZMETIČKI STUDIO BEOGRAD Usluge profesionalnih šminkera sve češće koriste.
Ako želite da izgledate lepo na nekom poslovnom prijemu, važnoj večeri ili jednostavno želite da ne brinete o šminci kada uveče izađete u grad – profesionalna šminka je idealno rešenje za sve ove prilike.
Em ćete moći da se opustite, jer nećete svaki čas vaditi ogledalo i proveravati da li se šminka otopila ili razmazala, em ćete izgledati neodoljivo.
studio-lepote-s2-profesionalni-sminkeri

Studio lepote S2

Beograd, Zemun, Prve pruge 33a 011 4122382
cena: Cenovnik
PROFESIONALNI ŠMINKERI BEOGRAD SALON LEPOTE S2 Posetite nas i uživajte u našem prijatnom ambijentu i atmosferi.
Relaksirajte svoje telo i dušu koristeći naše tretmane.
Vodite brigu i negujte svoje lice i telo.
Izgledajte lepo i negovano jer prvi utisak je veoma važan.
Odaberite neku od raznih usluge i tretmana u našem salonu: solarijum, higijenski tretmani lica i tela, manikir, pedikir, šminka, i mnoge druge.
PROFESIONALNI ŠMINKERI NIKOLA & ALEKSA Studio lepote nastaje kao potreba savremene žene i savremenog muškarca da se bude u trendu. Dugogodišnjim iskustvom i kvalitetnim preparatima odgovorićemo na sve vaše zahteve.
PROFESIONALNI ŠMINKERI BEOGRAD FRIZERSKI SALON PINK Za sve vrste svečanih prilika, možete se obratiti našem timu profesionalnih šminkera i mi ćemo učiniti sve da ostvarimo sve Vaše želje.

Salon lepote Makeover

Beograd, Zemun, Jovana Miodragovića 28M 011 2604647 |
065 2288588 |
PROFESIONALNI ŠMINKERI BEOGRAD SALON LEPOTE MAKEOVER U našem studiju dobićete najkvalitetniju uslugu profesionalnog šminkanja. Kao garancija svega što radimo stoji ime Milene Stević, profesionalnog šminkera i edukatora. Zajedno sa Milenom, u studiju su još dva profesionalna šminkera, Anja i Jelena. Bez obzira ko vas od njih tri šminka budite sigurni da ste u pravim rukama i da ćete iz našeg studija izaći zadovoljni.
PROFESIONALNI ŠMINKERI BEOGRAD Ukoliko želite da zasijate na svakoj svečanoj prilici (venčanje, mature, rođendani, večernji izlazak, poslovni ručak), obratite se našem profesionalnom timu šminkera i dobićete usluge profesionalnog šminkanja koje vršimo uz upotrebu najkvalkitetnije kozmetike poznatih proizvođača.
PROFESIONALNA ŠMINKA - NEW IMAGE Da bi se postigao efekat u isticanju lepote, prikrivanju nedostataka ili transformaciji lica neophodna je šminka. Ne smemo zaboraviti da je najbitnije izvući maksimum, a opet ne izgubiti na prirodnosti i lepoti.
PROFESIONALNI ŠMINKERI - STUDIO LEPOTE GRACE Profesionalno šminkanje za sve prilike .

Kozmetički salon Nebulas M

Beograd, Zemun, Ugrinovačka 148 060 1417333
PROFESIONALNI ŠMINKERI - SALON NEBULAS M Dnevna i večernja šminka.
PROFESIONALNI ŠMINKERI - STUDIO LEPOTE TREND UP Pružamo uslugu profesionalnog šminkanja.
PROFESIONALNI ŠMINKERI - SALON JOVANA Profesionalno šminkanje po povoljnim cenama.
LOKACIJE
Back to Top