Profesionalni šminkeri Savski venac

Registruj se
Prijavi se
Profesionalni šminkeri Savski venac
saloni-lepote-opi-i-aloxxi-profesionalni-sminkeri
PROFESIONALNI ŠMINKERI BEOGRAD SALONI LEPOTE OPI I ALOXXI Profesionalno šminkanje za sve prilike.U našim salonima nudimo uslugu profesionalnog šminkanja za venčanje, maturu, izlaske, nastupe i sve druge svečane i Vama bitne prilike.
frizerski-salon-rusija-profesionalni-sminkeri
PROFESIONALNI ŠMINKERI BEOGRAD FRIZERSKI SALON RUSIJA U salonu „Rusija“ koristi se profesionalna šminka najpoznatijih kuća: Clinique, Nouoba , Max Factor, Shiseido.
kozmeticki-salon-izvor-profesionalni-sminkeri

Kozmetički salon Izvor

Beograd, Savski venac, Obilićev venac 25 069 3333500
PROFESIONALNI ŠMINKERI BEOGRAD Zakažite Vaš termin u našem salonu i zablistajte punim sjajem na proslavi venčanja, mature ili u nekoj drugoj svečanoj prilici.
Naši šminkeri koriste preparate sledećih kozmetičkih proizvođača: Nyx, Mac i Max Factor, radi postizanja najboljih efekata i sve to uz trajnost šminke bez potrebe za korekcijom.
kozmeticki-salon-lpg-zen-profesionalni-sminkeri

Kozmetički salon LPG Zen

Beograd, Savski venac, Cara Dušana 29 011 2928137 |
065 4207028 |
PROFESIONALNI ŠMINKERI BEOGRAD Nudimo Vam uslugu profesionalnog šminkanja za: venčanja,mature,proslave kao i snimanja.
kozmeticki-salon-diamond-b-profesionalni-sminkeri

Kozmetički salon Diamond B

Beograd, Savski venac, Vlajkovićeva 19 062 216515
PROFESIONALNI ŠMINKERI BEOGRAD PROFESIONALNA ŠMINKA dnevna, večernja i svečana zadovoljiće vaše želje i korigovati lik da budete neodoljivo lepe.
Naglasite oči i usne stručnom rukom i vrhunskom šminkom svetskih brendova, dijamantska lepota nije slučajna.
frizersko-kozmeticki-salon-betty-boop-profesionalni-sminkeri

Frizersko kozmetički salon Betty Boop

Beograd, Savski venac, Gavrila Principa 13 064 4198798
PROFESIONALNI ŠMINKERI - SALON BETTY BOOP Frizersko - kozmetički salon BETTY BOOP nalazi se u Gavrila Principa 13 i pruža uslugu profesionalnog šminkanja.
studio-lepote-megasun-premium-profesionalni-sminkeri
PROFESIONALNI ŠMINKERI - STUDIO LEPOTE MEGASUN PREMIUM Šminkanje za sve prilike.
salon-lepote-violeta-profesionalni-sminkeri
PROFESIONALNI ŠMINKERI - SALON LEPOTE VIOLETA Šminkanje za sve prilike.
PROFESIONALNO ŠMINKANjE
LOKACIJE
Profesionalna šminka učiniće da Vaše lice izgleda besprekorno u svakom trenutku tokom svečanosti kojoj prisustvujete. Njen zadatak je da pre svega istakne Vaše lepe crte lica, ukloni sitne nesavršenosti i pomogne Vam da izgledate mlade, privlačnije i svežije. Šminka je jedan veoma važan faktor u životu svake žene. Predstavlja osnovno oružje u isticanju lepote! Nekad provodimo sate ispred ogledala nastojeći da izgledamo što lepše. Ali onoliko koliko šminka može da nas ulepša, toliko može i da upropasti naš izgled, ukoliko ne znamo pravilno da je koristimo. Zato je važno da se za neke bitne trenutke u vašim životima, prepustite rukama profesionalnog šminkera. Šminka bi trebalo da bude u skladu sa tipom žene, njenom odećom i prilikom za koju se šminka. Šminka nam daje samopouzdanje. Samopouzdanje daje moć, to je ono što osećate posle tretmana profesionalne šminke. Profesionalno šminkanje za venčanje je nešto što ne smete preskočiti, jer profesionalni šminkeri znaju tačno kako da Vas našminkaju za svadbu da šminka pri tom ne bude prejaka za dnevno svetlo, ali i da odlično izgleda na fotografijama.
Back to Top