Profesionalni šminkeri Palilula

Registruj se
Prijavi se
Profesionalni šminkeri Palilula
saloni-lepote-opi-i-aloxxi-profesionalni-sminkeri
PROFESIONALNI ŠMINKERI BEOGRAD SALONI LEPOTE OPI I ALOXXI Profesionalno šminkanje za sve prilike.U našim salonima nudimo uslugu profesionalnog šminkanja za venčanje, maturu, izlaske, nastupe i sve druge svečane i Vama bitne prilike.

Studio Diamond Beauty

Beograd, Palilula, Vladetina 2 064 5011466
PROFESIONALNI ŠMINKERI BEOGRAD STUDIO DIAMOND BEAUTY Profesionalna šminka učiniće da Vaše lice izgleda besprekorno u svakom trenutku tokom svečanosti kojoj prisustvujete. Njen zadatak je da pre svega istakne Vaše lepe crte lica, ukloni sitne nesavršenosti i pomogne Vam da izgledate mlađe, privlačnije i svežije. Usluge profesionalnog šminkanja obuhvataju: šminkanje za svadbe, venčanja, šminkanje za TV nastupe, šminkanje za rođendane, šminkanje za mature, šminkanje za svečane dnevne i večernje izlaske.
PROFESIONALNI ŠMINKERI BEOGRAD Došlo je vreme da angažuješ šminkerku? Nije potrebno venčanje da te našminkaju. Zašto se mučiti kod kuće? Jednostavno trebaš probati pa da vidiš na svom licu šta znači profesionalna i dugotrajna šminka. Šminka je odlična dekoracija i može biti od velike pomoći pri prikrivanju godina. Najvažnije je da vaš make-up bude sjajan i svež. Osim toga, ne smete zapeti u prošlosti i koristiti istu šminku koja vam je najbolje pristajala pre 15 godina. Svako malo morate prilagođavati način šminkanja i birati one proizvode koji vam u tom trenutku najbolje odgovaraju.

Ogledace Ogledalce salon

Beograd, Palilula, Majke Jevrosime 35 064 3635585
PROFESIONALNI SMINKERI BEOGRAD - OGLEDALCE OGLEDALCE Profesionalna šminka i frizura na jednom mestu! I ostale kozmetičarske usluge... Ništa bolje.
PROFESIONALNA SMINKA - PURE & BEAUTY CENTER Kreativni dodir naših profesionalinih šminkera može izvući najbolje u Vama. Radimo šminke za sve prilike, od svakodnevnih svečanosti do venčanja.
PROFESIONALNI ŠMINKERI - SALON LEPOTE SAN Prepustite se veštim rukama naše šminkerke.
PROFESIONALNI ŠMINKERI - LILA LY Nudimo uslugu profesionalnog šminkanja.
PROFESIONALNI ŠMINKERI - SALON LEPOTE ANA Šminka za sve prilike.

Salon lepote Kjara Wizard

Beograd, Palilula, Miše Vujića 2 011 4053904 |
064 1723107 |
PROFESIONALNI ŠMINKERI - SALON LEPOTE KJARA WIZARD Usluga profesionalnog šminkanja.
LOKACIJE
Back to Top