Profesionalni šminkeri Dedinje

Registruj se
Prijavi se
Profesionalni šminkeri Dedinje
salon-lepote-be-beauty-profesionalni-sminkeri

Salon lepote Be Beauty

Beograd, Dedinje, Vile Ravijojle 3b 011 4094482 |
060 5599075 |
PROFESIONALNI ŠMINKERI BEOGRAD SALON LEPOTE BE BEAUTY Za sve specijalne prilike bilo kakve vrste na raspolaganju su Vam naši profesionalni šminkeri, koji će profesionalne usluge šminkanja izvršiti po veoma povoljnim cenama.
studio-lepote-duna-profesionalni-sminkeri

Studio lepote Duna

Beograd, Dedinje, Ljutice Bogdana 2 064 1265658 |
011 2660857 |
PROFESIONALNI ŠMINKERI - STUDIO LEPOTE DUNA Studio lepote DUNA nudi profesionalnu šminku po Vašoj meri, koja je prilagođena klijentu, prilici, godišnjem dobu i trendovima.
PROFESIONALNO ŠMINKANjE
LOKACIJE
Profesionalna šminka učiniće da Vaše lice izgleda besprekorno u svakom trenutku tokom svečanosti kojoj prisustvujete. Njen zadatak je da pre svega istakne Vaše lepe crte lica, ukloni sitne nesavršenosti i pomogne Vam da izgledate mlade, privlačnije i svežije. Šminka je jedan veoma važan faktor u životu svake žene. Predstavlja osnovno oružje u isticanju lepote! Nekad provodimo sate ispred ogledala nastojeći da izgledamo što lepše. Ali onoliko koliko šminka može da nas ulepša, toliko može i da upropasti naš izgled, ukoliko ne znamo pravilno da je koristimo. Zato je važno da se za neke bitne trenutke u vašim životima, prepustite rukama profesionalnog šminkera. Šminka bi trebalo da bude u skladu sa tipom žene, njenom odećom i prilikom za koju se šminka. Šminka nam daje samopouzdanje. Samopouzdanje daje moć, to je ono što osećate posle tretmana profesionalne šminke. Profesionalno šminkanje za venčanje je nešto što ne smete preskočiti, jer profesionalni šminkeri znaju tačno kako da Vas našminkaju za svadbu da šminka pri tom ne bude prejaka za dnevno svetlo, ali i da odlično izgleda na fotografijama.
Back to Top