Psihijatrijske ordinacije Čukarička padina

Registruj se
Prijavi se
Psihijatrijske ordinacije Čukarička padina
psihijatrijska-ordinacija-ratio-psihijatrijske-ordinacije

Psihijatrijska ordinacija RATIO

Beograd, Čukarička padina, Obalskih radnika 4b 011 3546341
Specijalistička psihijatrijska ordinacija RATIO bavi se: Savetovanjem u oblasti mentalnog zdravlja, njegovim očuvanjem i unapređenjem, Dijagnostikovanjem i lečenjem psihijatrijskih poremećaja kod osoba svih starosnih doba.
Oblast rada u psihijatrijskoj ordinaciji RATIO su svi mentalni poremećaji, krizna stanja i bolesti zavisnosti (alkoholizam, patološko kockanje), izuzev narkomanije.
Osnivač i vlasnik ordinacije je Dr Dejan Lapčević, specijalista psihijatrije, sa dugogodišnjom kliničkom praksom u Institutu za mentalno zdravlje u Beogradu i klinikama u inostranstvu.
Posebno iskustvo i značajne rezultate je postigao u lečenju: depresija, fobija, psihoza, adolsecentnih kriza, hroničnog i akutnog stresa.
Individualna terapija u ordinaciji RATIO orijentisana je i prilagođena potrebama i potencijalima svake pojedinačne osobe koja se obraća za savet ili lečenje, uz apsolutno poštovanje privatnosti i tajnosti.
Terapija se uvek prilagođava klijentu, a ne klijent terapiji ili veštini terapeuta.
Tokom savetovanja ili lečenja u ordinaciji RATIO, pojedinac postaje aktivan učesnik sopstvenih pozitivnih promena ili izlečenja.
Realni rezultati i ciljevi terapije su uvek jasno definisani i dostižni, kako bi se uspostavili efikasniji modeli ponašanja u svim redovnim i vanrednim životnim okolnostima.
Back to Top