Psihijatrijske ordinacije Batajnica

Registruj se
Prijavi se
Psihijatrijske ordinacije Batajnica
poliklinika-mb-psihijatrijske-ordinacije

Poliklinika MB

Beograd, Batajnica, Matrozova bb 011 7870084 |
011 7870310 |
cena: Cenovnik
PSIHIJATRIJSKE ORDINACIJE BEOGRAD POLIKLINIKA MB Poliklinika MB postoji i radi od 1998.godine, nudeći Vam na jednom mestu široku paletu pregleda iz različitih oblasti savremene medicine.
U prijatnom ambijentu naše poliklinike dočekaće Vas tim vodećih stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom, kao i profesionalno i ljubazno osoblje koje Vam uvek stoji na raspolaganju.
poliklinika-holimed-plus-psihijatrijske-ordinacije

Poliklinika Holimed Plus

Beograd, Batajnica, Pukovnika Milenka Pavlovića 14 011 4123536 |
011 4123537 |
Psihijatrijski pregled je specijalistički pregled psihijatra koji na temelju detaljne anamneze i razgovora postavlja tačnu dijagnozu psihijatrijskih poremećaja i propisuje adekvatnu terapiju.U psihijatrijskoj ambulanti vršimo dijagnostiku i lečenje sledećih poremećaja: poremećaji raspoloženja (depresivni poremećaj, poremećaj raspoloženja zbog opsteg zdravstvenog stanja), anksiozni poremećaj (panični poremećaj, socijalna fobija, opsesivno-kompulzivni poremećaj, stresni poremećaj), poremećaji spavanja, seksualni poremećaji i poremećaji polnog identiteta, poremećaji hranjenja (anoreksija, bulimija), somatoformni poremećaji (psihosomatske smetnje, konverzivni poremećaj, hipohondrija), poremećaji komunikacije, poremećaji pažnje, poremećaji ponašanja
Stres je postao deo naše svakodnevice. Neko od nas uspe na adekvatan način da se izbori sa njime, a neko ima problem u suočavanju sa stresom. Posledice stresa umeju da budu izuzetno neprijatne, da nas sputaju i onemoguće nam normalan život. Reakcija na stres može biti različita i najviše zavisi od naše ličnosti. Kada ne možemo sami da rešimo nastale probleme, potrebno je da se obratimo za pomoć stručnjaku. Psihijatrija klasično je odredjena kao medicinska struka koja se bavi nastankom, razvojem, manifestacijama bolesti čovekove ličnosti koji proizlaze iz subjektivnog individualnog života ili njegovog odnosa s okolinom. Psihijatar leči tako što pomaže pacijentu na najsvrsishodniji način tokom pacijentovog teškog perioda u životu. Bol, bolest i osećaj nemoći može svakom da se desi, a često se ne može direktno naći uzrok. Često se mi sami izborimo sa teškim periodima u životu, pronadjemo snagu u razgovorima sa kolegama, prijateljima ili porodicom. Medjutim, to u nekim slučajevima nije moguće, nekada može da bude izuzetno teško da se nastavi dalje. Često se dešava da čovek oseća da je potpuno sam sa svojim problemima. Tada se treba obratiti psihijtaru za pomoć.
Back to Top